- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.201
Çözemedim bendee sinir etti bizi uyuzzz :))Tobe tobe yaa şimdi o diğeri nasıl doktor olmuş onu anlamıyorum
Küçülmüş olabilir yok olma ihtimali var kistinKist dedinde ben hamile kalmadan önce doktora gittiğimde o baba kist var demişti...ama şimdi kese için gittiğimde başka doktora gittim o baktı kist falan yok dedi bende şaşkınım acaba karından baktıgı içinmi goremedi dicemde karındanda gorunuyor kist yok olma ihtimali varmıki
Yaa kocamı ikna edemedim duyulmaz dedi bir gün daha bekletti beni :) Yarın gitcez, inşallah minnakım anneler günü hediyesi verirde bana duyarım bebişimin kalbini :)Aayy canm insallah duyarsin minnakinin kalbini.
Ultrasondan bakıp söyledi doktor, herkesin farklı yerlerinde oluyor ağrılar herhalde, anormal birşey değil seninkiler, bende hissediyorum o pırpırları, kasığıma gece girio ağrı benim, ama benim gibi bel ağrısı yaşayanı görmedim, ben sert bir giriş yaptım sanırsam hamileliğe,
Evet cnm ya erken olabilir.duyamazsak uzuluruz diye erkekler hep gec gitmek istiyorlar.bende dayanamayip gidicektim bugun nerdeyse ama cars yi bekliyorum:) sen ins yarin duyarsin tatlimYaa kocamı ikna edemedim duyulmaz dedi bir gün daha bekletti beni :) Yarın gitcez, inşallah minnakım anneler günü hediyesi verirde bana duyarım bebişimin kalbini :)
Amin :) doktor mu dedi kalp atışlarını duyabiliriz diye, bende 6 haftadayım ama senden gün olarak gerideyim ben, çarşamba gitcem ben de kontrole duyabilirmiyim ki bende
Evet cnm ya erken olabilir.duyamazsak uzuluruz diye erkekler hep gec gitmek istiyorlar.bende dayanamayip gidicektim bugun nerdeyse ama cars yi bekliyorum:) sen ins yarin duyarsin tatlim
İnş yok olmuştur cnm ben senede bir mutlaka giderim muayene bu sene kist var diyince çok uzulmustumKüçülmüş olabilir yok olma ihtimali var kistin
Epey pimpirigiz herhaldeBenim ki huyumu biliyor ömrünü yiyeceğim çünküAşağıdan da baktırmak istemiyor allah korusun düşük olur kafasında :) İkna edemiyorum adamcağızı, doktor kesildi başımıza.
Epey pimpirigiz herhaldebenimki de ne kdr gec o kdr iyi diyor.cars kontrol sansimiz var.tekrar para odemicez.yoksa cuma ya alcaktik
Bebişin kalp atışlarını duyarsın diye heyecanlandım bende, yarın inşallah bekliyorum,Sabaha kadar hareketsiz kalıyoruz iice tutuluyormuyuz ne gece zaten o tutulma uyandırıyor, gögüs ağrı ve hassasiyeti bende yok ya, sadece daha şiş, sen bir hafta ilerisin benden benimde olur belki ilerleyen haftada , yada farklı belirtiler de gösterebiliriz,,Kuzum ya benimde belim çok ağrıyor özellikle sabahları ilk uyandığımda. Ve göğüslerim fena acıyor dokunmak bile imkansız :))
Benimki onemsemezde.bu ara birikim yapiyoruz artik daha da fazla yapmak gerekcek bebise para lazimmVallahi ya bu pimpirikle biz 9 doğururuz :)) Benimki ayıptır söylemesi birazda pintidir, kontrollü harcama yapar bana kalsa ben 2 günde 1 bile giderim doktora
İyi hadi bir randevuyu bile beleşe getirmek kardır :))
Benimki onemsemezde.bu ara birikim yapiyoruz artik daha da fazla yapmak gerekcek bebise para lazimmo yuzden iki gun icin kaziklanmaya gerek yok dedi.zaten daha soyacaklar bizi ozelde aynen bunu bedavaya getirdik.bundan sonra ayda bir mi cagircak dr.bir ay nasil sabretces ki ben bide devlettende randevu aldim arada da oraya gidicem
27 mart benimde canim.ben pzrts gittigimde bes haftalik dedi.ama bazi prog lara gore 6+2 gozukuyorum ki anlamadim bende.Canim seninle batlarimiz ayni miydi. 28martti benim.Dunde 5+3gunluk dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?