2016 Nisan Annişleri

Mide bulantılarınız göğüs agrınız halen varmı peki. Bide bişey daha sorcam ilaçları sabahmı alıryorsunuz hepsıni ard arda ben öyle yapıyrum sakıncası varmıdır acaba Umarım herşey yolundadır bebeklerimizi kucakğımıza alırız

merhabalar ikili test sonuçlarımızı geçte olsa dr umuza gösterebildik.Düşük riskli çıktı çok şükür..ayrıntılı ultrasona kadar başka bi teste girmeyi düşünmüyorum..cinsiyet içinde erken oldugunu belirtti dr umuz zaten sırtını dönmüştü baktıgımızda bekliycez baya sanırım..

Benim mide bulantım hiç olmamıştı zaten Hala da yok, sanırım ki hiç de olmayacak Göğüs ağrım da son üç dört haftadır dindi,artık ağrım da yok, aslında ilaçları doktorun verdiği reçetede kullanmak en güzeli, ben demir hapını sabah aç karnına ve üzerine bir mandalin yiyerek içiyorum, vitamin hapını ise akşam yemeğinden sonrav kullanıyorum, doktorum öyle kullanmamı söylemişti...

Dün itibariyle folik asiti sonlandırdık.Elevite başladık..ayrıca çok fena mide yanması başladı..onun içinde gaviscon şurup dr ve eczacımın önerisiyle başladım hemen etki gösterdi öyle bi yanmaki gece hiç uyutmamıştı.

inşallah herşey yolunda gibi gözüküyor, hep öyle olur hepimizinki inşallah. benim de mide bulantım olmadı, yiyeceklere karşı bi isteksizlik olmuştu, göğüs ağrısı kalmadı ama uçları biraz kaşınıyor bu aralar, demir hapını sabah aç karna, kahvaltıdan sonra da vitamin hapını alıyorum ben. doktor öyle demişti, balık hapını da öğle yemeğinden sonra demişti ama balık hapını içmiyorum ben.

Bnm mide bulantılarım ve kusmam sabah saatlerinde olmaya devam ediyor halen..ilaçlarımı akşamlaarı almayı tercih ediyorum gün içerisinde midem de rahatsızlık yapabiliyorlar..

kızlar analarımız neler çekmiş yav.
böle düşündükçe hemen ağlıyom
kızlar gerçekten cennetin anaların ayağının altında olduğunu gerçekten hissediyom.
kim çeker bu kadar ağrıyı açıyı,

di mi, ki daha yolun başında sayılırız, daha ağırlaşmadık, daha belimiz bacağımız ağrımıyor, daha doğumu yaşıcaz, Allah hepimize kolaylık versin

Ben coraspin kullanıyorum hepsini kahvaltıdan sonra alıyrum benm demir suya dokuyorum toz halinde vitaminde damla olarak suya damlatıyrum doktorun verdikleri hiç hap olarak yok randevuma var baya ne yapsam acaba

Ben coraspin kullanıyorum hepsini kahvaltıdan sonra alıyrum benm demir suya dokuyorum toz halinde vitaminde damla olarak suya damlatıyrum doktorun verdikleri hiç hap olarak yok randevuma var baya ne yapsam acaba
doktor öyle verdiyse güven canım. hap, damla ya da toz sonuçta demir mi demir, vitamin mi vitamin.

Evt aslında ben devam ediyim doktorumla görüşünce ilaçları sorarım. Sagol cevpların için göbişi cıkan varmı aramızda

Arkadaşlar bugün şiddetli bir aşermeyle karşı karşıyayım güneyli var mı aranızda bilmiyorum ama ben mersinliyim, canımın çektiği şey bizim oralarda yapılan öfelemeç diye birşey, kahvaltıda çayla yiyoruz nım nım nım, gevrek köy yufkasından yapılıyor, Allah sabır versin

Asermek zordur . Bende almanyadayim. Canim cok sey cekiyor malesef

Merhaba Hanimlar cinsiyeti ögrenler varni aranizda? Benim haftays randevum var. Bakalim gösteecekmi:)
ben şuan 14+2 deyim fakat ikili test için gittiğim 11+5 de doktor erkek dedi bir hafta sonra tekrar kontrol için gittiğimde yine erkek diye teyit etti ama ben hala cinsiyet tahmini için erken olduğunu düşünüyorum çok kaptırmak istemiyorum kendimi dünyanın en heyecanlı şeyi tadını çıkarmak lazım )

ne kadar erken tahmin etmişler ne güzel :)

aa 11+4 düm bugun.
cuma gitcem bilirmiki acep

inşallah öğrenirsin ama bu seferde ya yanılıyorsa doktor diye düşünüyor insan
ben tatlıda istiyom ekşide..
cinsiyetinden çok sağlık durumu iyimi o beni düşündürüyo,
bu 9 ay bitesiye kadar onu düşüncem.. dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…