- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.001
Cnm duyulur heralde benide aynı gün çağırdı doktorKızlar yarın 7.haftanın ilk günü sizce kalp atışını duyar mıyım?
Benim iki gündür sırt ağrılarım var, geceleri hareketsizlik daha çok artırıyor, bir tarafımdan bir tarafıma dönekerken çok zorlanıyorum, sol arka omurgama yakın yerlerim dayak yemiş gibi ağrıyor, ama dayanmılamayacak kadar olmasa da eğilmemi dönmemi çok etkilio, biraz önce doktorumu aradım kas ağrıları olduğunu söyledi çok rahatsız ederse minoset kullan dedi, zaten iki hap günlük kullanıyorum, dayanamıcağım birşey değil diye pek kullanmamayı düşünüyorum eğilmem, daha dikkatli hareket ederim elbet geçeçecktirBenim gece sırt ağrılarım var,sık sık uyanıyorum bundan sebeb
bunun dışında kasık batmalarım hafifledi geçen haftaya kıyasen,birde merdiven çıkarken bacaklarım sızlıyor,yaşlı bir nene gibiyim
Sizler de neler var kızlar ?
İnşallah duyarım canım, sinirlerim alt üst şu an çok gerginim işlerdenCnm duyulur heralde benide aynı gün çağırdı doktor
Kocacın ilgilensin yawrucum telefonlarla bu dönemde...şimdi ne diyimki siparişlermi sorunlu gidiyor acaba yoksa insanlarmı fazla kaprisli sen içindesin daha iyi bilirrsin....ben duyarsın hayatım duymasanda 2 3 gün sonra devlette bidaha randevum var sonuçta güzel düşünİnşallah duyarım canım, sinirlerim alt üst şu an çok gerginim işlerden
Kocacın ilgilensin yawrucum telefonlarla bu dönemde...şimdi ne diyimki siparişlermi sorunlu gidiyor acaba yoksa insanlarmı fazla kaprisli sen içindesin daha iyi bilirrsin....ben duyarsın hayatım duymasanda 2 3 gün sonra devlette bidaha randevum var sonuçta güzel düşün
Sat 4 nisan canım haftaya perşembe gidicem işte :)DualaşalımCanım senin SAT neydi? benim 3 nisan dı senle kıyas gıdıyorum,dr'a ne zaman gitsem diye..Gerçi dr'um haftaya cumaya kadar doluymuş malesef
Arkadaşlar listeyi kime devredeyim ?
Devlette kime gidiosun canim bende ilk randevuyu devletten rastgele aldimKocacın ilgilensin yawrucum telefonlarla bu dönemde...şimdi ne diyimki siparişlermi sorunlu gidiyor acaba yoksa insanlarmı fazla kaprisli sen içindesin daha iyi bilirrsin....ben duyarsın hayatım duymasanda 2 3 gün sonra devlette bidaha randevum var sonuçta güzel düşün
Canim nasilsin gordunmu keseyi benim deger 591.5 cikti sali doktr gidicem bakalim hayirlisi insallahGunaydin guzel anneler
Kese icin gidiyorum bugun dua edin banada bebegim benimle olsun
Hayırlı cumalar...
Insallah gorursunde duyarsinda canimBende pazartesi gidicem bakalım ben keseyi ve kalp atışlarını duyup görebilecekmiyim
amin canımInsallah gorursunde duyarsinda canim
papatyaesra 2009dan beri buralardaymış. Ana başkası isterse bilemem tabii.
İşlem tamamdır..Kendisi de onay verse güzel olur ...
Ayyy insallah bizim yavrularimzda kollarimizda olir bi an evvel zaman gecipHepinize hayırlı dogumlar kizlar, 2015 ocak annesiyim zaman çabuk geciyor..simdi kizim kollarımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?