- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.161
Off cnm hayırlı olsun ama dr un fazla y uklenmemis mi şu an bi sikintin var mi.kanama falan. Bende dusuk yaptim.progesteron kullanıyorum ama kesenin kenarında bi kanama gördüğü için verdi dr um o da sadece hapı.ben igne kullanmadım ama çok yaktığını duydum.deri altına mi yapılıyor o damardAn değil mi cnm.umarim sağlıklı geçer.İyi geceler herkese bu gün doktora gittim ve bana daha önce düşük yaptığım için progesteron hap veiğbe birde hergün yapılması gereken iğne verdi o iğneleri ben yağacakmışım aranızda kullanan varmı ilkini acilde yaptırdım kolum fena acıdı ben hayatta yapamam eşim yapacak bana çok moralsizim
Evet canım çok yakıyor genelde düşüklerin sebebi kan pıhtılaşmasından olur dedi o yüzden başlayalım dedi çok şükür kanama yok ama 3 gün önce iki damla leke vardı bidaha olmadı benim iki hamileliğimde kanamalı geçti bakalım Pazartesi tekrar kan vericem durumum netleşir inşaallah ve bende hamileyim diyebilirim daha kendime bile bunu söyleyemiyorumOff cnm hayırlı olsun ama dr un fazla y uklenmemis mi şu an bi sikintin var mi.kanama falan. Bende dusuk yaptim.progesteron kullanıyorum ama kesenin kenarında bi kanama gördüğü için verdi dr um o da sadece hapı.ben igne kullanmadım ama çok yaktığını duydum.deri altına mi yapılıyor o damardAn değil mi cnm.umarim sağlıklı geçer.
Kuzucum sen nerelerdeydin yahu :) Doktora gittin mi kese için?Tamam canım mutlaka haber veririm
Canım sımdı çıktık Dr dan keseyi gorduk şükür 3 hafta sonra kalp atışları için gidicez......Kuzucum sen nerelerdeydin yahu :) Doktora gittin mi kese için?
Hadi gözün aydın bebeğin minnoşa kardeş geliyor artık kafanda kötü şeyler kurma tamam mı :)Canım sımdı çıktık Dr dan keseyi gorduk şükür 3 hafta sonra kalp atışları için gidicez......
Kızlar günaydınnnn ben de Allah'ım izin verirse Ocak annesi Olacağım :) 3 Nisan sat Perşembe kesemizi gördük 8mm haftaya cuma da kalp atışını dinleriz dedi doktorum umarım duyarız kesem biraz büyük normale göre neden olur bilen var mı aranızda yolc sac da yok daha ortada
Amin :) doktor mu dedi kalp atışlarını duyabiliriz diye, bende 6 haftadayım ama senden gün olarak gerideyim ben, çarşamba gitcem ben de kontrole duyabilirmiyim ki bendeKızlar bugün doktora gidicem ben kalp atışları için dualarınızı esirgemeyin. Rabbim kötü şeylerden korusun bizleri ve bebişlerimizi
Günaydın:) benim sat da 3 nisan , çarşamba bende keseyi görmeye gittim 5mm olduğunu söyledi, benim 3 gün eğilmemee yatakta dönmeme engel olan ağrım vardı sol omurga tarafımda, bu sabah iim çok az kaldı ama geceleri acıyla uyanıyordum, senin ne gibi belirtilerin varKızlar günaydınnnn ben de Allah'ım izin verirse Ocak annesi Olacağım :) 3 Nisan sat Perşembe kesemizi gördük 8mm haftaya cuma da kalp atışını dinleriz dedi doktorum umarım duyarız kesem biraz büyük normale göre neden olur bilen var mı aranızda yolc sac da yok daha ortada
Canım benim ilk gebeliğim erken Doğumla sonuçlandı 27 hafta 5 günlük 1020 gr Doğdu kıZım puan 14 aylık çok şükür. Gelişimi çok iyi herşey yolunda Allah'a Şükürler olsun demem o ki benim bu hamileliğim de öyle bir risk var ama Progestanı kanamam olursa başlayacak senin şuanda kanaman var mı doktorun elbetteki daha iyi bilir ama kanaman yoksa boşuna ilaç yüklemiş olacaksınİyi geceler herkese bu gün doktora gittim ve bana daha önce düşük yaptığım için progesteron hap veiğbe birde hergün yapılması gereken iğne verdi o iğneleri ben yağacakmışım aranızda kullanan varmı ilkini acilde yaptırdım kolum fena acıdı ben hayatta yapamam eşim yapacak bana çok moralsizim
Günaydın:) benim sat da 3 nisan , çarşamba bende keseyi görmeye gittim 5mm olduğunu söyledi, benim 3 gün eğilmemee yatakta dönmeme engel olan ağrım vardı sol omurga tarafımda, bu sabah iim çok az kaldı ama geceleri acıyla uyanıyordum, senin ne gibi belirtilerin var
Ultrasondan bakıp söyledi doktor, herkesin farklı yerlerinde oluyor ağrılar herhalde, anormal birşey değil seninkiler, bende hissediyorum o pırpırları, kasığıma gece girio ağrı benim, ama benim gibi bel ağrısı yaşayanı görmedim, ben sert bir giriş yaptım sanırsam hamileliğe,günaydınn kızlarr
5mm ve 8mm keseler karından ulturasonla görülebiliyor mu yoksa alttan mı baklıyor?
birde asıl ağrılarım sağ kasıkta ama sol kasıgımda pırpır birsey atıyor sanki nedendir acaba??
Bu dr lar ilginc.herkesin dusugu kan pihtilasmasi olmas kiEvet canım çok yakıyor genelde düşüklerin sebebi kan pıhtılaşmasından olur dedi o yüzden başlayalım dedi çok şükür kanama yok ama 3 gün önce iki damla leke vardı bidaha olmadı benim iki hamileliğimde kanamalı geçti bakalım Pazartesi tekrar kan vericem durumum netleşir inşaallah ve bende hamileyim diyebilirim daha kendime bile bunu söyleyemiyorum
bu dr lari anlamak imkansiz.herkesin kan pihtilasmasindan olmaz ki.onun tahlilini yapsaymis keske.benm dr um da seninkinin dustugu hafta kan pihtilasmasindan olmaz onla alakasi yok dedi.neyse damla geldiyse ilac alman iyi olur.cok sukur bende de gelen bi kanama yok.adet gunu yerlesme kanamasi yasadim ama kahverengi.kan olmadktan ssonra kafaya takma diyorlar ama insanin elinde degil dimiEvet canım çok yakıyor genelde düşüklerin sebebi kan pıhtılaşmasından olur dedi o yüzden başlayalım dedi çok şükür kanama yok ama 3 gün önce iki damla leke vardı bidaha olmadı benim iki hamileliğimde kanamalı geçti bakalım Pazartesi tekrar kan vericem durumum netleşir inşaallah ve bende hamileyim diyebilirim daha kendime bile bunu söyleyemiyorum
Aayy canm insallah duyarsin minnakinin kalbini.Kızlar bugün doktora gidicem ben kalp atışları için dualarınızı esirgemeyin. Rabbim kötü şeylerden korusun bizleri ve bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?