2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın ama sabah da bir damla gelmiş herhalde doktor riske atmak istemediğinde için zaten Pazartesi kan tahlili yapılacak eğer Değetim yükselmediyse gerek kalmayadabilir off bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum... Rabbim sağlıklı uzun Ömür versin kızına inşaallah banada hayırlı sağlıklı kız evlat nasip etsin gerçi fark etmez Rabbim bilir en doğrusun şuan tek dileğim bir an önce Pazartesi olsun....

Canım senle aynı günlerimiz.;Benimde SAT 3 nisan..Bel ve sırt ağrıları bende yaşıyorum ne hikmetse.Hatta dün işten sonra eve gidip yemek yaptım,biraz ayakda kaldım mutfakda,yemekden sonra kendimi koltuğa zor attım inanki öylecede uyuyup kalmışım,uykusuzluk ve bitkinlik hat safhada..Bende bu perşembe randevu aldım,siz keseyi gördü iseniz inş bizde görürüz hayırlısıyla

Cnm benim de kasıklarımda cok ağrım var sürekli adet olacak gibiyim ayrıca kalçama ve belime vurdu agrı kalçamdan ayak ucuma kadar kazılmıştım şimdi geçti o şu an kasıklarda batma var (( şişlik ve gaz da oluyor

Büyük ihtimal görürsün keseyi inşallah, ayakta hareketsiz kalmak insanı daha kötü yapıyor, ya yatıcan ya da evde eğilme kalkma olmadan hareketler yapıcan, bana doktor bir hafta rapor verdi kahvrengi akıntım vardı protesgan verdi, çarşamaba tekrar gidicem, dün çok sıkıldım biraz yürüyüş yaptım ama çok yorucu geldi,

Benzer şeyleri yaşıyoruz, ama kasığımdan çok belime vurdu benim ağrım, aynen şu anda da iğne gibi batmalar oluyor kasıklarımda,bacağım kalçam ağırlaşmış ve uyuşuk gibi ağrı yapıo arada, bende doktora geçen hafta gidince dedim ki ben sporu seviyorum bisiklete binebilirmiyim, jogging yapabilirmiyim falan, sonuçta görüntüde de 3 ay pek birşey olmayınca zarar göörcek birşey de olmaz diye düşündüm, eşimle bana bıyığının altından gülmüştür kesin:)

Slmmm bayanlarrr miss gibi kahvaltımı yaptımmm sizler napıyosunuz pinkcim randevum kaçta doktorla ? Bu arada kese gorecek arkadaslarr benim sat 2 nisan keseyi persembe gordum bilginiz olsun AMA idrara sıkışık gittim sizde öyle yapın daha net gorunuyomuş

Benim sat 3 ben de çarşamba gördüm keseyi, bir daha ne zaman gelmeni söyledi doktor, kalp atışlarını duyma zamnı hakkında birşey söyledi mi,

Evt cnm bu perşembe kalp atışları için çağırdı
süpermiş:) ben genelde keseyi gördükten sonra 2 haftaya ancak duyulur sanıyordum, ben de çarşamba gitcektim benim de duyulma ihtimalim var mı ki ozaman, benim doktorum biraz herşey için çok erken çok başındayız falan dediği için böyle konulara girmiyor hiç,,,

Merhabalarr ocak 2016 anneleri... Sat 7 nisandı benimde, 3mayısta öğrendim anniş olacağımı... Hemde ilk ovulasyon testiyle öğrendim, sonra şüphe üzerine gebelik testi yaptım.
Dr bu hafta çağırdı keseyi görmek için... Benim gibi SAt a sahip olup keseyi gören var mı? Birde normal ultrasonlamı yoksa vajinal ultrasonla mı gördünüz??? Herkesin bebeğini Allah bağışlasınnnn

:))) bisiklet falan riskli benim doktorum yarım yada 1 saat yürüme yüzme veya pilates yapın dedi kemik ağrılarım için ben skolyoz hastasıyım bir de tamamen kemik ve kaslarım ağrıyacak gibi duruyor.kemik kas ağrısının nedeni vücüdun yeni kas oluşturması esnasında diğer bölümleri zorlaması imiş sanırım ayrıca tüm organların yeri değişiyormuş barsak apandist mide gibi organlar değişiyormuş doğal olacak ağrılarınız cok normal doktorum böyle dedi :)))

Kızlaaarrrr slmmm :))
Ayy deli oldum resmenn yaa bgn tahlilleri yaptırmak için başka bi hastaneye gittim hadi gitmişken doktorada görüneim dedimm ayyy manyak kadın kese mese yok demezmi ama ben gördüm daha önceki doktorumla diorum kist var doktor onu görmüş olmasın falan dio deli etti bizi yaa , sonra hemen kendi doktorumu aradım ona gittim hemen gördü keseyi çok şükür neiseki :)) kese 2 katına çıkmış demekki gelişio deil mi :))

Tobe tobe yaa şimdi o diğeri nasıl doktor olmuş onu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…