- 10 Mayıs 2014
- 4.897
- 5.513
- 358
- 32
- Konu Sahibi agresifportakal
- #61.601
Biz bugün doktora gittik yeşil mukuslu kaka yapıyo uzun zamandır kan tahlili yaptırdık kakasını daha yapmadı onu da vercez inßallah bişey yoktur kan alınırken çok ağladı kuzum ya ne zormuş valla içim parçalandı şimdi bayılmış gibi uyuyo yoruldu ağlamaktan 4.ay kontrolüne de gidicez daha kalça filmine gerek yok dedi doktor kendi doktorum istedi ama devletteki gerek yok dedi ilkinde bişey çıkmadıysa çektirmiyoruz dedi kaka tahlili yaptıran var mı kaka yazmazsa napıcaz ya gece yaparsa nasıl olcak bi de yeşil mukuslu kaka yapan var mı inşallah temiz çıkar![]()
Biz üç kez yeşil kakadan tahlil verdik bişi çıkmadı halada arada yapıyo ben önsüte bağlıyorum artık..mukusuda genelde süt ve süt ürünlerini çok tükettiğimde görüyorum.. doktor bi kısıtlama getirmedi gayet normal dedi kan olmadığı sürece.. takmıyorum artık tahlil temiz çıktıysa ikide bir çocuğun her yaptığını incelemiyorum karış karış :))Biz bugün doktora gittik yeşil mukuslu kaka yapıyo uzun zamandır kan tahlili yaptırdık kakasını daha yapmadı onu da vercez inßallah bişey yoktur kan alınırken çok ağladı kuzum ya ne zormuş valla içim parçalandı şimdi bayılmış gibi uyuyo yoruldu ağlamaktan 4.ay kontrolüne de gidicez daha kalça filmine gerek yok dedi doktor kendi doktorum istedi ama devletteki gerek yok dedi ilkinde bişey çıkmadıysa çektirmiyoruz dedi kaka tahlili yaptıran var mı kaka yazmazsa napıcaz ya gece yaparsa nasıl olcak bi de yeşil mukuslu kaka yapan var mı inşallah temiz çıkar![]()