2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok teşekkür ederim evet daha önce ki düşüğümde kahverengiyi şimdi çok çok açık pembe büyük ihtimal Yerleşme kanaması hatta okdar açık bir renk ki pembe bile diyemeyiz ebe arkadaşım var ona sordum kesinlikle doktoruna güven çok iyi bir doktordur dedi dediklerini yap dedi bu gün iğneyi eşim yaptı çok canımı acıtmadı yarın sabah 8 de kan vericek inşaallah bebeğim benimledir

Ooo tamamdır bizde kesin alıyoruz ozaman internetten mi sipariş edelim acep
Günaydın, Bende baya bir araştırmıştım, lireac diye duymuştum ne zaman başlanmalı ve özelliklere nrelere sürülmeli, karnımızın arka tarafları bacakların arkası kalça gibi çatlaması mümkün yerleremi sadace karın çevresine mi

Cnm bence heryere sürmek lazım heryerden kilo alicaz çünkü :)

Cnm bence heryere sürmek lazım heryerden kilo alicaz çünkü :)
Kızlar benimde bir tavsiyem var bu ilk hamiliğinde hiç çatlağım olmadı çok şükür hiç doğum yapmamış gibiyim ben hergün kakao Yağı sürdün büyük şişelerde almıştım başka birşey kullanmadım badem yağını sakın kullanmayın tüylenme yapıyor

Kakao yagını vucuda kullansak karına yine liarac

Canım merak ettim seni ilerleyen sayfalara baktım ama göremedim Yazını ne durumdasın şuan inşaallah hamileliğin devam ediyordur benimde Perşembe günü kan tahlilim 15 çıktı bir daha yaptırmadım Pazartesi yaptırcam inşaallah

Günaydın, Turkuaz41 senin tam kaç haftalık, bulantıların başlamış
Gunaydin duygucum.sat 27 mart.netde 6+3 gozukuyor su an.cok mu erken.benm midem cabuk bulanir zaten bekliyordum.denizi cok severim ama gemi yolculugu tutar beni.nette okudum deniz tutan kadinlarin midesi daha cok bulanir yaziyor.

kizlar gunaydin anneler gununuzu kutluyorum..giremedik cunku biz iyi degiliz surekli dua ediyorum ins gitmez yavrum benden bugun yine kan geldi sbah progestanimi iciyorum surekli kusuyorum pek beslenemiyo ondan mi kan geldi anlamiyorum ilaclarimida iciyorum bebgim bana tutunamicak sanirim cok uzgunum aglayarak geciriyorum bugunu dpktor ilacina devam et demisti ama yine gidecem gercegi solesin nolur bise olmasin bizim icin dua eder misiniz

Canim seninde anneler gunun kutlu olsun.dr una bir gitseydin ne oldugu anlasilirdi.kiyamam ya umarim bebisin seninledir.

Merhaba hanımlar
Aranıza yeni katılıyorum. Nasipse ben de Ocak annesi Olacağım. Kan testi ile öğrendim. Yarın da keseyi görmek için doktora gideceğim. 21 aylık tatlı bir kızım var. Gönlüm oğlandan yana. Ama Allahım önce sağlıklısını nasip etsin.

Hem çalışıp hem kızımla ilgilenmek üstüne hamilelik çok zor olacak. Kızım zor bir bebekti. İnşallah bu sefer rahat bi bebek olur. Hep öyle dua edeceğim:)

Aramızda başka tecrübeli anneler de vardır tabii ama aklınıza takılan sorularda yardımcı olurum lütfen yazın. Kızımda her şeyi çok araştırıyordum. Pimpirikleniyordum ama doktorum çok rahat ve karşındakini rahatlatan bir adamdı. Çok rahat bir hamilelik geçirmiştim. O malesef şehir değiştirmiş. Şimdi yine iyi bir doktor bulmalıyım.

Bebek her halükarda bizim depolarımızdan besleniyor kızlar. O yüzden bizim depolarımızı her zaman sağlıklı şeylerle doldurmamız lazım. O yüzden ben de yediklerimize dikkat etme taraftarıyım. Ben günde 2 şer tane ceviz badem ve Fındık yiyorum. Zamanla sayıları artacak tabii. Haftada 2 gün balık. Bol bol et süt yumurta. Asitli içecekler ve kutu meyve sularından uzak durmalıyız.

Allah yardımcısı olsn canm hepimizin..dua edelim bol bol inş bebeğin seninledr benm ablamnda arkadsmnda lekelenmeleri oldu ama ikisi de dogum yaptı cok şükür ablam 6 ay iğne vuruldu hatta iyi düşünelim zor biliyorm stres yapmamak kendm de yapıyorm rabbm kimseyi evlatla sınamasn herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…