2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar merhaba, rota aşısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yaptıracakmısnz? Hastane ve fiyat bilgiside verirsenz sevinirm

Kızlar bebekleriniz kalkmaya çalışıyor mu? Bizimki 102 günlük 10 gündem beri yastığa koyduğımda kalkmak istiyor kaldırıyor kendini, kollarından tutup dikitince hoşuna gidiyor kaldırmazsam ağlamaya başlıyor. Süreklide kucakta gezilmiyor kol bel kalmadı. Doktorda dikiltme oturtma daha demişti 3 aylık kontrolde. Arada yapıyoruz fazla sürdürmeden
Evet benimki de yapiyor. Dun kontrole gittik doktorumuz gayet normal buyuyor dedi. Biraz acili tutarak oturtabilirsiniz kucakts dedi. Aynen bizimki de sikiliyorlar yatmaktan onlara da yazik aslinda.

Kizlar daha onceden konusulmustur kesin ama takip edemedim ben.
Oyun halisi nasil aldiniz?
Biz bundan aldık canım tavsiye ederim kesinlikle hem otururken hem yürürken oynayabileceği uzun vaadeli oyun halısı topları fln var bizim oğlan çok güzel oynuyo almasam bütün gun içinde oynar :D

Eklentiler

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images.webp
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 91
Geçmiş olsun canım. Bende gece ve sabahları yatarak emziriyorum dermanım olmuyor çünkü. Kolumu koyuyodum altına eğimli olsun boğazına kaçmasın diye orta kulak iltihabına sebeb olduğunu bilmiyordum

Sağol teyzesi
Aynen Can'ım bende bilmiyordum , kucakta açılı tutmak gerekiyormuş emzirirken ,

Kızlar bebekleriniz kalkmaya çalışıyor mu? Bizimki 102 günlük 10 gündem beri yastığa koyduğımda kalkmak istiyor kaldırıyor kendini, kollarından tutup dikitince hoşuna gidiyor kaldırmazsam ağlamaya başlıyor. Süreklide kucakta gezilmiyor kol bel kalmadı. Doktorda dikiltme oturtma daha demişti 3 aylık kontrolde. Arada yapıyoruz fazla sürdürmeden
Bizimki de aynen öyle, eskiden elimizi tutardı kalkmaya çalışırdı. Şimdi kendi kendine kaldırıyor kafayı sıpa :) artık büyüyorlar güzel gelişimler bunlar, çok şükür
KardelenRuzgar KardelenRuzgar canım çok geçmiş olsun. Bizde dikkat edelim bari :/ sizinkinde ilaç kullanmaya gerek kalmadan geçsin inşallah
yalsa yalsa hadi adam olcak Yalın paşa desene. Bizde Dr den haber bekliyoruz sünnet için. Ama bizimki lokal anestezi ile durmaz diye genel olcak sanırım. Çünkü ağlaması katıla katıla kan bile aldırmıyor hemşireler korkuyor :(

Bu arada kızlar bebeklerin peynir gibi kesmikli kusması doyduğu anlamına gelir mi? Ya da sütün yaradığı anlamına falan gelir mi?

Sağol teyzesi
Aynen Can'ım bende bilmiyordum , kucakta açılı tutmak gerekiyormuş emzirirken ,
Canımcım çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifa versin inşallah bende bilmiyordum sıcakta yapışmayalım birbirimize die yatarak emziriyordum yastıkta oluyor ama yinede kucakta mı olmalıymış bi kaç gündür bizimki de kulağını kaşır gibi yapıyor da huzursuzluk fln yok ama

