• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bir gurubu daha terk ediyorum aralık ayında düşük yapmıştım temmuz anneleri gurubundan ayrılmıştım şimdi de ocak anneleri grubundan ayrılıyorum sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza birdaha da böyle bir guruba girmem herhalde
canım geçmiş olsun.allah iki çocuğuna uzun ömürler versin.. öyle düşünme.çok var yaşayan bunları.görüşmek üzere.kendine iyi bak..

Ne güzel yaa böyle aldığınıx dr bilgilerini bizede yazın iyi oluyor,ilk bebek anneleri olarak hiçbisey bılmıyoruz :KK49:Allah hayırlı etsin csnım kslp atıslarını görrsünz inş :anneadayı:
tesekkür ederim canımm insallah hepimiz kucagımıza aldıgımız günleri de görürüz :KK36:
benim de ilk bebek o yüzden cok faydalı oluyor paylaşımlar..

arkadaşlar bir gurubu daha terk ediyorum aralık ayında düşük yapmıştım temmuz anneleri gurubundan ayrılmıştım şimdi de ocak anneleri grubundan ayrılıyorum sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza birdaha da böyle bir guruba girmem herhalde
cok üzüldüm canım herseyin hayırlısı Allah tan :( insallah en yakın zamanda saglıkla kavusursun bebeğine..

günaydın kızlarrr :KK36:
bugun doktora gittim tarihine göre 4+6 günlük dedi. karından ultrasonla keseyi gördük :KK73:boyutu vs hicbirsey söylemedi 10 gün sonra gel dedi bebegi görmek icin.
yeme icme konusunda hic zorlama ilk 3 ay sadece peynir ekmek bile yesen sıkıntı olmaz dedi. tabi protein ve vitaminli seyler yemen iyi olur dedi. folik asit kullanmaya devam et o zaten vitamin baska vitamin almana gerek yok dedi. bol su iç dedi. bir de kendini zorlama ama 1-2 tane soda icebilirsen iyi olur dedi.
hayırlı olsun canım. aynı şehirlerde olsak aynı dr a mı gidiyoruz dicem.benimki de aç kalsan bile beslenir bebek, öyle ceviz yicem balık yicem deme dedi.sadece bol su iç dedi.çok sevdim bu dr u.öyle hamileyim diye sürekli yiyenlere gıcık olurdum zaten.hem kilo da almayız canım bence.tabi ki sağlıklı beslenmeye devam.

Geçmiş olsun, üzldüm ama hepimiz bir yola çıktık, nelerle karşılacağımızı biz de bilmiyoruz, hayırlı evlatlar nasip etsin Allah sana.

kızlaaarr benim hala midem bulanıyor.işteyim.yemekhaneden yemiyorum.dışardan ne yicem ben şimdi.yemedikçe daha da çok bulanıyor.ne iyi gelir bana.ne düşünsem canım istemiyor :(

Kuzular folik asite başlayın doktoru beklemeye gerek yok zararlı değil aksine faydası çok gebelik yoksa bırakırsın çünkü hamilelikten 3 ay önce başlamak lazım zaten

Çabucak geçer inş mide bulantın,sabahları kalkınca yoğun oluyor malesef.
5 gün kaldı demişsin kalp atışımıza,merak ettim 5+? kaçsın gün olarak,bende duyabilirmıyım acaba diye kıyas gidiyorum :)

Sagol cnm 6. Hafta olacak kontrole gittiğimde doktor vajinal ultrasonla bakacak ama üstten 7. Hafta ve sonrası ancak

Kızlarr 10 mayıs istanbul erdem hastanesine gittim bebeğin kalp atışlarını duymak için, doktor ameliyattaydı beklemekten çatladım mal gibi gittim çişimi yaptım şır şır şır :-):-):-)

Doktor geldi, suratıma bile bakmadı doğru düzgün yatırdı karnıma baktı daha çok küçük dedi gözükmez dedi. Haftaya bir daha gel bakalım dedi idrara sıkışık mısın diye sordu birde çıktım odadan hastanenin asansörüne geldim hüngür hüngür ağladım, o kadar üzüldüm ki... Doktorun ilgisizliği, umursumazlığına.

Bir daha gitmem oraya...

Slm kızlar keyifler nasıl doktora kimler gidiyor bakim bugün :)
Bugün doktor günüm ılk kontrolüm olacak Sat 6 Nisan,bat 2 Mayıs tı ;) bu arada cuma günü Beta hcg 2200 dü,keseyi görürüm değil mi ??? Heyecan bastı ,randevum üa daha çok var 18.30 da .

Kızlarr 10 mayıs istanbul erdem hastanesine gittim bebeğin kalp atışlarını duymak için, doktor ameliyattaydı beklemekten çatladım mal gibi gittim çişimi yaptım şır şır şır :-):-):-)

Doktor geldi, suratıma bile bakmadı doğru düzgün yatırdı karnıma baktı daha çok küçük dedi gözükmez dedi. Haftaya bir daha gel bakalım dedi idrara sıkışık mısın diye sordu birde çıktım odadan hastanenin asansörüne geldim hüngür hüngür ağladım, o kadar üzüldüm ki... Doktorun ilgisizliği, umursumazlığına.

Bir daha gitmem oraya...
Her zaman gittiğin doktorunmuydu, bende merak ediyordum kalp atışı duymaya gidicem demiştin, ses çıkmayınca gidemedin sandım, bu doktorları da anlamak zor, üzülme sen, haftaya daha garanti olur senin ruh halini anlayan bir doktorla.

Bir daha gitmem oraya...
Sizi beklerken dayanamadım isedim deyip kapıyı carpsaydin sevgisiz insanlar ya :(

Bugün doktor günüm ılk kontrolüm olacak Sat 6 Nisan,bat 2 Mayıs tı :KK66: bu arada cuma günü Beta hcg 2200 dü,keseyi görürüm değil mi ??? Heyecan bastı ,randevum üa daha çok var 18.30 da .
Idrara sıkışık git görürsün cnm Allahın izniyle :)

Back
X