2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinlar. Hayırlı pazarlar.

Gunaydin kizlar...
Iki gun once sol gozum agirmaya basladi. Dun kalktigimda alt kapagin ici sismeye baslamisti. Dojtora gittim goz kurulugu kiprik dipler iltihabi olmus. Eve donerken gunes tepedeydi obdan mi bilmiyorum ama aksama gozum yumruk yemis gibi morardi. Suanda ayni ve sis. Allahim kabus gibi. Yarin doktor randevum var offf...
Doktor 2-3 gune gecer dedi ama o zaman morarmamisti. Moralim cok bozuk :KK43:
Geçmiş olsun. Ben olsam sarimsak ve gözyaşı damlasi kullanirdim

benimkide mom değeri yazmıyo ama 45 kaç mom oluyo acaba
IMG-20150811-WA0000.webp

Neden ki acaba???sonrada çok yorulmazmıyız.ben birazcık gezsem hemen oturuyorum
28.haftadan snra bebek yaşayabilir dio canım,en son doktoruma gittiğimde 25haftalık bi hastam aşağıda kürtaj için beklio dedi , bebeğinin kalbinde 4odacık olması gerekirken tek odacık varmış , şimdi o eşya falan aldıysa eve gidince iki kat daha üzülcek dedi..
Ama snrada çok yorulcaz ve alınacak bisürü şey var daha nasıl olcak bilmiorumm..
Eylül sonu gibi başlarım artık diorum almaya..

28.haftadan snra bebek yaşayabilir dio canım,en son doktoruma gittiğimde 25haftalık bi hastam aşağıda kürtaj için beklio dedi , bebeğinin kalbinde 4odacık olması gerekirken tek odacık varmış , şimdi o eşya falan aldıysa eve gidince iki kat daha üzülcek dedi..
Ama snrada çok yorulcaz ve alınacak bisürü şey var daha nasıl olcak bilmiorumm..
Eylül sonu gibi başlarım artık diorum almaya..

Iyi dile iyi olsun. Allah her şeyin Hayirlisini versin.

Gunaydin kizlar...
Iki gun once sol gozum agirmaya basladi. Dun kalktigimda alt kapagin ici sismeye baslamisti. Dojtora gittim goz kurulugu kiprik dipler iltihabi olmus. Eve donerken gunes tepedeydi obdan mi bilmiyorum ama aksama gozum yumruk yemis gibi morardi. Suanda ayni ve sis. Allahim kabus gibi. Yarin doktor randevum var offf...
Mikropmu kaptı acaba?

Gunaydin kizlar...

Cok gecmis olsun arkadasim.. ben de benzer sikayetlere sahibim,bakalim nereye kadar surecek.. ins hemen iyilesirsin ki korkma doktora gidip ilaclarni da almissn.guzelce uygula ve dinlen bebisinle konus :)

Kızlarrr dişim ağrıyoo :(
Bi de dün ben doktora sormayı unuttum bi daha ne zaman gidecem o söylediyse de hatırlamıyorum:KK53:
Büyük ultrasona gönderdiydi her şey yolunda sıkıntı yok kan değerlerim de temiz çıktı. Öyle sevinçten bir şey soramadım da duymadım da :KK53::nazar:

Mikropmu kaptı acaba?

Mikrobik degilmis. Gozlerim bir kac senedir kuruyordu goz kapalarim kepeklenip kasiniyordu. Ondan kaynaklanmis. Biraz alerjide var.

Cok gecmis olsun arkadasim.. ben de benzer sikayetlere sahibim,bakalim nereye kadar surecek.. ins hemen iyilesirsin ki korkma doktora gidip ilaclarni da almissn.guzelce uygula ve dinlen bebisinle konus :)

Tesekkur ederim. Gozlerim yaniyor suan sol gozum sanki git gide sisip morariyor. Sen de boyle seyler olmaz insaAllah. Bebegimle konusuyorum. Yarin kontrolumuz var. Cok merak ediyorum. Doktordan once hep bi endise de oluyor korkuyorum hep :(

:KK43:

Korkma guzel seyler dusun..ben de burda ztn sık randevu vermedklerinden heycanla bekliyorum yarinki randevumu..sabaha normal,aksama cinsiyet icin gidecegiz..guzel haberler alalim bebislerimizi buyumus halini gorelim.. 5 haftadir gormedm ben bebisimi o_O bi de burda tekim esim gelene kadar bebegimle takiliyorm :KK15:

Kızlarrr dişim ağrıyoo :KK43:
Bi de dün ben doktora sormayı unuttum bi daha ne zaman gidecem o söylediyse de hatırlamıyorum:KK53:
Büyük ultrasona gönderdiydi her şey yolunda sıkıntı yok kan değerlerim de temiz çıktı. Öyle sevinçten bir şey soramadım da duymadım da :KK53::nazar:
Canim normal doktor muyenesi ayda bir oluyor ama ayrintili ultrasona gireceksin ya onun sonucunu gostermek icinde hemen gidebilirsin beklemeden

Ay cnm cok sevindimmm.masallah.baska dr a mi gittin.detaylida hersey iyi ciktiysa uclu test yalan mi oluyor nasiloluyor
Başka doktora gittim eğer amniyosentez yaptirmayacaksan detaylı ultrasona gir ufakta olsa sinyaller verir dedi..gittim zaten doktor herseyi 3lu testimdeki riski göze alarak yorumladı. ..Eğer down sendromlu olsaydı beyincigi şu uzunlukta olurdu bebeginin normal olculerde, burun kemiği yassı olurdu bebeginin öyle bir durumu yok, gözleri ayrık olurdu bebeginin beklenilen uzaklikta, kulağı asagida olurdu bebeginin normal yerinde, ayak baş parmağı ayrık olurdu bebeginin tüm parmakları birbirine bitişik vs.. diye hep kıyaslama yaptı. Benim yorumum risk minimumun minimumu dedi :) elbette yüzde yüz bi teşhis değil ama hiçbir anomali cikmadi

Back
X