sabah 8 civarı kalkıyor
ellerini yüzünü yıkıyorum biraz suyla oynuyoruz biraz
yerde minder yaptım yer yatağı gibi üzerine su geçirmez alt açma bezini serip altını açıyorum bi süre poposu havalanıyor ve altı açıkken çok mutlu oluyor tekmeler, yuvarlanmalar falan bayağı çabalıyor yoruluyor ben o arada kahvaltı yapıyorum
sonra pijamalarını değişip altını bağlıyorum odasının penceresini açıp oyun halısını pencerenin önüne seriyorum bir yandan sabah güneşi alıyor bi yandan oynuyor ben o sırada yatak topla varsa bulaşık makinasını boşalt vs yapıyorum
saat 11 gibi acıkıyor karnını doyurup uyutuyorum
uyanınca biraz muhabbet , öpüşme , koklaşma , mıncırma , kitap okuyorum bu aralar , dönenceye bakıyor , yatağımın üstüne yatıyoruz pencereyi açıyorum rüzgar perdeyi ucurdukça heyecanlanıyor
saat 3 te tekrar uyku sonra parka gidiyoruz ağaçları etrafı inceliyor dışarı çıkınca çok mutlu oluyor yarım saat -1 saat arası gezme oluyor
eve gelince eller yıkanıyor yine suyla biraz oynama falan sonra mutfağa oyun halısını getirip orada oyalanmasını sağlıyorum o oyun halısında oynarken youtube de kırmızı balık , pepe , mini mini bir kuş şarkılarını açıyorum bi yandan yemek yapıyorum bir yandan şarkılara eşlik ediyorum eline oyuncaklar veriyorum çok ağlarsa herşeyi bırakıp kucağıma alıp odaları geziyoruz sakinleşince yine devam saat 7 de babası geliyor kucağımızdayken yemek yiyoruz biz yemek yerken mümkün değil oda o masada bulunacak yoksa bize 1 lokma bile yedirmiyor yemekten sonra banyo ,pijama , öpücükler, emzirme ve uykuuu