2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
@Atales
bisque bisque

Kızlar noluuurr ilk 2 yıl kendiniz bakmaya çalışın. Size yalvarabilirim bile. Çünkü inanın çook ama çoook önemli. Eğer imkan yoksa tamam tabiki çalışın bu ölüm değil ama imkanları zorlayip bakmanızi oneririm. Karakter oturuyo 5 yılda zaten. Bence anne buyutmeli 5 yaş ama o çok uzun gelir diye 2 yıl en azından siz büyütün. Gelecek nesiller sağlıklı bireyler olsun (psikolojik sağlık)
Aynen katılıyorum. Benim çok sevdiğim çok memnun olduğum iyi maaş aldığım bir işim vardı. Ama bıraktım. Belki tekrar başladığımda aynı işi bulamıycam ama hiç gözüme gelmiyor. Allah mecbur bırakmasın tabi.

Bebeğim sürekli kusuyor doktora götürdüm tahliller temiz seramik ar mama verdi verip vermeme konusunda kararsızım aldım bi kutu kaç ölçek verilecek yazmiyo napıcam

Bebeğim sürekli kusuyor doktora götürdüm tahliller temiz seramik ar mama verdi verip vermeme konusunda kararsızım aldım bi kutu kaç ölçek verilecek yazmiyo napıcam

ar mama kullanmadım reflüsü olan bebeklere veriliyor sanırım. seramik ne onu da anlamadım?

Kızlar benim Huysuz oğlanı emziğe alıştırmaya çalışıyorum var mı önerisi olan? Böyle bişeylere batırsam da versem zararı olur mu? 3,5 aylık. Çok ağladığı ve uyumadığı için çözüm bulmaya çalışıyorum kendimce. Yardımcı olun lütfen :(

Kızlar kanguru almak istiyorum ama oğlum içe dönük durmuyor. Dışa dönük olabilen önerebileceğiniz marka model var mı?

@Atales
bisque bisque

Kızlar noluuurr ilk 2 yıl kendiniz bakmaya çalışın. Size yalvarabilirim bile. Çünkü inanın çook ama çoook önemli. Eğer imkan yoksa tamam tabiki çalışın bu ölüm değil ama imkanları zorlayip bakmanızi oneririm. Karakter oturuyo 5 yılda zaten. Bence anne buyutmeli 5 yaş ama o çok uzun gelir diye 2 yıl en azından siz büyütün. Gelecek nesiller sağlıklı bireyler olsun (psikolojik sağlık)
Aaah ah yalsacim yarama dokundun. Calisan bir annenin cocugu olarak hep cocugumu kendim buyutmeyi hayal ederdim. Malesef olamiycak tum imkanlari zorladim isimden anlasmali sekilde haklarimi alarak ayrildim borclarimi kapattim sirf bebegime bikac ay daha fazladan bakabileyim diye. Ama ne kadar zorlasamda yilbasindan sonra ise baslamam lazim gibi gorunuyor. Ben dokuz aya bile sukrediyorum tazminatimi alamasam 3 aylikken ise donmem gerekecekti. Tek tesellim annem bakacak kendi evimde.3 yasinda da kres dusunuyorum. Bakalim zaman ne gosterecek

Kızlar benim Huysuz oğlanı emziğe alıştırmaya çalışıyorum var mı önerisi olan? Böyle bişeylere batırsam da versem zararı olur mu? 3,5 aylık. Çok ağladığı ve uyumadığı için çözüm bulmaya çalışıyorum kendimce. Yardımcı olun lütfen :KK43:
Benimki de almadı yeğenim var oda almadı hatta ona alsın diye bişeyler e batirdılar ama o anlık susardi tadı bitince Tekrar ağlardı

Aaah ah yalsacim yarama dokundun. Calisan bir annenin cocugu olarak hep cocugumu kendim buyutmeyi hayal ederdim. Malesef olamiycak tum imkanlari zorladim isimden anlasmali sekilde haklarimi alarak ayrildim borclarimi kapattim sirf bebegime bikac ay daha fazladan bakabileyim diye. Ama ne kadar zorlasamda yilbasindan sonra ise baslamam lazim gibi gorunuyor. Ben dokuz aya bile sukrediyorum tazminatimi alamasam 3 aylikken ise donmem gerekecekti. Tek tesellim annem bakacak kendi evimde.3 yasinda da kres dusunuyorum. Bakalim zaman ne gosterecek

kendi sınırlarını zorlamışsın ama bak. demek istediğim bu sınırları zorlamak lazım :)

Selam arkadaslarr.
Dun 4.ay asimizi olduk gunduz iyiydik aksam atesimiz cikti butun gece takipteydim 37.2 di hep ates dusurucu vermedim ama sabah 9 gibi 38.7 ye cikti calpol verdim simdi iyi gibi ama huzursuz:(
Dun saglik ocaginda demir ilaci verdiler ac karnina 4 damla verdim ama kakamiz yemyesil oldu sanki ispanak yemis gibi.nettede pek iyi seyler okumadim dr.kontrole gidene kadar vermiycem.

Aslinda maddiyat diger saydigim seceneklerden cok sonra geliyor.ucretsiz izin alanlarla konustum.ise baslayinca daha verimli oldu kizimla vakitlerimiz dediler.baslangicta gayet memnunduk izinden ama sonra hep ayni seyler.simdiye kadar calistigimiz icin alismisiz.cok bunaldik.sabrimiz tukenmeye basladi.cocuk agladiginda katlanamiyordum artik dediler.bir de benim dersler simdiye kadar hep 10 11 gibi bitti.ve bir günümde bos.sabahciyim.ama sabahtan ilk bir iki dersimi bosaltsam.benimle uyanacak zaten.sonra 5 saat falan ben yokum.o da 4 gun.3 gun yine tamamiyle beraberiz.
Bizim mudur 1 gun bosaltmiuordu gecen sene insallah bama yapar uoksa 5 gunbogleden sonrayi teklif ediciiiim

ah keşki imkan olsa
ben ne izin alabiliyorum ne rapor malum olaylardan dolayı
nede ücretsiz izin çünkü ev kredisini benim maaştan ödüyoruz
Bizde hem ev hem araba benim maasin 1500tlsi onlara gidiyor kaliyor 1000 kredi n kartim bu ay zaten 1000 ustu geldi .nasil birakicaz isi.keske kolay olsa benkm annem gelmiyor kv de gorumceminkine 9 ay bakti hala bakiyor bozede 15 gun gelirim diyor gorumcem calismadigi halde gurbetteyim cok zorrrr

Back
X