- 24 Mart 2009
- 1.753
- 896
- 333
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.121
Merhaba canım , hcg kaç çıktı? Ben 4+6 da gördüm :)Merhaba arkadaşlar ben de yarın ilk kes Dr a gidicem bakalım keseyi gorucekmiyiz yarın tam 5 haftalik olacak.....
Hangi polikliniğe gittin canım? Su hospital çok ii ya ama bu doktoru bilmiorum bakalım yarın görcez :) kalp atışı için daha çok erken değilmi canım ya
Merhaba arkadaşlar ben de yarın ilk kes Dr a gidicem bakalım keseyi gorucekmiyiz yarın tam 5 haftalik olacak.....
Hcg hiç yaptirmadim canım sadece idrar testi. ....Merhaba canım , hcg kaç çıktı? Ben 4+6 da gördüm :)
Teşekkür ederim canım benim ikinci olacak inşallah ama yine heyecanlıyımmerhaba canım
hazırlıklı ol
kesinnnnn görürsün
çok keyifli ve heyecanlıııııııı bi durum
Hcg hiç yaptirmadim canım sadece idrar testi. ....
Bende karşıyakadayım canım ama poliklinik derken sağlık ocağından mı bahsediosun anlamadım :))ben Karşıyaka da gittim evime yakın diye
ama diğer hamile arkadaşlarım da tahlil işini kendilerine en yakın poliklinikte yürütüyolardı
poliklinikler genelde 20 lira
temiz temiz tüm tahlillerini yapıyorsun
kalp atışı için tabi kiiii çok erken
temenni de bulunmuşsam nolmuş yaniiiiiii:))))))))))))))))))))
Görebilirsn bence canımm :)Hcg hiç yaptirmadim canım sadece idrar testi. ....
inşallah görürsünüz kesenizi.cnm sağlıkla al kucağına inş :) ama birçok kişide görünüyormuş senin yine iyi 5+2 de gitmişsin benim randevum 4+6 da ins görünür yaa
Bende karşıyakadayım canım ama poliklinik derken sağlık ocağından mı bahsediosun anlamadım :))
Keşke duyabilsem ne güzel olurr :)
Evttttt gordummm keseyiiiinşallah görürsünüz kesenizi.
bu arada iş yoğunluğundan epeydir topice giremiyorum.belki bu arada doktora gitmişsinizdir :)
İlk sayfaya liste yapıldı cnm.yasını sat tarihini bbirde tahmini doğum tarihini bırakırsan eklerlerbu arada yeni annelere hayırlı olsun diyorum.bir liste yapmadınız mı kızlar.yaptıysanız beni de eklemeyi unutmayın :)
Kizlar iyi aksamlar keseyi gordum bugun cok sukur.2 hafta sonra kalp atisi icin gidicem.Rabbim hepimizin bebeklerine saglik versin kucaklarimiza almayi nasip etsin ☺☺
Aminnn cnm gözün aydın darısı pıt pıtlaraKizlar iyi aksamlar keseyi gordum bugun cok sukur.2 hafta sonra kalp atisi icin gidicem.Rabbim hepimizin bebeklerine saglik versin kucaklarimiza almayi nasip etsin ☺☺
Aminnn cnm gözün aydın darısı pıt pıtlarasat kaçtı cnm benim 2 nisan bende dun gördüm keseyi beni birhafta sonraya çağırdı doktor
tamamİlk sayfaya liste yapıldı cnm.yasını sat tarihini bbirde tahmini doğum tarihini bırakırsan eklerler
Benimde sat 28 mart canim.5 +3 gunluk dedi. Ayy ne minikAminnn cnm gözün aydın darısı pıt pıtlarasat kaçtı cnm benim 2 nisan bende dun gördüm keseyi beni birhafta sonraya çağırdı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?