- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.101
aa bende pazartesiye ordan randevu aldım bende merak ediyorum keseyi görebilcemmiben.ilk.dogumumu Zekai Tahir burak da yaptim guzel bi hastane memnunum ben pazartesiye randevu aldım bakalım keseyi gorebilcemmi
Kızlar merhaba. Satım 20 mart şu anda 7. Haftayı doldurdum Rabbime şükür.
Daha kalp atışını duymadım bu hafta gideceğim inşallah. Yanlız aklıma takılan birşey var.
Telefondaki bilgisayardaki uygulamalarda 25 aralık diyor doğum tarihi için ama doktor ocak ortası olur dedi. Nasıl bu kadar farklı çıkıyor anlayamadım. Sizde böyle birşey oldu mu?
1. sayfada tüm anne adayların isim yas sat bebek tahmini dogum tarihi cinsiyeti ismi vs yazıldıgı bir tablo yapacagım (yapabilirsem tabi)
simdi kızlar herkes tek tek yas sat ve tahmini dogum tarihini yazarsa listeyi olusturmaya baslayacagım
Kuzum boya göre kilomuza bakcaz :)))Anammm bu kız kompleksemi girdi nolduyawrum hamilelikte boyumuzmu uzayacakki boy ekliyozzz
Bana tüm vitaminlerin bir arada olduğu imom die bi vitamin verdi canım hergüm onu kullanıorum ..Bize doktor vitamin falan vermicekmi kızlar yaa
Evet canim zubeydede. Bana 3 isim verildi biri betul dundar o hala zubeydede diger ikisi sevket yilmaz arastrma hastanesjbe geçmiş onlarda lale dortisik ve mustafa altundag. Ben smdilik 12 snde gidicem iki doktr dusunuyorum biri arastrmada mustafa altundag biride esentepe tip merkezinde ibrahim avci. Esimin arkadasinn esi orda dgm yapms bende cok duydum ve yorumlar ina baktm ibrahm beyin kafamda o vardi hemde muayene ve dogum ucretleride cok iyi. Ayrica rentiptada selim akgun varmis oda iimis ama benim tecihim devlette mustafa bey ozelde ibrahim bey olucak ikisinede gidi em.arastirma hastanesi oldgu icin cok iyi diye anlatiyodu arkadsm aklima yatmsti ozamandan. Ozeldede ultrason takibi icin istiyrm hemde eve yakin ani bisj olursa diyeZübeydedemi sen arastırmıssındır en iyisi hangisi sence
Ben yarın yine doktora gitcemmm :))
Hoşgeldinnnnnnn :)Ocak anneleri ben de size katıldım. Bu sabah çift çizgiyi gördüm. İnşallah tabi...
Ocak anneleri ben de size katıldım. Bu sabah çift çizgiyi gördüm. İnşallah tabi...
Özledimmm :))hayrola canım
özledin sanırım:)))
canım ya bu arada sen özele gittin ya tahlilleri nerede yaptırdın ekstra para ödedin mi tahlillere
bir de muayene ücreti ne kadar doktorunun
Özledimmm :))
Tahliller istedi ya doktor onları yaptırcam canım su hospitala gitcem bakalım bilmiorum bnde yarın öprencem , yazarım , 200TL canım doktorumun muayene ücreti
Özledimmm :))
Tahliller istedi ya doktor onları yaptırcam canım su hospitala gitcem bakalım bilmiorum bnde yarın öprencem , yazarım , 200TL canım doktorumun muayene ücreti
Hangi polikliniğe gittin canım? Su hospital çok ii ya ama bu doktoru bilmiorum bakalım yarın görcez :) kalp atışı için daha çok erken değilmi canım yaaklında bulunsun ben polikliniğe 20 lira verdim tüm gebelik testlerini yaptı toxoplazmaya da bakıldı
5 tüp kan alındı
idrara da baktı
muayene de etti:))))))
su hospitali ben de merak ediyordum
yazarsan sevinirim
inşallah kalp atışını da duyarsın olur mu olur
Tatlım ben soyle diyim sana ben istanbulda doğum yapacağım için açıkçası burda çok onemsemiyorum ama bakalım bu ay zubeydede vildan diye bir doktordan randevu aldım 20 mayısa bide zaten medicale gidiyorum sonraki ay senin onerdiğin doktoruda deneyebilirimEvet canim zubeydede. Bana 3 isim verildi biri betul dundar o hala zubeydede diger ikisi sevket yilmaz arastrma hastanesjbe geçmiş onlarda lale dortisik ve mustafa altundag. Ben smdilik 12 snde gidicem iki doktr dusunuyorum biri arastrmada mustafa altundag biride esentepe tip merkezinde ibrahim avci. Esimin arkadasinn esi orda dgm yapms bende cok duydum ve yorumlar ina baktm ibrahm beyin kafamda o vardi hemde muayene ve dogum ucretleride cok iyi. Ayrica rentiptada selim akgun varmis oda iimis ama benim tecihim devlette mustafa bey ozelde ibrahim bey olucak ikisinede gidi em.arastirma hastanesi oldgu icin cok iyi diye anlatiyodu arkadsm aklima yatmsti ozamandan. Ozeldede ultrason takibi icin istiyrm hemde eve yakin ani bisj olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?