2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aminnn cnm hoşgeldin nasılsın banada geçmiyor günler sorma okadar erken oğrendimki zaman geçmiyor sağlıklı olsunlar da artık katlanıcaz

Aminnn cnm hoşgeldin nasılsın banada geçmiyor günler sorma okadar erken oğrendimki zaman geçmiyor sağlıklı olsunlar da artık katlanıcaz
Ya ara ara korku sarıyor içimi iyi düşünmeye çalışıyorm hemen.ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor onun dışında hiçbir sorunum yok kendimi yormamaya gayret ediyorm

Ya ara ara korku sarıyor içimi iyi düşünmeye çalışıyorm hemen.ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor onun dışında hiçbir sorunum yok kendimi yormamaya gayret ediyorm
Güzel dusunelim cnm çünkü şuan şukur gerçektende herşeey güzel sonuçta kasık ağrısı çok fena hiç bırakmıyor bide benim göbek deliği acıyo ben normalde çok hareketliyim evde hiç durmam hergum gidecek biryer buluyorum kendime bugun full evdeydimmm bol bol uzandım dinlendim

Benim çok ağrım olmuo ya önceki zamanlara göre olmalı mı acaba ??
Her bunyede değişir şiddeti bence cnm benim vücut biraz enteresan herşeyi fazla hissesiyor gebeliği bile daha regl 5 gün varken kasık ağrısı sıkayetiyle test yaptırdım ve 1 haftadır ağrı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…