- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #23.001
Esin hakli kiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin hakli kiz![]()
Geçmiş olsun. Ben olsam sarimsak ve gözyaşı damlasi kullanirdimGunaydin kizlar...
Iki gun once sol gozum agirmaya basladi. Dun kalktigimda alt kapagin ici sismeye baslamisti. Dojtora gittim goz kurulugu kiprik dipler iltihabi olmus. Eve donerken gunes tepedeydi obdan mi bilmiyorum ama aksama gozum yumruk yemis gibi morardi. Suanda ayni ve sis. Allahim kabus gibi. Yarin doktor randevum var offf...
Doktor 2-3 gune gecer dedi ama o zaman morarmamisti. Moralim cok bozuk![]()
Gunaydinlar. Hayırlı pazarlar.
Geçmiş olsun. Ben olsam sarimsak ve gözyaşı damlasi kullanirdim
benimkide mom değeri yazmıyo ama 45 kaç mom oluyo acaba
28.haftadan snra bebek yaşayabilir dio canım,en son doktoruma gittiğimde 25haftalık bi hastam aşağıda kürtaj için beklio dedi , bebeğinin kalbinde 4odacık olması gerekirken tek odacık varmış , şimdi o eşya falan aldıysa eve gidince iki kat daha üzülcek dedi..Neden ki acaba???sonrada çok yorulmazmıyız.ben birazcık gezsem hemen oturuyorum
Hamilelerde normal canimKızlar trendyola falanda bakın orda'da indirimli ürünler var
Ya bnde mide reflüsümüymüş neymiş ondan mı oluo ne ? Uzandığımda ağzıma gelio ekşi tat 2güne bir falan oluo![]()
28.haftadan snra bebek yaşayabilir dio canım,en son doktoruma gittiğimde 25haftalık bi hastam aşağıda kürtaj için beklio dedi , bebeğinin kalbinde 4odacık olması gerekirken tek odacık varmış , şimdi o eşya falan aldıysa eve gidince iki kat daha üzülcek dedi..
Ama snrada çok yorulcaz ve alınacak bisürü şey var daha nasıl olcak bilmiorumm..
Eylül sonu gibi başlarım artık diorum almaya..
Antalya nasıl yanıyodur dimi? Valla korkuma 2 aydır gelemiyorum sıcaktır diye.Günaydınnn canım
Mikropmu kaptı acaba?Gunaydin kizlar...
Iki gun once sol gozum agirmaya basladi. Dun kalktigimda alt kapagin ici sismeye baslamisti. Dojtora gittim goz kurulugu kiprik dipler iltihabi olmus. Eve donerken gunes tepedeydi obdan mi bilmiyorum ama aksama gozum yumruk yemis gibi morardi. Suanda ayni ve sis. Allahim kabus gibi. Yarin doktor randevum var offf...
Gunaydin kizlar...
Mikropmu kaptı acaba?
Cok gecmis olsun arkadasim.. ben de benzer sikayetlere sahibim,bakalim nereye kadar surecek.. ins hemen iyilesirsin ki korkma doktora gidip ilaclarni da almissn.guzelce uygula ve dinlen bebisinle konus :)
Ellerine emeğine sağlık çok teşekkürlerÇok Uğraştım. kırmızı yazılar benim ilk çocuğumdan deneyimlerim. Okumazsanız çok pis bozulurum :)Eki Görüntüle 1607168 Eki Görüntüle 1607169 Eki Görüntüle 1607170 Eki Görüntüle 1607171 Eki Görüntüle 1607172
Canim normal doktor muyenesi ayda bir oluyor ama ayrintili ultrasona gireceksin ya onun sonucunu gostermek icinde hemen gidebilirsin beklemedenKızlarrr dişim ağrıyoo
Bi de dün ben doktora sormayı unuttum bi daha ne zaman gidecem o söylediyse de hatırlamıyorum
Büyük ultrasona gönderdiydi her şey yolunda sıkıntı yok kan değerlerim de temiz çıktı. Öyle sevinçten bir şey soramadım da duymadım da![]()
Başka doktora gittim eğer amniyosentez yaptirmayacaksan detaylı ultrasona gir ufakta olsa sinyaller verir dedi..gittim zaten doktor herseyi 3lu testimdeki riski göze alarak yorumladı. ..Eğer down sendromlu olsaydı beyincigi şu uzunlukta olurdu bebeginin normal olculerde, burun kemiği yassı olurdu bebeginin öyle bir durumu yok, gözleri ayrık olurdu bebeginin beklenilen uzaklikta, kulağı asagida olurdu bebeginin normal yerinde, ayak baş parmağı ayrık olurdu bebeginin tüm parmakları birbirine bitişik vs.. diye hep kıyaslama yaptı. Benim yorumum risk minimumun minimumu dedi :) elbette yüzde yüz bi teşhis değil ama hiçbir anomali cikmadiAy cnm cok sevindimmm.masallah.baska dr a mi gittin.detaylida hersey iyi ciktiysa uclu test yalan mi oluyor nasiloluyor
Sorma canım ya kavruluyor. Nefes almak bile zor.hele geceleri uyumakAntalya nasıl yanıyodur dimi? Valla korkuma 2 aydır gelemiyorum sıcaktır diye.