- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.361
insallah bebgm ilacina devam et deyip duruyoCanim seninde anneler gunun kutlu olsun.dr una bir gitseydin ne oldugu anlasilirdi.kiyamam ya umarim bebisin seninledir.
amin bebegim rahatlattin cok tsk ediyorumAllah yardımcısı olsn canm hepimizin..dua edelim bol bol inş bebeğin seninledr benm ablamnda arkadsmnda lekelenmeleri oldu ama ikisi de dogum yaptı cok şükür ablam 6 ay iğne vuruldu hatta iyi düşünelim zor biliyorm stres yapmamak kendm de yapıyorm rabbm kimseyi evlatla sınamasn herkese nasip etsin
Alala ayva bulmamız gerek )
inşallah canım :=) bilmemki iyi rüyalar anlatılır mı :=) rüyamda sarı, mavi gözlü bir bebişim olmustu altını acıyordum ve bır bakıyordum erkek :=) rüyalar tersıne cıkar dıyorum ruyamda. öyle garıp bır rüyaydıSaglikls kucanizi alin bebeklerinizi ins
Cimcim16 &surrender
Hımm, 7. haftandasın normaldir bence, benim 5+3, 6 altıncı haftamdayım, benim de herşeyden normal hayatta çok midem bulanır birşeyin kokusundan tadından fazla yiyince falan, bulantılarım olmayınca seni de gördüm merak ettim,,Gunaydin duygucum.sat 27 mart.netde 6+3 gozukuyor su an.cok mu erken.benm midem cabuk bulanir zaten bekliyordum.denizi cok severim ama gemi yolculugu tutar beni.nette okudum deniz tutan kadinlarin midesi daha cok bulanir yaziyor.
Pardon ya 52.6 arkadaslarmusay02 post: 40895855 .!.:Kızlar Merhaba, sat 10 nisan dı ve günüm gelmeden Cuma günü kan tahlili ile hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Inşallah 2016 ocak annesi olacağım ben deyalniz bir sorum var size degerim 56.2 cikti sizce iyi mi dusmez degil mi ya yukselmesi lazim haftaya bir daha gel dediler
selamlar, kararsız kaldım çok pazartesı doktora gıdeyım mı
yoksa 1 hafta daha mı bekleyeyım?
gercı sız hamılelıgınız öğrendıgınız anda gıtmıssınızdır. ama ben kese falan gözuksun ıstıyorum
hatta kalp atısı da duyulsun
Kızlar Merhaba, sat 10 nisan dı ve günüm gelmeden Cuma günü kan tahlili ile hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Inşallah 2016 ocak annesi olacağım ben deyalniz bir sorum var size degerim 56.2 cikti sizce iyi mi dusmez degil mi ya yukselmesi lazim haftaya bir daha gel dediler
bende yarın gidiyorum zaten :d folik asit falan verırBizim sat lar ayni diye hatırlıyorum canim ben daha fazla dayanamam ptesi sabah doktora gidecegim
kizlar gunaydin anneler gununuzu kutluyorum..giremedik cunku biz iyi degiliz surekli dua ediyorum ins gitmez yavrum benden bugun yine kan geldi sbah progestanimi iciyorum surekli kusuyorum pek beslenemiyo ondan mi kan geldi anlamiyorum ilaclarimida iciyorum bebgim bana tutunamicak sanirim cok uzgunum aglayarak geciriyorum bugunu dpktor ilacina devam et demisti ama yine gidecem gercegi solesin nolur bise olmasin bizim icin dua eder misiniz
sagol bebegim insallah cok agliyoruz tutamiyoruz kendimiziInsallah bebegin tutunur saglikla da kucagina alirsin canimm sen moralini bozma aglama etkilenmesin bebegin olumlu dusun hep
Insallah canım çok teşekkür ederim senin ki kaça çıktı öğrendin miBende once ogrendim 63 tu 4 gun sonra tekrar yaptirdim 2gunde yaklasik 2 kat artmissa sorun yok demekmis inşallah guzel güzel artar değerlerin ♡
Ayni benim gibisin o zaman allah yardimcin olsun cok zor cnm. Bugunde bulaniyor benim hala.Hımm, 7. haftandasın normaldir bence, benim 5+3, 6 altıncı haftamdayım, benim de herşeyden normal hayatta çok midem bulanır birşeyin kokusundan tadından fazla yiyince falan, bulantılarım olmayınca seni de gördüm merak ettim,,
Ultrasona almali seni cnm keseni gormus muydun.boyle kan gele gele doguranlarda varmis.dinlen bari kendini yorma.mutlaka gorunmen lazim ama canm.kesen gozukuyorsa sorun yok ama allah korusun dis gebelik falan tehlikeli olur senin icin.insallah bebgm ilacina devam et deyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?