- 21 Kasım 2014
- 367
- 360
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.381
Canim Ben 4+2 de Gordm keseyi cok sukur karindan ultrasonla bakti Ben de göremeyiz ama ilaç verir belki diye gittm ama sürpriz oldu haftaya kalp atışına gidicem inşallah bence görülebilirMerhaba,
İki düşüğün ardından 3. gebeliğimi yaşıyorum.
SAT: 8 Nisan
Bugün 4+4
Yarın ilk randevum var.
Keseyi de göremeyecceğim muhtemelen, ama iki düşük olunca beklemeden gitmek istedim.
Umarım bu kez tamamına ereriz.
Müstakbel 2016 Ocak annelerinin Anneler Günü'nü kutlarım :)
Canım merak ettim seni ilerleyen sayfalara baktım ama göremedim Yazını ne durumdasın şuan inşaallah hamileliğin devam ediyordur benimde Perşembe günü kan tahlilim 15 çıktı bir daha yaptırmadım Pazartesi yaptırcam inşaallah
O kadar kan vermedim ben ama.damarlarim cok cikik.versemde sikinti olmaZ sanirim.senin damarlar daha derinde olablr.bide bu resimdeki sensen cok beyazsin.bu da bi sebepkızlar 1 kere kan verdim iğne yeri 1 haftadır hala ıyılesmedi
morluktan yeşilliğe terfi etmiş.. ayı kadar iğneyı sokarlarsa olacagı bı tabii. 2-3- hatta 4 aynı hafta ıcınde nasıl kan verıyorsunuz hayret( hcg için sürekli kan verenlere dıyorum )
yok ben degılım.. ama ben de çok beyazım ve damarlarım çok inceO kadar kan vermedim ben ama.damarlarim cok cikik.versemde sikinti olmaZ sanirim.senin damarlar daha derinde olablr.bide bu resimdeki sensen cok beyazsin.bu da bi sebep
Kızzzz rüyamı gerçekleştirmeyemi geldinnn hehehehheSaglikls kucanizi alin bebeklerinizi ins
Cimcim16 &surrender
Oh ya çok şükür seninde ilk başda küçükmüş değerin çünkü o Yüzden sormak istedim ben cuma günü düşük Önleyici ilaç ve iğneye başladım ama iki gündür de hafif pembe lekelenmeler var bilemiyorum Yarını bekliyorum inşaallah benimde artmıştır değerimCanim meraba pzt 2386 idi cuma kese gorundu.2hafta sonra kalp atisi icin gel dedi doktorum yani ayin 23nde falan gidicem nasipse..Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi canim.Stres yapmamaya calis dinlen bol bol degerlerin yukselir insallah haber ver bizlerede.
Ben sadece kakao Yağı kullandım karnıma da ama hiç çatlamadım şükür inşaallah bundadır olmaz kızlar birde benim karnım çok Şiş sanki sizde de oluyor mu pantolonların düğmesini açıyorum hepKakao yagını vucuda kullansak karına yine liarac
Cnm daha folik asite başlamadınmı yoksabende yarın gidiyorum zaten :d folik asit falan verır
bır sorun varsa şimdiden görür
yok başlamadımCnm daha folik asite başlamadınmı yoksa
Hemen başlasan iyi olur doktorlar bunu artık bütün anne Adayları biliyor diye bazen söylemiyorlar bile hemen al başlayok başlamadım
doktor önersın ondan sonra baslayayım dedım
yanlıs mı ettım ? :=)
yarın gidicem nasıl olsa. alırım o zaman :=)Hemen başlasan iyi olur doktorlar bunu artık bütün anne Adayları biliyor diye bazen söylemiyorlar bile hemen al başla
Bemimkide inanılmaz şiş ve sert kaç gündür hep eşofmanlarla geziyorumBen sadece kakao Yağı kullandım karnıma da ama hiç çatlamadım şükür inşaallah bundadır olmaz kızlar birde benim karnım çok Şiş sanki sizde de oluyor mu pantolonların düğmesini açıyorum hep
Valla yanlış etmişsin cnm keşke hemen baslasaydın...dusunki hamilelik dusunen herbayana daha hamile kalmadan baslattırıyo doktoryok başlamadım
doktor önersın ondan sonra baslayayım dedım
yanlıs mı ettım ? :=)
uzerınde duraydım 3-4 ay önce baslardım :=)Surrender ben folik asite şubatta başladım karar verdim hemen başladım.
arasındakı fark ne ki?Valla yanlış etmişsin cnm keşke hemen baslasaydın...dusunki hamilelik dusunen herbayana daha hamile kalmadan baslattırıyo doktorneyse sağlık olsun artık yarın hemen başla bak doktorlar sigortanın karsıladıgı bi folik varmış genelde onu yazıyolar 3 tl fiyatı onu alma kaliteli al ben folic-1 kullanıyorum 22 tl başka kullanan varsa yazsın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?