• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canımm ben 6+3 te gördüm kalp atışlarını :KK66:

benim cuma günü tam 7 hafta olucak ama 7+2 de olabilir,doktor ilk gittiğimde 5 hafta dedi ama ultrasonda 5+2 dedi, bende 5ten hesapladım :) canım bişey sorucam ya sende şişkinlik var mı ya bende çok var,kilom aynı ama şişkinlik nedeniyle kilo aldım gibi en sevdiğim gömleği giydim ama eskisi gibi durmuyor

benim cuma günü tam 7 hafta olucak ama 7+2 de olabilir,doktor ilk gittiğimde 5 hafta dedi ama ultrasonda 5+2 dedi, bende 5ten hesapladım :) canım bişey sorucam ya sende şişkinlik var mı ya bende çok var,kilom aynı ama şişkinlik nedeniyle kilo aldım gibi en sevdiğim gömleği giydim ama eskisi gibi durmuyor
Eminmisin canım acaba burda mı yanlış gösterio çünkü ben bgn 6+5im :KK64:
Var canım ya olmaz mı kilom aynı ama sürekli bi şişkinlik var

Benimde SAT'ne göre bir hafta küçük gözüktü kese, 5+2 çıktı. Kalbi inşallah bu hafta duyarız....

Aynen aşırı şişlik var... Hatta memelerimi koyacak yer bulamıyorum :KK70:zaten iriydiler şimdi yürürken bile canım acıyor...

Benimde SAT'ne göre bir hafta küçük gözüktü kese, 5+2 çıktı. Kalbi inşallah bu hafta duyarız....

Aynen aşırı şişlik var... Hatta memelerimi koyacak yer bulamıyorum :KK70:zaten iriydiler şimdi yürürken bile canım acıyor...
Ya benimkiler büyük değildi ama sütyen dahi takamıorum artık evdeyken dokunamıorum çünkü çok fenalar :(

Be
arkadaşlar bende kasık ağrısı falan olurdu iki gündür hiç bişey yok ya ne ağrı ne bir şey,zaten bulantımda yoktu, cuma günü kalp atışı için gidicem ama normal mi bu durum, birden bire kesildi ağrılar
Benimde yok canim bende endiseleniyorum bazen akintim var hafif sari az az oluo bide goguslerim acio oda hafif. Bende cars gidicem insallah duyariz kalp atisini

Kizlar saglik ocagina bildirmek gerekiomus ozelde yapilan tum testler oradada yapilio bide onlarda sizi belli haftalarda cagrip ayrica test yapiolar beni 20.haftada tekrar cagrdilr mesela birde sisteme girdiler.allah korusun dusuk olursa ozamanda bildirin cunku saglik bakanliginda gebe goruneceksiniz eger dusuk olur 1 ay icinde bida hamilelik olursa bu sefer sistemde karisiklik oluyor dedi bana

Merhabaa.
Birşey soracaktm size. Bizim doktorun verdiği tarihe göre cuma günü 6 hafta doluyor. Haftasonu bir yere gidecektik. Gitmeden acaba kalp atışlarını duyar mıyız diyoruz.
6 haftada duyulur mu ki kalp atışları?:21:

Evet bildirmeniz gerekiyor saglik ocaklari hamile ve bebeklere ayri ozen gosteriyorlar
Hamilelik boyunca takiplerinizi yapiyorlar bazi ilac ve asilarinizi ucretsiz yapiyorlar.
Ayrica sira beklemeniz gerekmiyor cok sorun cikmayacak bi durumsa aliyorlar hemen

A aa! Kızlar beni sağlık ocağından aradılar... Onlara bildirilmiş :) Arayıp bilgilerimi sordu... İşin tuhafı ben aile hekimim nerde hangi sağlık ocağında bilmiyorum... Hastaneler sisteme giriyormuş gebe olduğumuzu. Bizde kan uyuşmazlığı var :( onu duyunca kadın çok üzüldü tüh tüh dedi... :KK57:

Sali gunu karindan ultrasonda 4+4 dedi doktor kalp atisi yoktu sadece kese gordu
Cuma kanama olunca acile gittim vajinal ultrasonla 6+4 dedi ve kalp atisini da gorduk arada 3 gun var :)

Merhabaa.
Birşey soracaktm size. Bizim doktorun verdiği tarihe göre cuma günü 6 hafta doluyor. Haftasonu bir yere gidecektik. Gitmeden acaba kalp atışlarını duyar mıyız diyoruz.
6 haftada duyulur mu ki kalp atışları?:21:

canım günaydın benimde bu hafta 6. haftaya girdi cuma günü randevum var kalp atışlarını duyarız artık dedi ... bence gitmeden dr git kalp atışları duy öyle git gülüm :) bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalhh

A aa! Kızlar beni sağlık ocağından aradılar... Onlara bildirilmiş :) Arayıp bilgilerimi sordu... İşin tuhafı ben aile hekimim nerde hangi sağlık ocağında bilmiyorum... Hastaneler sisteme giriyormuş gebe olduğumuzu. Bizde kan uyuşmazlığı var :KK43: onu duyunca kadın çok üzüldü tüh tüh dedi... :KK57:
Bizde de var kan uyusmaLigi tuh tuh diyecek bi durum yok. İlk cocukmu
Benim ikinci ilkinde asi oldum sorun yasamadim bunda da olucam allahinnizniyle bisey olmaz hemen pimpiroklendiriyolar insani bu doktorlarda bi tuhaf

A aa! Kızlar beni sağlık ocağından aradılar... Onlara bildirilmiş :) Arayıp bilgilerimi sordu... İşin tuhafı ben aile hekimim nerde hangi sağlık ocağında bilmiyorum... Hastaneler sisteme giriyormuş gebe olduğumuzu. Bizde kan uyuşmazlığı var :KK43: onu duyunca kadın çok üzüldü tüh tüh dedi... :KK57:
Aaaa ne güzell valla :) beni arayan soran yok :) ya bir de ben şimdi onlara hamileliğimi bildircem ya kan falan almazlar dimi ya bu ilk testler için ztn bisürü kan verdimm :(

canım günaydın benimde bu hafta 6. haftaya girdi cuma günü randevum var kalp atışlarını duyarız artık dedi ... bence gitmeden dr git kalp atışları duy öyle git gülüm :) bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalhh
6. Hafta doldu mu canım? 5 doldu 6 ya mı girdi?
Merak ediyorum bende. Vajinal istemiyorum ama. Kararsız kaldım.
Çok teşekkür ederim canımm hepimizin inşallah:)

Bizde de var kan uyusmaLigi tuh tuh diyecek bi durum yok. İlk cocukmu
Benim ikinci ilkinde asi oldum sorun yasamadim bunda da olucam allahinnizniyle bisey olmaz hemen pimpiroklendiriyolar insani bu doktorlarda bi tuhaf

Bende kontrollü gidersek birşey olmaz diye düşünüyordum, hiç alakam olmayan aile hekimim gereksiz panik yaptırttı bana...

Back
X