2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler herkese bu gün doktora gittim ve bana daha önce düşük yaptığım için progesteron hap veiğbe birde hergün yapılması gereken iğne verdi o iğneleri ben yağacakmışım aranızda kullanan varmı ilkini acilde yaptırdım kolum fena acıdı ben hayatta yapamam eşim yapacak bana çok moralsizim

Off cnm hayırlı olsun ama dr un fazla y uklenmemis mi şu an bi sikintin var mi.kanama falan. Bende dusuk yaptim.progesteron kullanıyorum ama kesenin kenarında bi kanama gördüğü için verdi dr um o da sadece hapı.ben igne kullanmadım ama çok yaktığını duydum.deri altına mi yapılıyor o damardAn değil mi cnm.umarim sağlıklı geçer.

Evet canım çok yakıyor genelde düşüklerin sebebi kan pıhtılaşmasından olur dedi o yüzden başlayalım dedi çok şükür kanama yok ama 3 gün önce iki damla leke vardı bidaha olmadı benim iki hamileliğimde kanamalı geçti bakalım Pazartesi tekrar kan vericem durumum netleşir inşaallah ve bende hamileyim diyebilirim daha kendime bile bunu söyleyemiyorum

Kizlar merhaba bende araniza katildim SAT 29 mart 30 yasindayim 3 ocak muhtemel dogum tarihi ben biraz aceleci davrandim ovulasyon tarihinden bi 5 gun sonra hemen kan testi yaptirdim 0,33 cikti hayal kirikligina ugradim sonra gecikince tekrar once idrarda gebelik sonra kan testiyle teyit ettim 1570 cikti sonra kese gorunde bende sabirsizlikla kalp atislarini bekliyorum

Kızlar herkese günaydınnn,
reflections canımmm dün hastaneden sonra yola çıktık memlekete annemlere geldik oyüzden int e girememiştim

Dün kese için gittim 5+2 idim,6 haftanın içinde.(Dr böle dedi)
Çok şükür gördük bizde , iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı..çok heyecan verici bişi Allah herkese nasip etsin

Buarada papatyaesra canım yaş 32 sat 1 nisan tdt 7 Ocak 2016 boy 1.63 kilo 61

Herkese keyifli bi ctesi diliyorum minnoşlarımızla

Kızlar günaydınnnn ben de Allah'ım izin verirse Ocak annesi Olacağım :) 3 Nisan sat Perşembe kesemizi gördük 8mm haftaya cuma da kalp atışını dinleriz dedi doktorum umarım duyarız kesem biraz büyük normale göre neden olur bilen var mı aranızda yolc sac da yok daha ortada

Annesi hiç gözünü korkutmasın bu değerler, yolk sac da gözükür ilerleyen haftada. Miss gibi kalp kalp atışını duyacaksın tadını çıkart ohh miss

Kızlar bugün doktora gidicem ben kalp atışları için dualarınızı esirgemeyin. Rabbim kötü şeylerden korusun bizleri ve bebişlerimizi
Amin :) doktor mu dedi kalp atışlarını duyabiliriz diye, bende 6 haftadayım ama senden gün olarak gerideyim ben, çarşamba gitcem ben de kontrole duyabilirmiyim ki bende

Günaydın güzel anneler birkaç gündür katılamadım sizlere yeni Katılan hamişler Hoşgeldiniz Allah hepimize hayırlı Doğumlar nasip etsin bizde dün keseyi gördük Şükürler olsun ayın 20 sinede kalp atışı için gidecez minik kızımda geldi Kardeşini görmeye Allah herkese nasip etsin harika bir duygu annelik..şimdiden herkesin anneler gününü kutluyorum yarın belki yazamam dışarda oluruz..buarada liste yapılmış beni de ekler misiniz YAŞ 29 tahmini doğum tarihim 02-01-2016 sat 28-03-2015

Günaydın:) benim sat da 3 nisan , çarşamba bende keseyi görmeye gittim 5mm olduğunu söyledi, benim 3 gün eğilmemee yatakta dönmeme engel olan ağrım vardı sol omurga tarafımda, bu sabah iim çok az kaldı ama geceleri acıyla uyanıyordum, senin ne gibi belirtilerin var

Canım benim ilk gebeliğim erken Doğumla sonuçlandı 27 hafta 5 günlük 1020 gr Doğdu kıZım puan 14 aylık çok şükür. Gelişimi çok iyi herşey yolunda Allah'a Şükürler olsun demem o ki benim bu hamileliğim de öyle bir risk var ama Progestanı kanamam olursa başlayacak senin şuanda kanaman var mı doktorun elbetteki daha iyi bilir ama kanaman yoksa boşuna ilaç yüklemiş olacaksın

günaydınn kızlarr
5mm ve 8mm keseler karından ulturasonla görülebiliyor mu yoksa alttan mı baklıyor?
birde asıl ağrılarım sağ kasıkta ama sol kasıgımda pırpır birsey atıyor sanki nedendir acaba??

Ultrasondan bakıp söyledi doktor, herkesin farklı yerlerinde oluyor ağrılar herhalde, anormal birşey değil seninkiler, bende hissediyorum o pırpırları, kasığıma gece girio ağrı benim, ama benim gibi bel ağrısı yaşayanı görmedim, ben sert bir giriş yaptım sanırsam hamileliğe,

Bu dr lar ilginc.herkesin dusugu kan pihtilasmasi olmas ki
bu dr lari anlamak imkansiz.herkesin kan pihtilasmasindan olmaz ki.onun tahlilini yapsaymis keske.benm dr um da seninkinin dustugu hafta kan pihtilasmasindan olmaz onla alakasi yok dedi.neyse damla geldiyse ilac alman iyi olur.cok sukur bende de gelen bi kanama yok.adet gunu yerlesme kanamasi yasadim ama kahverengi.kan olmadktan ssonra kafaya takma diyorlar ama insanin elinde degil dimi insallah hayirlisiyla hamilelgmz devam eder.at aklindan kotu dusunceleri canim..guzel dusunelim de bebislere de yansimasn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…