2016 Nisan Annişleri

bende 8. haftadayım çoook midem bulanıyor çok halsiz düşüyorum ikide bir işten çıkıp eve gidiyorum yok mu bu bulantının bi çaresi

Merhaba, sanırım yalnız değilsin, bulantı konusunda Allaha şükür ben de çok rahatım, hiç yok denilecek kadar az yaşıyorum bulantı hissini :) O da sadece sabahları ve ağzımda oluşan demir tadı yüzünden oluyor sanırım :) Ancak bende de genel olarak iştahsızlık söz konusu, canım hiçbir şey istemiyor, sevdiğim yiyecekleri bile düşünürken fena oluyorum Hele o kokular yok mu...

arkadaşlar bir konuya takıldım benimle benzer durumu yaşayan varsa belki rahatlarım biraz. ben gebe kaldığımda ilk doktor randevumda dr demir hapı, coraspin ve folik asit vermişti. bundan 2 yıl önce 10-11 haftalık 1 düşük yaptığımı söylemiştim. gebelik başında yapılması gereken testler dışında pıhtılaşma olup olmadığı hakkında testler yapılmadı. yani tespit edilmiş bir pıhtılaşma problemim yok. bana verdiği coraspini de kullandım ve bir kutu bitti. dün hastaneye gittim dr oradan ayrılmış. telefondan aradım; 9 haftalık hamile olduğumu söyledim, coraspini ne zamana kadar kullanacağımı sordum, aceleden önceden düşük yaptığımı hatırlatmayı unuttum. bana dedi ki onu bırakman lazım artık. eğer bırakmam lazımdıysa herhangi bir pıhtılaşma sorununa karşı kullanmamı istediyse, ama o pıhtılaşma problemi ihtimali var, bu durumda kullanmaya devam etmem gerekmiyor mu. acaba aranızda pıhtılaşma tespiti olmadan coraspin kullanan var mı, varsa ne zamana kadar kullanacaksınız bu coraspini acaba?

selam cnm
cubuk kraker fln yesen faydasi yokmu calisirken daha zordur illaki bi sure rapor alsan insallah hafiflersin isyerinde koku fln oluyorsa belki tetikliyordur

buarada kalp atislarini duymus muydunuz?

Evet kalp atışlarımız duyuldu cok şükür bugün serum takıldı halsizlik var , vücut direncim düşmüş çok çalışıyorum , işim çok zor değil allahtan bakalım devamı günler nasıl geçecek

Kızlar bugün yine rutin kontrolüm vardı gittim doktor bebek çok sağlıklı dedi 6 tüp kan ve idrar testi yaptı bide miğde bulantılarım sebebi ile vücut direncim düşmüş serum taktılar şimdi daha iyiyim ama halsizlik var üzerimde inşallah zamanla geçer

Oh ne güzel darısı başımıza inşallah hayirlisiyla bizde duyarız kalp atislarimizi
İnşallah hersey guzel olur cnm hepimiz için

Sevgili anne adaylari ; simdiye kadar hangi ruyin testler istendi ve yaptirdiniz.rubella ve toksoplazma haric ben diger rutin testleri aile hekimimde yaptirabildim ..Siz de yangi testler istendi ?

Kızlar selam benim bu gün yine kahverengi akıntım gelmeye başladı. Çok korkuyorum bide sanki çok azcık ateşim var gibi. Ateş ölçer 36.9 gösteriyor şu digital olan ölçerle ölçüyorum. Ufacık bişeyde panik yapıp doktor doktor koşturmak istemiyorum ama bi taratanda korkuyorum bu akıntıdan

selam cnm,
icini ferah tut yerlesme kanamasidir koyu renk oldugunda korkulcak bisey olmadigini duyumustum dinlenmeye calis cok fazla ayaga kalkma insallah tez zamanda gecer istersen drunu ara icin rahatlar

selam cnm,
icini ferah tut yerlesme kanamasidir koyu renk oldugunda korkulcak bisey olmadigini duyumustum dinlenmeye calis cok fazla ayaga kalkma insallah tez zamanda gecer istersen drunu ara icin rahatlar

teşekkür ederim canım inşallah geçer biranönce öğleden sonra arayacağım doktoru

bende 8. haftadayım çoook midem bulanıyor çok halsiz düşüyorum ikide bir işten çıkıp eve gidiyorum yok mu bu bulantının bi çaresi
bende 8+5im geçmiyo ne yapsan sadece yatıyorum hiç geçmicek gibi valla çok kötüymüş bebişler için katlanıcaz artık

Merhaba lar taze anne adayları bende aranıza yeni katıldım sat 20 temmuzdu yani 6 haftalık hamileyim iki yıllık evliyim bi tane kurtajim var kasimda kalbi durduğu için. Şimdi bu hamileligimde kaşık ağrım bel ağrım sanki adet olacak misim gibi ve kahverengi lekelenmelerim var bi haftadır pruloton iğne vurundum perşembe günü doktor sali ya kadar yat hiç kalkma.tuvalet dışında dedi bakalım inşaallah bu sefer tutunur bebeğim bana ve hepimiz nisan ayı geldiğinde anne oluruz hayirlisiyla

geçmiş olsun , allah hayırlısını nasip etsin. benim de 18 temmuzdu. iki gün var aramızda. :) Ben ikinciye hamileyim, şuan sadece yorgunluk var onun dışında başka bir belirtim yok. 5+2 de hcg 47bin çıktı. Allah isteyen herkese naşip etsin.

selamlar cnm hayirli olsun bnmde sat 18temmuz ayniyiz kalp atislarini duydunuz mu? masallah beta hcg cok yuksek cikmis ikiz fln mi acaba suana kadar hic 47bin duymamistim bana cogul gibi geldi hayirlisi olsun insallah hakkinizda :)

Size de hayırlı olsun inşaallah hayırlısıyla kucagimiza alırız 47 mi 47 bin mi çoğul gebelik bile olsa okadar çıkmaz galiba benimki 5. Haftada bin kusur çıkmıştı

Size de hayırlı olsun inşaallah hayırlısıyla kucagimiza alırız 47 mi 47 bin mi çoğul gebelik bile olsa okadar çıkmaz galiba benimki 5. Haftada bin kusur çıkmıştı

teşekkür ederim, 47bin değil 45bin yanlış yazmışım. Ama yine de yüksek. Dediğin gibi herkes en fazla 15binlerden bahsediyor. :) bakalım hayırlısı.

selamlar cnm hayirli olsun bnmde sat 18temmuz ayniyiz kalp atislarini duydunuz mu? masallah beta hcg cok yuksek cikmis ikiz fln mi acaba suana kadar hic 47bin duymamistim bana cogul gibi geldi hayirlisi olsun insallah hakkinizda :)

5 eylülde kontrolümüz var, kalp atışlarını o gün duymayı ümit ediyoruz. İkiz olabilir mi hiç bilmiyorum çünkü benim ailemde ikiz yok. Eşimin dayısı ikiz. Bilemedim vallahi. Hayırlısı olsun hepimiz için. Siz duydunuz mu kalp atışlarını. Paylaşalım olduğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…