- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Herkese merhaba.. Aranizda midesi bulanmayan var mi yoksa yalniz miyimilk hamilrligimde kisa bi sure bulanmisti. Bu seferde nerdeyse hic olmadi su ana kadar.sabahlari cokcol hafif. 2 gun once ac karnina demir hapi icince biraz bulabdi o kadar. Annemin ve ablaminda bulanmamis. Genetik yani var sanirim.ama yine de insan az da olsa istiyor
selam cnm
cubuk kraker fln yesen faydasi yokmucalisirken daha zordur illaki bi sure rapor alsan insallah hafiflersin isyerinde koku fln oluyorsa belki tetikliyordur
buarada kalp atislarini duymus muydunuz?
Evet kalp atışlarımız duyuldu cok şükür bugün serum takıldı halsizlik var , vücut direncim düşmüş çok çalışıyorum , işim çok zor değil allahtan bakalım devamı günler nasıl geçecek
Kızlar selam benim bu gün yine kahverengi akıntım gelmeye başladı. Çok korkuyorum bide sanki çok azcık ateşim var gibi. Ateş ölçer 36.9 gösteriyor şu digital olan ölçerle ölçüyorum. Ufacık bişeyde panik yapıp doktor doktor koşturmak istemiyorum ama bi taratanda korkuyorum bu akıntıdan
selam cnm,
icini ferah tut yerlesme kanamasidir koyu renk oldugunda korkulcak bisey olmadigini duyumustum dinlenmeye calis cok fazla ayaga kalkma insallah tez zamanda gecer istersen drunu ara icin rahatlar
bende 8+5im geçmiyo ne yapsan sadece yatıyorum hiç geçmicek gibi valla çok kötüymüş bebişler için katlanıcaz artıkbende 8. haftadayım çoook midem bulanıyor çok halsiz düşüyorum ikide bir işten çıkıp eve gidiyorum yok mu bu bulantının bi çaresi
Merhaba lar taze anne adayları bende aranıza yeni katıldım sat 20 temmuzdu yani 6 haftalık hamileyim iki yıllık evliyim bi tane kurtajim var kasimda kalbi durduğu için. Şimdi bu hamileligimde kaşık ağrım bel ağrım sanki adet olacak misim gibi ve kahverengi lekelenmelerim var bi haftadır pruloton iğne vurundum perşembe günü doktor sali ya kadar yat hiç kalkma.tuvalet dışında dedi bakalım inşaallah bu sefer tutunur bebeğim bana ve hepimiz nisan ayı geldiğinde anne oluruz hayirlisiyla
geçmiş olsun , allah hayırlısını nasip etsin. benim de 18 temmuzdu. iki gün var aramızda. :) Ben ikinciye hamileyim, şuan sadece yorgunluk var onun dışında başka bir belirtim yok. 5+2 de hcg 47bin çıktı. Allah isteyen herkese naşip etsin.
Size de hayırlı olsun inşaallah hayırlısıyla kucagimiza alırız 47 mi 47 bin mi çoğul gebelik bile olsa okadar çıkmaz galiba benimki 5. Haftada bin kusur çıkmıştıgeçmiş olsun , allah hayırlısını nasip etsin. benim de 18 temmuzdu. iki gün var aramızda. :) Ben ikinciye hamileyim, şuan sadece yorgunluk var onun dışında başka bir belirtim yok. 5+2 de hcg 47bin çıktı. Allah isteyen herkese naşip etsin.
Size de hayırlı olsun inşaallah hayırlısıyla kucagimiza alırız 47 mi 47 bin mi çoğul gebelik bile olsa okadar çıkmaz galiba benimki 5. Haftada bin kusur çıkmıştı
Belkide ucuz dorduz falan dir :) hayırlısıteşekkür ederim, 47bin değil 45bin yanlış yazmışım. Ama yine de yüksek. Dediğin gibi herkes en fazla 15binlerden bahsediyor. :) bakalım hayırlısı.
selamlar cnm hayirli olsun bnmde sat 18temmuz ayniyiz kalp atislarini duydunuz mu? masallah beta hcg cok yuksek cikmis ikiz fln mi acaba suana kadar hic 47bin duymamistim bana cogul gibi geldi hayirlisi olsun insallah hakkinizda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?