- 20 Ocak 2013
- 243
- 210
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.341
Canım çok teşekkür ederim evet daha önce ki düşüğümde kahverengiyi şimdi çok çok açık pembe büyük ihtimal Yerleşme kanaması hatta okdar açık bir renk ki pembe bile diyemeyiz ebe arkadaşım var ona sordum kesinlikle doktoruna güven çok iyi bir doktordur dedi dediklerini yap dedi bu gün iğneyi eşim yaptı çok canımı acıtmadı yarın sabah 8 de kan vericek inşaallah bebeğim benimledirBu dr lar ilginc.herkesin dusugu kan pihtilasmasi olmas ki
bu dr lari anlamak imkansiz.herkesin kan pihtilasmasindan olmaz ki.onun tahlilini yapsaymis keske.benm dr um da seninkinin dustugu hafta kan pihtilasmasindan olmaz onla alakasi yok dedi.neyse damla geldiyse ilac alman iyi olur.cok sukur bende de gelen bi kanama yok.adet gunu yerlesme kanamasi yasadim ama kahverengi.kan olmadktan ssonra kafaya takma diyorlar ama insanin elinde degil dimiinsallah hayirlisiyla hamilelgmz devam eder.at aklindan kotu dusunceleri canim..guzel dusunelim de bebislere de yansimasn :)
Günaydın, Bende baya bir araştırmıştım, lireac diye duymuştum ne zaman başlanmalı ve özelliklere nrelere sürülmeli, karnımızın arka tarafları bacakların arkası kalça gibi çatlaması mümkün yerleremi sadace karın çevresine miOoo tamamdır bizde kesin alıyoruz ozaman internetten mi sipariş edelim acep
Günaydın, Turkuaz41 senin tam kaç haftalık, bulantıların başlamışKustum kusucam noktasndaym olsa rahatlicam.bende öyle düşünüyorum cnm
Cnm bence heryere sürmek lazım heryerden kilo alicaz çünkü :)Günaydın, Bende baya bir araştırmıştım, lireac diye duymuştum ne zaman başlanmalı ve özelliklere nrelere sürülmeli, karnımızın arka tarafları bacakların arkası kalça gibi çatlaması mümkün yerleremi sadace karın çevresine mi
Kızlar benimde bir tavsiyem var bu ilk hamiliğinde hiç çatlağım olmadı çok şükür hiç doğum yapmamış gibiyim ben hergün kakao Yağı sürdün büyük şişelerde almıştım başka birşey kullanmadım badem yağını sakın kullanmayın tüylenme yapıyorCnm bence heryere sürmek lazım heryerden kilo alicaz çünkü :)
Kakao yagını vucuda kullansak karına yine liaracKızlar benimde bir tavsiyem var bu ilk hamiliğinde hiç çatlağım olmadı çok şükür hiç doğum yapmamış gibiyim ben hergün kakao Yağı sürdün büyük şişelerde almıştım başka birşey kullanmadım badem yağını sakın kullanmayın tüylenme yapıyor
Canım merak ettim seni ilerleyen sayfalara baktım ama göremedim Yazını ne durumdasın şuan inşaallah hamileliğin devam ediyordur benimde Perşembe günü kan tahlilim 15 çıktı bir daha yaptırmadım Pazartesi yaptırcam inşaallahBende 137 kotu diye kendi kendi yedim burdaki arkadaslar sagolsun.Ailem cevrem sakinlestirdi.Hatta topik bile actim bi goren olsunda yazsin icim rahatlasin diye hemen hemen herkes olumlu sey soyledi.Adetten 1 haftaa sonra 137 cikti benim. 1 hafta sonrakiler dsha yüksekti hep diye dusundum.Ama 2 gun sonra 333 oldu.Ondan 4 gun sonrada 2 bin kusure geldi.Hicbirimiz kalp atisi duymadn rahat degiliz ama cokta stres yapmıyorum artik tatlim.Surekli elim karnimda dua okuyorum.Rabbim senin emanetin hersey diyorum.Ayetelkursi oku surekli.Ve korkma sen elinden geleni yapiyosun Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Gunaydin duygucum.sat 27 mart.netde 6+3 gozukuyor su an.cok mu erken.benm midem cabuk bulanir zaten bekliyordum.denizi cok severim ama gemi yolculugu tutar beni.nette okudum deniz tutan kadinlarin midesi daha cok bulanir yaziyor.Günaydın, Turkuaz41 senin tam kaç haftalık, bulantıların başlamış
Canim seninde anneler gunun kutlu olsun.dr una bir gitseydin ne oldugu anlasilirdi.kiyamam ya umarim bebisin seninledir.kizlar gunaydin anneler gununuzu kutluyorum..giremedik cunku biz iyi degiliz surekli dua ediyorum ins gitmez yavrum benden bugun yine kan geldi sbah progestanimi iciyorum surekli kusuyorum pek beslenemiyo ondan mi kan geldi anlamiyorum ilaclarimida iciyorum bebgim bana tutunamicak sanirim cok uzgunum aglayarak geciriyorum bugunu dpktor ilacina devam et demisti ama yine gidecem gercegi solesin nolur bise olmasin bizim icin dua eder misiniz
Allah yardımcısı olsn canm hepimizin..dua edelim bol bol inş bebeğin seninledr benm ablamnda arkadsmnda lekelenmeleri oldu ama ikisi de dogum yaptı cok şükür ablam 6 ay iğne vuruldu hatta iyi düşünelim zor biliyorm stres yapmamak kendm de yapıyorm rabbm kimseyi evlatla sınamasn herkese nasip etsinkizlar gunaydin anneler gununuzu kutluyorum..giremedik cunku biz iyi degiliz surekli dua ediyorum ins gitmez yavrum benden bugun yine kan geldi sbah progestanimi iciyorum surekli kusuyorum pek beslenemiyo ondan mi kan geldi anlamiyorum ilaclarimida iciyorum bebgim bana tutunamicak sanirim cok uzgunum aglayarak geciriyorum bugunu dpktor ilacina devam et demisti ama yine gidecem gercegi solesin nolur bise olmasin bizim icin dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?