2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ton balık vardı evde 3 kutu komsuya verdim bize iyi değilmiş ama sebebini araştırmadim henüz :)

Internete telefondan giriyorum. cok takilmak zararlimi acaba.bazen abartiyorum.whatsap face forum derken.

Aaa aaaa inanmıyorum ben gorumcem hep anlatiyor hamileyken ayvaya çok aseriyomus çok yemiş ve gerçekten kızı gamzeli :) tabi ayva gamze hiç ilişki kuramadik biz

Ama internette büyük balık isimleride vardı yiyebilirsiniz diye mesela cipura yenmezmi
Canim benm indirdigim programda mezgit berlam kefal levrek lufer barbun ve kalkan tuketilmemeli yaziyor.bunlar dip baligiymis.agir metal varmis.ama en az civa hamside var en kucugunde yani.buyudukce pislik miktari da artar balikta.peki dondurulmus mu aliyorsunuz su an baliklari.bizim balikcilar tezgahi kapatti.yazinda cipura alirdim zaten bende yicek olursam.

Valla eşim hep pazardan alıyor ama dondurulmuş değil ama artık dondurulmuş olur mecburen ben dediğim gibi bu aydan sonra yemem

Valla eşim hep pazardan alıyor ama dondurulmuş değil ama artık dondurulmuş olur mecburen ben dediğim gibi bu aydan sonra yemem
Peygamber efendimizin bir hadisi varmis.ayva yiyin guzel cocugunuz olsun diye.hic arastrmadim ama duydum.hatta bi ara maranki de ayva suyu icin diyordu hamilelere guzel cocuk olsun die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…