2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin bebegim rahatlattin cok tsk ediyorum

H Helenas merhabalarrrrr, allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin... Keseyi kaçıncı hafta görebiliriz? Vajinal ultrasonla degil de diğeriyle
6. Haftada görmüştüm. Kalp atışları da 7. Haftada. Bu hafta siz de görürsünüz bence. Vajinal ultrason daha erken haftalarda gösteriyor.

Saglikls kucanizi alin bebeklerinizi ins

Cimcim16 &surrender
inşallah canım :=) bilmemki iyi rüyalar anlatılır mı :=) rüyamda sarı, mavi gözlü bir bebişim olmustu altını acıyordum ve bır bakıyordum erkek :=) rüyalar tersıne cıkar dıyorum ruyamda. öyle garıp bır rüyaydı

allah önce saglıklı ve hayırlı bır evlat, sonra kız versın

Gunaydin duygucum.sat 27 mart.netde 6+3 gozukuyor su an.cok mu erken.benm midem cabuk bulanir zaten bekliyordum.denizi cok severim ama gemi yolculugu tutar beni.nette okudum deniz tutan kadinlarin midesi daha cok bulanir yaziyor.
Hımm, 7. haftandasın normaldir bence, benim 5+3, 6 altıncı haftamdayım, benim de herşeyden normal hayatta çok midem bulanır birşeyin kokusundan tadından fazla yiyince falan, bulantılarım olmayınca seni de gördüm merak ettim,,

Kızlar Merhaba, sat 10 nisan dı ve günüm gelmeden Cuma günü kan tahlili ile hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Inşallah 2016 ocak annesi olacağım ben de yalniz bir sorum var size degerim 56.2 cikti sizce iyi mi dusmez degil mi ya yukselmesi lazim haftaya bir daha gel dediler

Pardon ya 52.6 arkadaslar

Bizim sat lar ayni diye hatırlıyorum canim ben daha fazla dayanamam ptesi sabah doktora gidecegim

Bende once ogrendim 63 tu 4 gun sonra tekrar yaptirdim 2gunde yaklasik 2 kat artmissa sorun yok demekmis inşallah guzel güzel artar değerlerin ♡

Insallah bebegin tutunur saglikla da kucagina alirsin canimm sen moralini bozma aglama etkilenmesin bebegin olumlu dusun hep

Ayni benim gibisin o zaman allah yardimcin olsun cok zor cnm. Bugunde bulaniyor benim hala.

insallah bebgm ilacina devam et deyip duruyo
Ultrasona almali seni cnm keseni gormus muydun.boyle kan gele gele doguranlarda varmis.dinlen bari kendini yorma.mutlaka gorunmen lazim ama canm.kesen gozukuyorsa sorun yok ama allah korusun dis gebelik falan tehlikeli olur senin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…