- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
inşallah herşey yolunda gibi gözüküyor, hep öyle olur hepimizinki inşallah. benim de mide bulantım olmadı, yiyeceklere karşı bi isteksizlik olmuştu, göğüs ağrısı kalmadı ama uçları biraz kaşınıyor bu aralar, demir hapını sabah aç karna, kahvaltıdan sonra da vitamin hapını alıyorum ben. doktor öyle demişti, balık hapını da öğle yemeğinden sonra demişti ama balık hapını içmiyorum ben.Mide bulantılarınız göğüs agrınız halen varmı peki.Bide bişey daha sorcam ilaçları sabahmı alıryorsunuz hepsıni ard arda ben öyle yapıyrum sakıncası varmıdır acaba Umarım herşey yolundadır bebeklerimizi kucakğımıza alırız
di mi, ki daha yolun başında sayılırız, daha ağırlaşmadık, daha belimiz bacağımız ağrımıyor, daha doğumu yaşıcaz, Allah hepimize kolaylık versinkızlar analarımız neler çekmiş yav.
böle düşündükçe hemen ağlıyom
kızlar gerçekten cennetin anaların ayağının altında olduğunu gerçekten hissediyom.
kim çeker bu kadar ağrıyı açıyı,
doktor öyle verdiyse güven canım. hap, damla ya da toz sonuçta demir mi demir, vitamin mi vitamin.Ben coraspin kullanıyorum hepsini kahvaltıdan sonra alıyrum benm demir suya dokuyorum toz halinde vitaminde damla olarak suya damlatıyrum doktorun verdiklerihiç hap olarak yok randevuma var baya ne yapsam acaba
Hadi bakalim hayirlisi olsun. Saglikli olsun. Allah gönlüne göre versinAyy ben de perşembe günü gidicem doktora, günler geçmek bilmiyooor :))
Asermek zordur . Bende almanyadayim. Canim cok sey cekiyor malesefArkadaşlar bugün şiddetli bir aşermeyle karşı karşıyayımgüneyli var mı aranızda bilmiyorum ama ben mersinliyim, canımın çektiği şey bizim oralarda yapılan öfelemeç diye birşey, kahvaltıda çayla yiyoruz nım nım nım, gevrek köy yufkasından yapılıyor, Allah sabır versin
ben şuan 14+2 deyim fakat ikili test için gittiğim 11+5 de doktor erkek dedi bir hafta sonra tekrar kontrol için gittiğimde yine erkek diye teyit etti ama ben hala cinsiyet tahmini için erken olduğunu düşünüyorum çok kaptırmak istemiyorum kendimi dünyanın en heyecanlı şeyi tadını çıkarmak lazımMerhaba Hanimlar cinsiyeti ögrenler varni aranizda? Benim haftays randevum var. Bakalim gösteecekmi:)
Allah yardımcın olsunAsermek zordur . Bende almanyadayim. Canim cok sey cekiyor malesef
ne kadar erken tahmin etmişler ne güzel :)ben şuan 14+2 deyim fakat ikili test için gittiğim 11+5 de doktor erkek dedi bir hafta sonra tekrar kontrol için gittiğimde yine erkek diye teyit etti ama ben hala cinsiyet tahmini için erken olduğunu düşünüyorum çok kaptırmak istemiyorum kendimi dünyanın en heyecanlı şeyi tadını çıkarmak lazım)
aa 11+4 düm bugun.ben şuan 14+2 deyim fakat ikili test için gittiğim 11+5 de doktor erkek dedi bir hafta sonra tekrar kontrol için gittiğimde yine erkek diye teyit etti ama ben hala cinsiyet tahmini için erken olduğunu düşünüyorum çok kaptırmak istemiyorum kendimi dünyanın en heyecanlı şeyi tadını çıkarmak lazım)
inşallah öğrenirsin ama bu seferde ya yanılıyorsa doktor diye düşünüyor insanaa 11+4 düm bugun.
cuma gitcem bilirmiki acep
ben tatlıda istiyom ekşide..inşallah öğrenirsin ama bu seferde ya yanılıyorsa doktor diye düşünüyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?