- 22 Şubat 2014
- 18
- 12
- 8
- 35
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Merhaba,
SAT ım 20/07/2015 idi ve 18 Ağustos'da evde test yaptığımda çift çizgi çıktı :) hemen gidip kan testi yaptırdık ve aynı gün beta HCG değerim 810 çıktı :) en son geçtiğimiz Cuma doktora gittik ultrason ile bektı fakat kese henüz gözükmüyor..Ne zaman gözükür? Bundan sonraki randevum 5 Eylül.. O güne kadar heyecanla bekleyeceğim.. Umarım kalp atışı duyarız umarım keseyi görürüz. İlk hamileliğim :) Herkese de söyledik o heyecanla umarım bir sorun olmaz...
Troidim yoktu benim,meğerse gizli troid varmış ve hamilelik tetiklemiş..Hamilelik esnasında 2 olması gereken değer 4 çıktı bende..İlaç tedavisine başladık.Troid bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş bundan da korkuyorum.. aranızda benim gibi hamilelikte troidi çıkan var mı?
Selam nerdeyse aynı duyguları yaşıyoruz. Benimde ilk gebeliğim ve şuan nerdeyse herkes biliyor. Dün bi kaç damlakanamam oldu aklım çıktı bişey oldu diye. ama bu gün kese gözüktü bakalım pazartesi tekrar gideceğim. Benim de SAT 23/07
Troit için de endişelenme güzel düşün güzel olsun inşallah.
selamlar,
güzel düşünelim güzel olsun..dimi? hep kötüye alıştırıyorum kendimi,herkes kızıyor etrafımda bana da. heyecanını yaşayamadım bu yüzden..
benim her iki tarafımdaada var.Selam kizlar,
Ya size bişey sorcam benim sağ kasigimda bi ağrı var yani öyle çok şiddetli fln değil agri gibide değil sanki orda bi yumru var gibi sizinede kasiginjzda bu tarz seyler var mı?
selam cnm ,benim her iki tarafımdaada var.
genelde kabız oluyom sol o yüzdende.
sağ b ebektenmi acaba
pazartesi tekrar kontrolum var. sorucam ozaman herşeyi.
ama beyaz akıntımda var benim ...
Kızlar selam
Bugün itibariyle kusma ve miğde bulantılarım çok fazla çoğaldı , iş yerinde duramıyorum bugün şimdi çıkıp eve gitcem acaba ne kadar sürecek böyle iş ortamı oldugu için çok korkuyorum kendimi işe adapte edemiyorum çok zor geçiyo rabbim yardım etsin bunada şükür
canım kansız kaldım mı yada bişeyden iğrenince ağzım yara olur.selam cnm ,
lifli gidalar tuketmeye calis canm kuru kayisi fln ye ve ikinma :)
beyaz akinti bendede vardi gecen hafta bu hafta baya azaldi
bgn dune gore birazcik daha azaldi kasigimdaki baski ama bu seferde agzimin ici komple yara oldu dudaklari fln inetrnette hor on degisikliginden oluo dio ama cnmi cok acitiyo
Kızlar selam
Bugün itibariyle kusma ve miğde bulantılarım çok fazla çoğaldı , iş yerinde duramıyorum bugün şimdi çıkıp eve gitcem acaba ne kadar sürecek böyle iş ortamı oldugu için çok korkuyorum kendimi işe adapte edemiyorum çok zor geçiyo rabbim yardım etsin bunada şükür
Herkese merhaba.. Aranizda midesi bulanmayan var mi yoksa yalniz miyimilk hamilrligimde kisa bi sure bulanmisti. Bu seferde nerdeyse hic olmadi su ana kadar.sabahlari cokcol hafif. 2 gun once ac karnina demir hapi icince biraz bulabdi o kadar. Annemin ve ablaminda bulanmamis. Genetik yani var sanirim.ama yine de insan az da olsa istiyor
Allah yardimcin olsun bizimde okullar aciliyor haftaya napcam bilmiyorum hem bulantim cok hem ayaga kalkacak halim yok çok halsizimKızlar selam
Genetik oldugu dogru olabilir annemde hamileliklerinde çok cekmis hatta kardesime hamileyken hep hastanede yatti..bende yolundan devam ediyorum ama şükür annem kadarda değilim. Annem yoldan bi kadin vardi o gecrken gorunce ona bile kusuyordu mutfaga girmek nedir alisveris posedini gormicek.... beterin beteri var.. ama harbi şanslisinHerkese merhaba.. Aranizda midesi bulanmayan var mi yoksa yalniz miyimilk hamilrligimde kisa bi sure bulanmisti. Bu seferde nerdeyse hic olmadi su ana kadar.sabahlari cokcol hafif. 2 gun once ac karnina demir hapi icince biraz bulabdi o kadar. Annemin ve ablaminda bulanmamis. Genetik yani var sanirim.ama yine de insan az da olsa istiyor
Herkese merhaba.. Aranizda midesi bulanmayan var mi yoksa yalniz miyimilk hamilrligimde kisa bi sure bulanmisti. Bu seferde nerdeyse hic olmadi su ana kadar.sabahlari cokcol hafif. 2 gun once ac karnina demir hapi icince biraz bulabdi o kadar. Annemin ve ablaminda bulanmamis. Genetik yani var sanirim.ama yine de insan az da olsa istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?