2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim iki gündür sırt ağrılarım var, geceleri hareketsizlik daha çok artırıyor, bir tarafımdan bir tarafıma dönekerken çok zorlanıyorum, sol arka omurgama yakın yerlerim dayak yemiş gibi ağrıyor, ama dayanmılamayacak kadar olmasa da eğilmemi dönmemi çok etkilio, biraz önce doktorumu aradım kas ağrıları olduğunu söyledi çok rahatsız ederse minoset kullan dedi, zaten iki hap günlük kullanıyorum, dayanamıcağım birşey değil diye pek kullanmamayı düşünüyorum eğilmem, daha dikkatli hareket ederim elbet geçeçecktir

İnşallah duyarım canım, sinirlerim alt üst şu an çok gerginim işlerden
Kocacın ilgilensin yawrucum telefonlarla bu dönemde...şimdi ne diyimki siparişlermi sorunlu gidiyor acaba yoksa insanlarmı fazla kaprisli sen içindesin daha iyi bilirrsin....ben duyarsın hayatım duymasanda 2 3 gün sonra devlette bidaha randevum var sonuçta güzel düşün

Kızlar merhaba. Satım 20 mart şu anda 7. Haftayı doldurdum Rabbime şükür.

Daha kalp atışını duymadım bu hafta gideceğim inşallah. Yanlız aklıma takılan birşey var.

Telefondaki bilgisayardaki uygulamalarda 25 aralık diyor doğum tarihi için ama doktor ocak ortası olur dedi. Nasıl bu kadar farklı çıkıyor anlayamadım. Sizde böyle birşey oldu mu?

Kaprisliler, sorunlu işlemler ne ararsan var. Türk milleti, yumurta dayanınca iletişime geçerler ya sonra çözüm bulcam diye kıçım patlıyor. Kocam iyi bir iş teklifi aldı oraya geçti her şey bana kaldı Günde 50-60 kez telefonum çalıyor.

Devlette kime gidiosun canim bende ilk randevuyu devletten rastgele aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…