2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pinkperest 24 27 .Mar 02.01.2016 :))

Kızlarr yarın doktora gidicem çok sabırsızlanıyorummmmmm
İnşallah minnoşumun kalbinide duyarız kocacığım ilk kez görecek, duyamasakta usg görüntüsüyle avuturuz kendimizi :)

Zübeydedemi sen arastırmıssındır en iyisi hangisi sence
Evet canim zubeydede. Bana 3 isim verildi biri betul dundar o hala zubeydede diger ikisi sevket yilmaz arastrma hastanesjbe geçmiş onlarda lale dortisik ve mustafa altundag. Ben smdilik 12 snde gidicem iki doktr dusunuyorum biri arastrmada mustafa altundag biride esentepe tip merkezinde ibrahim avci. Esimin arkadasinn esi orda dgm yapms bende cok duydum ve yorumlar ina baktm ibrahm beyin kafamda o vardi hemde muayene ve dogum ucretleride cok iyi. Ayrica rentiptada selim akgun varmis oda iimis ama benim tecihim devlette mustafa bey ozelde ibrahim bey olucak ikisinede gidi em.arastirma hastanesi oldgu icin cok iyi diye anlatiyodu arkadsm aklima yatmsti ozamandan. Ozeldede ultrason takibi icin istiyrm hemde eve yakin ani bisj olursa diye

hayrola canım
özledin sanırım:)))

canım ya bu arada sen özele gittin ya tahlilleri nerede yaptırdın ekstra para ödedin mi tahlillere
bir de muayene ücreti ne kadar doktorunun
Özledimmm :))
Tahliller istedi ya doktor onları yaptırcam canım su hospitala gitcem bakalım bilmiorum bnde yarın öprencem , yazarım , 200TL canım doktorumun muayene ücreti

Özledimmm :))
Tahliller istedi ya doktor onları yaptırcam canım su hospitala gitcem bakalım bilmiorum bnde yarın öprencem , yazarım , 200TL canım doktorumun muayene ücreti

aklında bulunsun ben polikliniğe 20 lira verdim tüm gebelik testlerini yaptı toxoplazmaya da bakıldı
5 tüp kan alındı
idrara da baktı
muayene de etti:))))))

su hospitali ben de merak ediyordum
yazarsan sevinirim
inşallah kalp atışını da duyarsın olur mu olur

Hangi polikliniğe gittin canım? Su hospital çok ii ya ama bu doktoru bilmiorum bakalım yarın görcez :) kalp atışı için daha çok erken değilmi canım ya

Tatlım ben soyle diyim sana ben istanbulda doğum yapacağım için açıkçası burda çok onemsemiyorum ama bakalım bu ay zubeydede vildan diye bir doktordan randevu aldım 20 mayısa bide zaten medicale gidiyorum sonraki ay senin onerdiğin doktoruda deneyebilirim ama dediğim gibi bana en fazla 4 aya kadar burda doktor lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…