2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Harika gaz vermiş. Vallahide öyleeeee ne mızmızlar doğum yapıyoo bizler mi yapamıcazz :) canım çok dikkat et. Boşver herşeyi evi işi yemeği yat dinlen. Çabucak atlat bu dönemi inşallahhh :)

bende varımmm..adım merve yaş 23 sat 30 mart tahmini doğum tarihi 5 ocak 2016

Harika gaz vermiş. Vallahide öyleeeee ne mızmızlar doğum yapıyoo bizler mi yapamıcazz :) canım çok dikkat et. Boşver herşeyi evi işi yemeği yat dinlen. Çabucak atlat bu dönemi inşallahhh :)
ole kuzum yapmiyorum bugin esimin zayifladigini farkettim ve cok uzuldum ins kalp atisini duyarizda icimiz rahat eder bitanem buarada bende dogum hikayelerini okuyup okuyup agliyorum valla Allah yar yardimcimiz olsun cok guzel bi duygu saglikla yasatsin insallah ben pkoluyum kislerini dusuren bile oluyomus inanamadim ama normal dogumda

H
hadi canımmmmmmm. Ay inşallah yaaa bende pkoluyummm. İnşallah düşerlerrrr :))

Mcbur kalmadkca sezeryan istemeyin kizlar.normal dogum kadina cok yararliymis.ve sonrasinda gobek cizik hicbsy kalmiyor.
Cnm yaa doğru diyonda benim ablamda ilk doğumu normaldi onun çok etkisinde kaldım oyuzden benim yolum belli tabiki normal doğum en sağlıklısı yapabilen normal yapsın

Bende korkuyorum ama normal doğum en sağlıklısı ilerisi için bi sorun çıkmazsa normal istiyorum bende. Ama fena tırsıyorum
hiç korkmayın kızlar ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim hiç korkmayın şuan hatırlamıyorum bile sancıyı doğum anını nasıldı naptım bilmiyorum Rabbim bi şekilde kolaylığını veriyo

Cnm yaa doğru diyonda benim ablamda ilk doğumu normaldi onun çok etkisinde kaldım oyuzden benim yolum belli tabiki normal doğum en sağlıklısı yapabilen normal yapsın
Ne diim cnm ins dr un illa normal dogum yapcaksin derde en saglikli sekilde kurtulursun aslnda istege bagli olmamasi lazm.benm yengem yurtdisinda yegenimi 4 kilo dogurdu valla.hayatta yapmiyorlar sezeryan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…