- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.181
Haklısın ama sabah da bir damla gelmiş herhalde doktor riske atmak istemediğinde için zaten Pazartesi kan tahlili yapılacak eğer Değetim yükselmediyse gerek kalmayadabilir off bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum... Rabbim sağlıklı uzun Ömür versin kızına inşaallah banada hayırlı sağlıklı kız evlat nasip etsin gerçi fark etmez Rabbim bilir en doğrusun şuan tek dileğim bir an önce Pazartesi olsun....Canım benim ilk gebeliğim erken Doğumla sonuçlandı 27 hafta 5 günlük 1020 gr Doğdu kıZım puan 14 aylık çok şükür. Gelişimi çok iyi herşey yolunda Allah'a Şükürler olsun demem o ki benim bu hamileliğim de öyle bir risk var ama Progestanı kanamam olursa başlayacak senin şuanda kanaman var mı doktorun elbetteki daha iyi bilir ama kanaman yoksa boşuna ilaç yüklemiş olacaksın
Canım senle aynı günlerimiz.;Benimde SAT 3 nisan..Bel ve sırt ağrıları bende yaşıyorum ne hikmetse.Hatta dün işten sonra eve gidip yemek yaptım,biraz ayakda kaldım mutfakda,yemekden sonra kendimi koltuğa zor attım inankiGünaydın:) benim sat da 3 nisan , çarşamba bende keseyi görmeye gittim 5mm olduğunu söyledi, benim 3 gün eğilmemee yatakta dönmeme engel olan ağrım vardı sol omurga tarafımda, bu sabah iim çok az kaldı ama geceleri acıyla uyanıyordum, senin ne gibi belirtilerin var
Cnm benim de kasıklarımda cok ağrım var sürekli adet olacak gibiyim ayrıca kalçama ve belime vurdu agrı kalçamdan ayak ucuma kadar kazılmıştım şimdi geçti o şu an kasıklarda batma varGünaydın:) benim sat da 3 nisan , çarşamba bende keseyi görmeye gittim 5mm olduğunu söyledi, benim 3 gün eğilmemee yatakta dönmeme engel olan ağrım vardı sol omurga tarafımda, bu sabah iim çok az kaldı ama geceleri acıyla uyanıyordum, senin ne gibi belirtilerin var
Insallah Allah hepimize sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsinAnnesi hiç gözünü korkutmasın bu değerler, yolk sac da gözükür ilerleyen haftada. Miss gibi kalp kalp atışını duyacaksın tadını çıkart ohh miss
Büyük ihtimal görürsün keseyi inşallah, ayakta hareketsiz kalmak insanı daha kötü yapıyor, ya yatıcan ya da evde eğilme kalkma olmadan hareketler yapıcan, bana doktor bir hafta rapor verdi kahvrengi akıntım vardı protesgan verdi, çarşamaba tekrar gidicem, dün çok sıkıldım biraz yürüyüş yaptım ama çok yorucu geldi,Canım senle aynı günlerimiz.;Benimde SAT 3 nisan..Bel ve sırt ağrıları bende yaşıyorum ne hikmetse.Hatta dün işten sonra eve gidip yemek yaptım,biraz ayakda kaldım mutfakda,yemekden sonra kendimi koltuğa zor attım inankiöylecede uyuyup kalmışım,uykusuzluk ve bitkinlik hat safhada..Bende bu perşembe randevu aldım,siz keseyi gördü iseniz inş bizde görürüz hayırlısıyla
Benzer şeyleri yaşıyoruz, ama kasığımdan çok belime vurdu benim ağrım, aynen şu anda da iğne gibi batmalar oluyor kasıklarımda,bacağım kalçam ağırlaşmış ve uyuşuk gibi ağrı yapıo arada, bende doktora geçen hafta gidince dedim ki ben sporu seviyorum bisiklete binebilirmiyim, jogging yapabilirmiyim falan, sonuçta görüntüde de 3 ay pek birşey olmayınca zarar göörcek birşey de olmaz diye düşündüm, eşimle bana bıyığının altından gülmüştür kesin:)Cnm benim de kasıklarımda cok ağrım var sürekli adet olacak gibiyim ayrıca kalçama ve belime vurdu agrı kalçamdan ayak ucuma kadar kazılmıştım şimdi geçti o şu an kasıklarda batma var(( şişlik ve gaz da oluyor
Canim ikizmi senindegünaydınn kızlarr
5mm ve 8mm keseler karından ulturasonla görülebiliyor mu yoksa alttan mı baklıyor?
birde asıl ağrılarım sağ kasıkta ama sol kasıgımda pırpır birsey atıyor sanki nedendir acaba??
