2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim Ben 4+2 de Gordm keseyi cok sukur karindan ultrasonla bakti Ben de göremeyiz ama ilaç verir belki diye gittm ama sürpriz oldu haftaya kalp atışına gidicem inşallah bence görülebilir

Canim meraba pzt 2386 idi cuma kese gorundu.2hafta sonra kalp atisi icin gel dedi doktorum yani ayin 23nde falan gidicem nasipse..Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi canim.Stres yapmamaya calis dinlen bol bol degerlerin yukselir insallah haber ver bizlerede.

kızlar 1 kere kan verdim iğne yeri 1 haftadır hala ıyılesmedi
morluktan yeşilliğe terfi etmiş.. ayı kadar iğneyı sokarlarsa olacagı bı tabii. 2-3- hatta 4 aynı hafta ıcınde nasıl kan verıyorsunuz hayret ( hcg için sürekli kan verenlere dıyorum )

O kadar kan vermedim ben ama.damarlarim cok cikik.versemde sikinti olmaZ sanirim.senin damarlar daha derinde olablr.bide bu resimdeki sensen cok beyazsin.bu da bi sebep

Oh ya çok şükür seninde ilk başda küçükmüş değerin çünkü o Yüzden sormak istedim ben cuma günü düşük Önleyici ilaç ve iğneye başladım ama iki gündür de hafif pembe lekelenmeler var bilemiyorum Yarını bekliyorum inşaallah benimde artmıştır değerim

Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı. . 11 Nisan sat 7 mayis bat olacaktı olmadı çok şükür :) 3 mayısta idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim..Bat günü kan testi yaptırdım sonuç 259.96 çıktı. .Önümüzdeki hafta cuma günü kadın doğuma gidicem ultrason için sizce keseyi görebilir miyim?

Son düzenleme:
Bemimkide inanılmaz şiş ve sert kaç gündür hep eşofmanlarla geziyorum

yok başlamadım
doktor önersın ondan sonra baslayayım dedım
yanlıs mı ettım ? :=)
Valla yanlış etmişsin cnm keşke hemen baslasaydın...dusunki hamilelik dusunen herbayana daha hamile kalmadan baslattırıyo doktor neyse sağlık olsun artık yarın hemen başla bak doktorlar sigortanın karsıladıgı bi folik varmış genelde onu yazıyolar 3 tl fiyatı onu alma kaliteli al ben folic-1 kullanıyorum 22 tl başka kullanan varsa yazsın arkadaşlar

arasındakı fark ne ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…