- 12 Ağustos 2015
- 34
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Ultrason cihazindan dısarı veriyo sesi tipkı radyo gibi odadaki herkes duyabilir.ayrica ekrandada girebiliyosunuz kalp atisini ☺☺☺Evet ben de süre geçsin diye bekliyorum. Ama çok meraktayim. İnşallah bir sorun olmaz. Dr. Size de dinletiyor mu yoksa sadece kendi mi dinliyor nasil bir alet acaba
Ayyy çok güzel yaa inşallah ben de duyarim bir an önceUltrason cihazindan dısarı veriyo sesi tipkı radyo gibi odadaki herkes duyabilir.ayrica ekrandada girebiliyosunuz kalp atisini ☺☺☺
Hayırlı olsun :) kalp atislarini duydunuz muKızlar selam bu hafta itibari ile bende 6 haftalık oldum hayırlısı bakalım
MerhabaMerhaba herkese nasilsiniz nasil gidiyor
Keseyi gormemeniz normal değerinizin 1500un üstüne çıkması lazim. Troidle ilgili bir bilgim yok ama geçmiş olsun.Merhaba,
SAT ım 20/07/2015 idi ve 18 Ağustos'da evde test yaptığımda çift çizgi çıktı :) hemen gidip kan testi yaptırdık ve aynı gün beta HCG değerim 810 çıktı :) en son geçtiğimiz Cuma doktora gittik ultrason ile bektı fakat kese henüz gözükmüyor..Ne zaman gözükür? Bundan sonraki randevum 5 Eylül.. O güne kadar heyecanla bekleyeceğim.. Umarım kalp atışı duyarız umarım keseyi görürüz. İlk hamileliğim :) Herkese de söyledik o heyecanla umarım bir sorun olmaz...
Troidim yoktu benim,meğerse gizli troid varmış ve hamilelik tetiklemiş..Hamilelik esnasında 2 olması gereken değer 4 çıktı bende..İlaç tedavisine başladık.Troid bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş bundan da korkuyorum.. aranızda benim gibi hamilelikte troidi çıkan var mı?
Kızlar merhaba, ben de nisan annesiyim Allah nasip ederse, ilk bebişimiz olacak, çok değişik bir heyecan var içimde :) Biz ayın 21 inde bebişimizi gördük nokta kadar bişey yumurcak :) Kalp atışı da duyuldu çok şükür, şimdi 16 eylülde kontrolümüz var onu bekliyoruz, bu arada sat 9 temmuz idi...
Hayırlı olsun :) benim de 16 eylülde kontrolüm var . sen kaç haftalıksın sedefm68
Kızlar merhaba, ben de nisan annesiyim Allah nasip ederse, ilk bebişimiz olacak, çok değişik bir heyecan var içimde :) Biz ayın 21 inde bebişimizi gördük nokta kadar bişey yumurcak :) Kalp atışı da duyuldu çok şükür, şimdi 16 eylülde kontrolümüz var onu bekliyoruz, bu arada sat 9 temmuz idi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?