- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
- 323
- Konu Sahibi agresifportakal
- #61.661
Canım çok sakat demişşin bende hiç sevmiyorum ayakta sallamayı ama memede uyuma yokkk hiç yokkk ayakta sallamasam uykusuz kalacak uyku uykuyu getriyo eminim buna aman geç yatsın geç kalkar mantıgındaydım mesela öyle bişey yok 7 de de yatsa sabah 6 da kalkıyor 12 dede yatsa aynı vallahi otomatik sallanan beşik bile aldım yok sevmiyor olmuyor nasıl yapıcam bilmiyorumMeme de uyutuyorum canım. Uyku saatine göre de hafif emzirmeyi ayarliyorum. Bende eskiden arada ayakta sallardim bikaç gün dayanip unutturdum . Zorda kalirsam emerken saç kurutma açıp daldiriyorum (eğer çok uykusu var ve dalamiyor ise ) uyku eğitimini hala okuyorum ama çok karşı olanlar da var bu eğitimlere . Hala arastiriyorum orta yolu bulmaya calisacagim. Ama ayakta sallama en sakat yollardan biri. Hemen bırak cnm. Ve inat et asla sallama. Gerekirse yemek yapma bikaç gün is yapma bebeğini gezdirin oyala kendi uyuyakalsin emerken yada gezerken. O sallama uykusu ztn çok diken üstü bi uyku çok çabuk uyaniyor bebek. Alistiginda göreceksin sallamayinca daha uzun uyuyor. Meme de dalsin besigine bırak. Ağlarsa bi daha al emmeye bidaha dene böyle böyle alsir.