- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #22.321
o tam sopalikmis tam
Önce ki gebeliğimden de yola çıkarak söylüyorum mümkün mertebe doktorunuzu erkek seçin. Çok daha iyiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o tam sopalikmis tam
Allah yardımcın olsun canım benim. Üzme kendini çünkü sen üzgün olduğun zaman bebeğinde üzülüyor. Yüksek tut moralini...Ben çok üzgünüm bugün. Diyetisyenime gittim. Toplamda 8 kilo verdim hamile kaldığımdan beri. 5 kilo daha vereceksin dedi. Meyveyi kesti. Domates salatalığa devam. Bu nasıl hamilelik ya. Değilse insülin vurmak zorundaymışım kendime buda Kalıcı olabilirmiş. Günlük 4 litre su ve bol nohut, kurufasüyle ve balık yiyip demiri yükseltcez. Kızlar ben gibi olmayın hamur işi ve tatlıya son verin.
Kesinlikle katılıyorum , %100 değilse de benim rastladıklarım ve duyduklarım genelleme yapılacak düzeyde..Önce ki gebeliğimden de yola çıkarak söylüyorum mümkün mertebe doktorunuzu erkek seçin. Çok daha iyiler.
Geçmiş olsun canım...kızlar günaydın, dün deprem oldu ya 4 gibikalbim hala atıyor kısa süreli ama sanki pis salladı
Günaydın canım hangi şehirdesin? bende çok korkarım depremden baktın mı gerçekten olmuş mu?kızlar günaydın, dün deprem oldu ya 4 gibikalbim hala atıyor kısa süreli ama sanki pis salladı
sağol canımGeçmiş olsun canım...
Günaydın canım hangi şehirdesin? bende çok korkarım depremden baktın mı gerçekten olmuş mu?
Çok geçmiş olsun canım o halde.. Baya korkmuşsun anlaşılanyalovadayım canım, olmuş canım ama hissedilmesi yüksekti baya![]()
Çok geçmiş olsun canım o halde.. Baya korkmuşsun anlaşılan
vitamin kullanmaszam benım içim rahat etmez, ablamın iki cocuguda vitaminlerle dogdu gayet saglıklılar maşallah.. ama d vitaminin de cok şüpheliyim ben onu kullanmıycam artık
Facebook'ta ssvd grubuna üye değilsen oraya katıl. İzmir'deki doktorları öğrenebilirsin oradan. Bir de Cincüce ile Orman'ın SSVD hikayesi yaz google'a arat. O da İzmir'de çok güzel bir ssvd gerçekleştirdi yakın zaman önce. Belki o doktor sana yakındır.İzmir.
Aynen telefon bile çalsa kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissediyorum hele ki deprem bambaşka birşey Amin canım amin... Rabbim korusun..en derin uykudan birden bire uyanmak birde depremin bir sesi var uğultusu derinden gelen o kötü ya, Allah vermesin böyle afetler inşaallah
Bencede kitaplar olaylari genelliyor her bebek kendine ozeldir bakalim nasip olursa yasadikca gorecegizİ
Ilk hamileliğimde bende o kitabı okumuştum. Bebeğim doğunca fark ettim ki; hiçbirşey o kitapta yazdığı gibi değilmiş!!!
Bebeğin sakinleşmesi ve uykusu ile ilgili Yazılanların hiçbiri işe yaramadı(Belki de benim beceriksizliğim).
Bebiş zaten kendi düzenini kendi oluşturuyor. Anneye de zamanla Bebeğini tanıyıp onun istekleri doğrultusunda davranmak kalıyor ( bence öyle).
kızlar günaydın, dün deprem oldu ya 4 gibikalbim hala atıyor kısa süreli ama sanki pis salladı
kızlarEki Görüntüle 1604951 Eki Görüntüle 1604952 Eki Görüntüle 1604953
ışıklardan dolayı net cıkmadılar
Çok geçmiş olsun canım, Allah daha büyük depremlerden korusun hepimizi![]()
Canim sende yalovadamisin? Annemlerde yalovadalar cok hissetmisler herkes gecmis olsun. Bu arada merak ettim yalovada hangi doktora gidiyosun ?kızlar günaydın, dün deprem oldu ya 4 gibikalbim hala atıyor kısa süreli ama sanki pis salladı