2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ne listesi canim sayfami degisecek

1. sayfada tüm anne adayların isim yas sat bebek tahmini dogum tarihi cinsiyeti ismi vs yazıldıgı bir tablo yapacagım (yapabilirsem tabi )

simdi kızlar herkes tek tek yas sat ve tahmini dogum tarihini yazarsa listeyi olusturmaya baslayacagım

Ozaman ben yazim ilk olarak sormusken elif sat 26 mart tahmino dogum 1 ocak 2016 yas 28:)

Slm cnm.yas 30. Sat 27 mart.tahmini dogum tarihi 01.01.2016

Canım ismim nur sat20 mart tahmini doğum tarihim 15 ocak 2016

canm ismim nur yaş24 sat 20 mart tahmini doğum tarihim 15 ocak 2016

Canıım sat:04.04.2015 tahmini doğum tarihi : 10.01.2016 yaş:22 ismiiiiiiiiiii henuz cinsiyeti belli olmadığından minnakk :)))))))

Kızlar bu gün doktoru aradım dün testim 15 çıkmıştı gel düşük Önleyici ilaç başlayalım dedi çok bi daha ki testi Pazartesi yaptır dedi günler Geçmez şimdi ama ben kendimi hamile hissediyorum

merhaba kizlar yeni hammisler hosgeldiniz hasta hammislerim cok gecmis olsun ben hala yatiyorum progestn sanki basimi agritiyo midemi bulandiriyo ama dayaniyorum hepimiz dayancaz kahverengileri kirmizilari gormucez ins..size bise anlatayim gulun biraz esim aradi diyoki askim nasilsn iyi degilum dedim dayanamiyorum dedim diyoki sen beni elinde tutuyosun bebegimi tutamican git kopek dedm gulustuk aslansin kaplansin ne mizmizlar dogum yapiyo neyin eksik dayan dedi pis gaza geldim dayancaz ins:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…