2016 Nisan Annişleri

Evet ben de süre geçsin diye bekliyorum. Ama çok meraktayim. İnşallah bir sorun olmaz. Dr. Size de dinletiyor mu yoksa sadece kendi mi dinliyor nasil bir alet acaba
Ultrason cihazindan dısarı veriyo sesi tipkı radyo gibi odadaki herkes duyabilir.ayrica ekrandada girebiliyosunuz kalp atisini ☺☺☺

Merhaba,
SAT ım 20/07/2015 idi ve 18 Ağustos'da evde test yaptığımda çift çizgi çıktı :) hemen gidip kan testi yaptırdık ve aynı gün beta HCG değerim 810 çıktı :) en son geçtiğimiz Cuma doktora gittik ultrason ile bektı fakat kese henüz gözükmüyor..Ne zaman gözükür? Bundan sonraki randevum 5 Eylül.. O güne kadar heyecanla bekleyeceğim.. Umarım kalp atışı duyarız umarım keseyi görürüz. İlk hamileliğim :) Herkese de söyledik o heyecanla umarım bir sorun olmaz...
Troidim yoktu benim,meğerse gizli troid varmış ve hamilelik tetiklemiş..Hamilelik esnasında 2 olması gereken değer 4 çıktı bende..İlaç tedavisine başladık.Troid bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş bundan da korkuyorum.. aranızda benim gibi hamilelikte troidi çıkan var mı?

Keseyi gormemeniz normal değerinizin 1500un üstüne çıkması lazim. Troidle ilgili bir bilgim yok ama geçmiş olsun.
Sabretmek gün saymak çok zor ya :-(

Selamlar kizlar,

Bizde bgn kesemizi gördük

bi umut dra kalp atisini da duyabilirmiyiz dedim oldu cinsiyetinede bakalim isterseniz diye dalga gecti bende uyuz oldum

haftaya sali tekrar kontrolum var insallah hayirlisiyla kalp atislarinida duyariz hi nebze olsun rahatlicam ozmn

siz neler yapiyorsunuz? buarada izmirde olan var mi aranizda varsa hangi dra gidiyorsunuz? ya ben drdan simdilik memnunum aslinda daha o cedende gidiyordum bi sorun yokta genede acaba diorum cunku drdan memnunum ama hastanenin dogum ekibi ile ilgili bikac bisey duyunca endiselendim sonucta hamileligim boyunca zirt pirt dr degistiremem

Kızlar merhaba, ben de nisan annesiyim Allah nasip ederse, ilk bebişimiz olacak, çok değişik bir heyecan var içimde :) Biz ayın 21 inde bebişimizi gördük nokta kadar bişey yumurcak :) Kalp atışı da duyuldu çok şükür, şimdi 16 eylülde kontrolümüz var onu bekliyoruz, bu arada sat 9 temmuz idi...

Hayırlı olsun :) benim de 16 eylülde kontrolüm var . sen kaç haftalıksın sedefm68

Benim ikinci bebegim olacak 10yasinda bir oglum var yıllar sonra ikinci deneyim
Ilk oglumda hamile kaldigimda 43 kiloydum 51 ile dogum yaptim suan 53 kiloyum bakalim buhamilelik nasil gececek
4eylulde kontrol var ilk kontroldw keseyi goremedik malesef

Bizim de ilk olacak sedefm68 insan inanmakta güçlük çekiyor böyle de olunca :) çok çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim sat da 7 temmuz

Selam kizlar,

Ya size bişey sorcam benim sağ kasigimda bi ağrı var yani öyle çok şiddetli fln değil agri gibide değil sanki orda bi yumru var gibi sizinede kasiginjzda bu tarz seyler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…