2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi polikliniğe gittin canım? Su hospital çok ii ya ama bu doktoru bilmiorum bakalım yarın görcez :) kalp atışı için daha çok erken değilmi canım ya

ben Karşıyaka da gittim evime yakın diye
ama diğer hamile arkadaşlarım da tahlil işini kendilerine en yakın poliklinikte yürütüyolardı
poliklinikler genelde 20 lira
temiz temiz tüm tahlillerini yapıyorsun

kalp atışı için tabi kiiii çok erken
temenni de bulunmuşsam nolmuş yaniiiiiii:))))))))))))))))))))

Bende karşıyakadayım canım ama poliklinik derken sağlık ocağından mı bahsediosun anlamadım :))
Keşke duyabilsem ne güzel olurr :)

cnm sağlıkla al kucağına inş :) ama birçok kişide görünüyormuş senin yine iyi 5+2 de gitmişsin benim randevum 4+6 da ins görünür yaa
inşallah görürsünüz kesenizi.
bu arada iş yoğunluğundan epeydir topice giremiyorum.belki bu arada doktora gitmişsinizdir :)

Bende karşıyakadayım canım ama poliklinik derken sağlık ocağından mı bahsediosun anlamadım :))
Keşke duyabilsem ne güzel olurr :)

aaaa ben park polikliniğine gittim sırf tahlil yaptırmak için gittim tabi
mitra var şimdi isim değişti
birkaç tane daha vardı poliklinik

sağlık ocakları bedava canım

Kizlar iyi aksamlar keseyi gordum bugun cok sukur.2 hafta sonra kalp atisi icin gidicem.Rabbim hepimizin bebeklerine saglik versin kucaklarimiza almayi nasip etsin ☺☺
Aminnn cnm gözün aydın darısı pıt pıtlara sat kaçtı cnm benim 2 nisan bende dun gördüm keseyi beni birhafta sonraya çağırdı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…