- 18 Ağustos 2009
- 337
- 285
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.041
02.01.2016 olabilir mi tahmini dogum?yaş 27 SAT 28 mart tahmini doğum 02.02.2016
Bende korkuyorum ama normal doğum en sağlıklısı ilerisi için bi sorun çıkmazsa normal istiyorum bende. Ama fena tırsıyorumBende normal doğumu göze alamıyorum yaa
Harika gaz vermiş. Vallahide öyleeeee ne mızmızlar doğum yapıyoo bizler mi yapamıcazz :) canım çok dikkat et. Boşver herşeyi evi işi yemeği yat dinlen. Çabucak atlat bu dönemi inşallahhh :)merhaba kizlar yeni hammisler hosgeldiniz hasta hammislerim cok gecmis olsun ben hala yatiyorum progestn sanki basimi agritiyo midemi bulandiriyo ama dayaniyorum hepimiz dayancaz kahverengileri kirmizilari gormucez ins..size bise anlatayim gulun biraz esim aradi diyoki askim nasilsn iyi degilum dedim dayanamiyorum dedim diyoki sen beni elinde tutuyosun bebegimi tutamican git kopek dedm gulustuk aslansin kaplansin ne mizmizlar dogum yapiyo neyin eksik dayan dedi pis gaza geldim dayancaz ins:)))
Doğum hikayelerini okumadan önce bende tırsıyodum okudum çok fena gaza geldim. Okuyun derim :)Bende korkuyorum ama normal doğum en sağlıklısı ilerisi için bi sorun çıkmazsa normal istiyorum bende. Ama fena tırsıyorum
bende varımmm..adım merve yaş 23 sat 30 mart tahmini doğum tarihi 5 ocak 20161. sayfada tüm anne adayların isim yas sat bebek tahmini dogum tarihi cinsiyeti ismi vs yazıldıgı bir tablo yapacagım (yapabilirsem tabi)
simdi kızlar herkes tek tek yas sat ve tahmini dogum tarihini yazarsa listeyi olusturmaya baslayacagım
Mcbur kalmadkca sezeryan istemeyin kizlar.normal dogum kadina cok yararliymis.ve sonrasinda gobek cizik hicbsy kalmiyor.Bende normal doğumu göze alamıyorum yaa
Doğum hikayelerini okumadan önce bende tırsıyodum okudum çok fena gaza geldim. Okuyun derim :)
ole kuzum yapmiyorum bugin esimin zayifladigini farkettim ve cok uzuldum ins kalp atisini duyarizda icimiz rahat eder bitanem buarada bende dogum hikayelerini okuyup okuyup agliyorum valla Allah yar yardimcimiz olsun cok guzel bi duygu saglikla yasatsin insallah ben pkoluyum kislerini dusuren bile oluyomus inanamadim ama normal dogumdaHarika gaz vermiş. Vallahide öyleeeee ne mızmızlar doğum yapıyoo bizler mi yapamıcazz :) canım çok dikkat et. Boşver herşeyi evi işi yemeği yat dinlen. Çabucak atlat bu dönemi inşallahhh :)
İki gün önce 766 küsürdüü umarım iyidir ama benim adetim normalde yarın ? Senin kaçççOkuyayım o zaman :) Ortalama aynı dönemde doğum yapıyoruz inşallah :) Sizin hcg değeriniz kaç şuan
hadi canımmmmmmm. Ay inşallah yaaa bende pkoluyummm. İnşallah düşerlerrrr :))ole kuzum yapmiyorum bugin esimin zayifladigini farkettim ve cok uzuldum ins kalp atisini duyarizda icimiz rahat eder bitanem buarada bende dogum hikayelerini okuyup okuyup agliyorum valla Allah yar yardimcimiz olsun cok guzel bi duygu saglikla yasatsin insallah ben pkoluyum kislerini dusuren bile oluyomus inanamadim ama normal dogumda
evet yanlış yazmışım 02.01.2016 olacaktı tahmini doğum tarihim teşekkür ederim02.01.2016 olabilir mi tahmini dogum?
Benim adetlerim çok düzensiz tesadüfen idrar testinde ikinci çizgiyi görünce kan verdim pazartesi 62 çıktı çarşamba günü tekrar verdim 212 ye yükselmişti daha sonra yaptırmadımİki gün önce 766 küsürdüü umarım iyidir ama benim adetim normalde yarın ? Senin kaççç
Cnm yaa doğru diyonda benim ablamda ilk doğumu normaldi onun çok etkisinde kaldım oyuzden benim yolum belliMcbur kalmadkca sezeryan istemeyin kizlar.normal dogum kadina cok yararliymis.ve sonrasinda gobek cizik hicbsy kalmiyor.
hiç korkmayın kızlar ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim hiç korkmayın şuan hatırlamıyorum bile sancıyı doğum anını nasıldı naptım bilmiyorum Rabbim bi şekilde kolaylığını veriyoBende korkuyorum ama normal doğum en sağlıklısı ilerisi için bi sorun çıkmazsa normal istiyorum bende. Ama fena tırsıyorum
Maşşallah güzel artmışş :) rabbim keseyi görüp kalp atışlaını duymayı nasip etsinBenim adetlerim çok düzensiz tesadüfen idrar testinde ikinci çizgiyi görünce kan verdim pazartesi 62 çıktı çarşamba günü tekrar verdim 212 ye yükselmişti daha sonra yaptırmadım
Ne diim cnm ins dr un illa normal dogum yapcaksin derde en saglikli sekilde kurtulursunCnm yaa doğru diyonda benim ablamda ilk doğumu normaldi onun çok etkisinde kaldım oyuzden benim yolum bellitabiki normal doğum en sağlıklısı yapabilen normal yapsın
amin hepimize inşallah mucize gibi oldu benim için :)Maşşallah güzel artmışş :) rabbim keseyi görüp kalp atışlaını duymayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?