pudraseker pudraseker biz bugun kontrole gittik. Ek gida denemesine baslayabiliriz dedi doktorumuz. Elma ve armut suyu 3 er gun ayri ayri denenecek. 2ya da 3 cay kasigi. Sebzelerden de haslanmis patates ve havuc deneyebiliriz dedi. Haslayip biraz su katip yine 2 veya 3 cay kasigi. Bunlar ayri ayri 3 er gun denendikten sonra alerjisi yoksa eger karistirip verebilirmisiz. Yani patates ve havucu, ya da elma suyu ve armut suyunu karistirip verebilirmisiz.
Siz gittiniz mi doktorunuza ?
2 hafta önce gitmiştim sizinki gbi ayrıntılı anlatmadı sadece yoğurt muhallebi meyve püresi ver dedi ben sebzeyle başlamayı düşünüyodum dedm erken onun için dedi cnm, 5.ayda veririm ama patates havuç gbi sebzeler, ama suyunu değil püresini denicem herşein eğer yutamazsa suyunu veririm , aventin buharda pişiren blendirı var onu almayı düşünüyorum, ben şimdi ilk önce yoğurtla başlıcam 3 4 gün artırarak vericem snra muhallebi verim diyorum tam yulaf unu ve mamadan yapılmış, 3 4 gün snrada meyveye geçicem

Mrb kızlar dün 4. Ay kontrolümüz vardı arda 7250, 65 cm olmuş bu ay 650 gr almış normal dedi Dr ama az gibi geldi bana, ek gıdaya geçmedik ilk 6 ay sadece anne sütü olucak inşallah dişleri çok kaşınıyor sophie al dedi mutlaka 2 lisinden alıcam , sizlerde durum Nasıl
Bizde 4ay kontrolü olduk 600 gr almış sınırda dediler doymadığını düşünüyosan üstüne mama ver dedi doktor ama benim içim el vermedi bugün ebe az almış ek gıdalara başlarsın mama kesnlkle verme dedi d oktorda ek gıda ver dedi az az vericem ztn vermek istiyodum damak zevki oluşsun diye, sen nasıl emziriyosun ben 2 saatte bir tek meme veriyorum bizmki dierine geçince hemen sinirleniyo bazen kabul ediyo ama 2 saat snra göğsüm şişmiyo tam bende sütüm yokmuş gbi hissediyorum tek meme vermek istiyorum o yzden ama açmı kalıyo acaba die düşünüyorum

Külah kutularda mı ikram ettin akide şekerlerini acaba? Ben de hediyeliklerin yanında bir de külahta mevlüt şekeri dağıtmak istiyorum ama hangi siteye güvenebilirim bilemedim. İnternetten bi siteden mi aldın acaba öyleyse adı ve fiyatını yazarmısın sana zahmet

Ben mevlutte hacisweiften yaprirmistim.kulahta sekerleri gayet iyiydi
Akide istememistim cifte kavrulmus fisrikli lokumdu bizimki
Ama istedigin cesit sekerden yapabiliyoar.. Tavsiye edebilirim tanesi 2.25 liraydi mayis ayinda..

Boyun simidi kullanan oldumu bebekler için.. Biz tatil yapmıyacaktık bu yıl ama eşimle kararımız değiştirdik benim lohusa dönemim korkunctu oyüzden herşeyden uzaklaşmak iyi gelecek düşüncesindeyiz... Oğlum için alışveriş telaşınsındayız :) ilk sırayı kaptı :KK66:
Kullanan anneler nerden aldınız ve bebekler korkuyormu nasıl alıştırmak lazım denize..bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Nette swimavadan aldık hiç korkmadı ztn çok küçükler ne olduğunu anlamıyolar:) çok gÜzel bşi ayaklarını kollarını sallıyo içinde , soğuksa deniz yavaş yavaş sokarsınız

Canim markası ne bunun
Fisher price canım oyun jimnastik merkezi
resimlerde halısı çok küçük görünüyo ama gerçektede öylemi acaba?
Bana iyi geldi ölçmedim ama hiç normal portatif zaten istersen halıyı çıkartabiliyosun ben bazen yatağın üzerinde de bırakıyorum şu an yuvarlanmadığı için dönmeye başlıyor yavaştan yerde bırakıyorum sıkılmadı çok şukur oynuyor yani müzikleri de güzel ışıkları ilgi çekici ben bile oturup oynuyorum onunla bazen :) eskiden nerdee böyle oyuncaklar çamurdan oyuncak yapardık tahta beşikler olurdu bez bebek sallardık

Back
X