2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya ayni ikilimde bende kaldim :KK43: son aylar cok zor olcak o islerin kosturmasi.simdiden almakta allah korusun bisi olsa insan daha cok uzulucek.ama 7. Aya kdr bazi seyleri hazirlamak gerek.
Ya aslına bakarsan canımm almak lazım yaa , öncelikle şu oda işimiz var bizim orayı bi boşaltalım parke rengini falan dwğiştircem duvar kağıdı yaptırcam odasını aldık ztn ekim ortasında gelcek..eylül sonu gibi kıyafetlerinide almaya başlıcam..

Evet canim tetanoz asisi.sen vurulcak misin
Ben doktoruma sordum eet vurulursn dedi..daha önceden iki doz vurulmuştm ztn 3.dozum ağustostaydı oda tam 20.haftaya denk gelio önümüzdeki haftanın sonuna doğru vurulurum..iş yeri hekimi vuruo ztn :)
Birde bu tetanozu daha çok sezeryan için vurulun diolar çünkü kesilcek edilcek falan o korucak bizi ;)

Yaa aslinda erken gibi duruyor ama 7 aydan sonra zor olur.bebek iyice agirlik yapmaya baslar.simdi iyiyken tadina vara vara bakmak lazim.zaten okadar cok ihtiyac varki.ben simdilik citcitli badiler.tulumlar.pijamalar.eldiven.sapka.agiz mendili birerde pamuk battaniye aldim sarmalik.ama ekstra birsuru kivir zivie var.benn 7. Ayimda hersey hazir olsun istiyorum.ne olur ne olmaz Allah korusun ama:110:
Allahın izniyle bişey olmaz canım. Bide kış ayları olacak son zamanlarımız zor olur gerçekten

bende eylül istiyorum ama herkez eylül koyuyo bu aralar birde anlamı yok
Eet aslında sadece ay ismi ama bilmiorum yaa hep Eylül isminde bi kızım olsun istemişimdir liseden beri kendim eylül doğumluyum ve eylül ayının bnm için anlamı büyük oyüzden Eylül olcak inş :)
Ben alternatif olarak Ada , Sare , Duru , Defne düşündüm ama eşime beğendiremiorumm :) ona kalsa annesinin adını koyar :KK47: hatta Eylülün yanına koyalım dio ama ben kesinlikle çift isim istemiorum die bastırıorum :KK53:

kızlar Loch Ness Canavari Loch Ness Canavari uzun zamandır görünmüyor varmı haberiniz?
Arada bakıyorum canım. Hamileliğimi çok fazla irdelememek için mümkün olduğunca gebelikle alakalı sitelerden/topiklerden uzak duruyorum. Kızımın geçirdiği rahatsızlığı yazmıştım daha önce.
Olumsuz etkileniyorum yazılanlardan.
Ben bu defa kendi halinde gebeliğini yaşayan köy kadınıyla,şehirli kadın arasında bi çizgi tutturdum. Öyle işte..
Allah sağlık sıhhat versin hepimize ve çocuklarımıza inş.

Tetanozun 10 yıllıgı fln varmış. Onlar hakkında bilginiz var mı arkadaşlar? Yani ondan yaptırırsak 10 yıl içindeki diğer gebeliklerde gerek kalmıyor mu asıya? Ve onu da aile hekimliği mi yapıyor?
Canım bnm bildiğim önce oluosun bi kere , 1ay snra bidaha oluosun , 3.doz 6ay snra 4.de 1yıl sonra sanırım ve 5yıl vurulmana gerek kalmıo die biliorum..ben bu hafta 3.dozu vurulcam ;)

28.haftadan snra bebek yaşayabilir dio canım,en son doktoruma gittiğimde 25haftalık bi hastam aşağıda kürtaj için beklio dedi , bebeğinin kalbinde 4odacık olması gerekirken tek odacık varmış , şimdi o eşya falan aldıysa eve gidince iki kat daha üzülcek dedi..
Ama snrada çok yorulcaz ve alınacak bisürü şey var daha nasıl olcak bilmiorumm..
Eylül sonu gibi başlarım artık diorum almaya..
Evet aslında doğru söylüyor.:((bazen ben de korkuyorum ya bir şey olursa diye.... Ben daha bir çöp bile almadım kendi adıma. Bi kaç tane tukumu var minnoşun onu da babaanne,anneannesi dayanmadığından.en azından detaylı ultrasonu bekliyim bari.

Güzel annişler ne zaman hissedicem yavrumu heycanla beklıyorum 17 haftadayım bır kac gun once damar atması gıbı hıssedıyordum ama oda yok merak edıyorum doktor dıyor 20 haftadan sonra hıssedersın ama ben cok merak edıyorummmm kendını hıssettırse oglum ::))))

Bu arada hemşirem çok ilgilendi ya şaşırdım kilo tansiyon tahliller beslenme ilaclar her şeyle ilgili sorular sordu şunu bunu ye bebek tekmeliyo mu ne sıklıkla falan eğildi ayak bileklerime dokundu ödem varis vs var mı diye.

Back
X