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. ...hep beraber inşallahHadi gözün aydın bebeğin minnoşa kardeş geliyor artık kafanda kötü şeyler kurma tamam mı :)
Canim ikizmi seninde
Benim sat 3 ben de çarşamba gördüm keseyi, bir daha ne zaman gelmeni söyledi doktor, kalp atışlarını duyma zamnı hakkında birşey söyledi mi,Slmmm bayanlarrr miss gibi kahvaltımı yaptımmmsizler napıyosunuz pinkcim randevum kaçta doktorla ? Bu arada kese gorecek arkadaslarr benim sat 2 nisan keseyi persembe gordum bilginiz olsun AMA idrara sıkışık gittim sizde öyle yapın daha net gorunuyomuş
Evt cnm bu perşembe kalp atışları için çağırdıBenim sat 3 ben de çarşamba gördüm keseyi, bir daha ne zaman gelmeni söyledi doktor, kalp atışlarını duyma zamnı hakkında birşey söyledi mi,
süpermiş:) ben genelde keseyi gördükten sonra 2 haftaya ancak duyulur sanıyordum, ben de çarşamba gitcektim benim de duyulma ihtimalim var mı ki ozaman, benim doktorum biraz herşey için çok erken çok başındayız falan dediği için böyle konulara girmiyor hiç,,,Evt cnm bu perşembe kalp atışları için çağırdı
değildir canım :)
pazartesi ilk defa gidecegim doktora sat a göre diğer kızlarla kıyaslıyorum benimde olsa olsa 5-8 arası olur heralde görebilirmiyim diye merak ettim[/QUOT
Anladim canim
:))) bisiklet falan riskli benim doktorum yarım yada 1 saat yürüme yüzme veya pilates yapın dedi kemik ağrılarım için ben skolyoz hastasıyım bir de tamamen kemik ve kaslarım ağrıyacak gibi duruyor.kemik kas ağrısının nedeni vücüdun yeni kas oluşturması esnasında diğer bölümleri zorlaması imiş sanırım ayrıca tüm organların yeri değişiyormuş barsak apandist mide gibi organlar değişiyormuş doğal olacak ağrılarınız cok normal doktorum böyle dedi :)))Benzer şeyleri yaşıyoruz, ama kasığımdan çok belime vurdu benim ağrım, aynen şu anda da iğne gibi batmalar oluyor kasıklarımda,bacağım kalçam ağırlaşmış ve uyuşuk gibi ağrı yapıo arada, bende doktora geçen hafta gidince dedim ki ben sporu seviyorum bisiklete binebilirmiyim, jogging yapabilirmiyim falan, sonuçta görüntüde de 3 ay pek birşey olmayınca zarar göörcek birşey de olmaz diye düşündüm, eşimle bana bıyığının altından gülmüştür kesin:)
Tobe tobe yaa şimdi o diğeri nasıl doktor olmuş onu anlamıyorumKızlaaarrrr slmmm :))
Ayy deli oldum resmenn yaa bgn tahlilleri yaptırmak için başka bi hastaneye gittim hadi gitmişken doktorada görüneim dedimm ayyy manyak kadın kese mese yok demezmi ama ben gördüm daha önceki doktorumla diorum kist var doktor onu görmüş olmasın falan dio deli etti bizi yaa , sonra hemen kendi doktorumu aradım ona gittim hemen gördü keseyi çok şükür neiseki :)) kese 2 katına çıkmış demekki gelişio deil mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?