- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.141
Hımmm beni 14 mayıs neyse bakıcaz artık bana biraz erken geldi ama dr daha iyi bilirsenin de gözün aydın canımmmmmmm
benim sat 1 nisan beni de 18 mayıs da çağırdı
nasıl sabırsızım bi bilsen
Büyük mucize dimi inanamıyor insanBenimde sat 28 mart canim.5 +3 gunluk dedi. Ayy ne minik
Aminnn cnm hoşgeldin nasılsın banada geçmiyor günler sorma okadar erken oğrendimki zaman geçmiyor sağlıklı olsunlar da artık katlanıcazIyi aksamlar Kizlar gunler gecmiyor ara ara stres sariyor kalp atışını duysam hayırlı sağlıklı bi hamilelik geçirsem diye dua ediyorm allahım herkesin bebeğini korusun..benm sat 2 Nisan muhtemel dogum 8 Ocak yaş 29
Ya ara ara korku sarıyor içimi iyi düşünmeye çalışıyorm hemen.ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor onun dışında hiçbir sorunum yok kendimi yormamaya gayret ediyormAminnn cnm hoşgeldin nasılsın banada geçmiyor günler sorma okadar erken oğrendimki zaman geçmiyor sağlıklı olsunlar da artık katlanıcaz
Park polikliniklik mi 20Tlye yaptı???Özel sigortan mı var kuzum senin? Mitra neresi ?aaaa ben park polikliniğine gittim sırf tahlil yaptırmak için gittim tabi
mitra var şimdi isim değişti
birkaç tane daha vardı poliklinik
sağlık ocakları bedava canım
Anammm seni baya erken çağırmış kuZum bana 19una verdi ama ben 16sına başka bi doktordan da randevu aldım yarında :)))Hımmm beni 14 mayıs neyse bakıcaz artık bana biraz erken geldi ama dr daha iyi bilir
Haber ver canımm. Bende yarın bes haftalık olucammMerhaba arkadaşlar ben de yarın ilk kes Dr a gidicem bakalım keseyi gorucekmiyiz yarın tam 5 haftalik olacak.....
Tamam canım mutlaka haber veririmHaber ver canımm. Bende yarın bes haftalık olucamm
Suanda bunun bir zararınoldugunu düşünmüyorum. Ben öyle yatıyorum çnkü.Yüzüstü yatıomusunuz kızlar ?? Ben öğrendiğimden beri yatamıorum
Güzel dusunelim cnm çünkü şuan şukur gerçektende herşeey güzel sonuçtaYa ara ara korku sarıyor içimi iyi düşünmeye çalışıyorm hemen.ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor onun dışında hiçbir sorunum yok kendimi yormamaya gayret ediyorm
Sorma yawrucum yaaa du bakim duyabilir miyim acepAnammm seni baya erken çağırmış kuZum bana 19una verdi ama ben 16sına başka bi doktordan da randevu aldım yarında :)))
İnşallahhh duyabilirsin tatlımmm :))Sorma yawrucum yaaa du bakim duyabilir miyim acepduyamasamda sağlık olsun beklerim
Bende yok cnm bel ve kasık çok var bende uzatıyomusun bacagını güzelce uzat hafıf hafıf masaj yap cnm belki hafifler ;-)Kızlaaaaaar ölüyorummmmmmmmm. Sol bacağım kopacakkkkk. Çok ağrıyor. Varmı böyle olannnnn
Ben öle yatamıorum öğrendiğimden beri yaa :))Suanda bunun bir zararınoldugunu düşünmüyorum. Ben öyle yatıyorum çnkü.
Kasık ve göbek te ağrı olmasa büyük ihtimal gece birşekilde yuzustu yatardım..ama ağrı sızı bırakmıyor öyle yatmamıYüzüstü yatıomusunuz kızlar ?? Ben öğrendiğimden beri yatamıorum
Her bunyede değişir şiddeti bence cnmBenim çok ağrım olmuo ya önceki zamanlara göre olmalı mı acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?