2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydı, benim bulantım tam olarak başlamadı ama hfif hafif var, amin canım valla çalışırken o bulantılar nasıl çekilir bilmiyorum, bende cuma gidicem nasipse kalp atışı için :)

günaydı, benim bulantım tam olarak başlamadı ama hfif hafif var, amin canım valla çalışırken o bulantılar nasıl çekilir bilmiyorum, bende cuma gidicem nasipse kalp atışı için :)
Bende gecen hafta bulantim yok diye uzuluyodum acaba bebek yokmu diye gerci daha kalp atışını duymadim ama insan hani inanamiyorya:)))
Persembeden beri dogru duzgn kahvalti edemiyorum canim sende bu haftanin tadini cikar ama belkide olmaz tabi

inş olmaz canım ama olması gerekiyorsa olsun tabi bulantı, hakkaten bende de şuan o duygu var acaba bebek yok mu diyorum kalp atışını duyana kadar böyle olur herhalde :)

Valla kim 7. Haftada bulantılar Başlıyor demişti hatırlamıyorum ama doğru söylemiş. Cidden zorluyor artık.

Nerde benim Çubuk krakerimmmm

Valla kim 7. Haftada bulantılar Başlıyor demişti hatırlamıyorum ama doğru söylemiş. Cidden zorluyor artık.

Nerde benim Çubuk krakerimmmm
Aynen tatlim bende kesedeki kontrole gore 7.haftaya girdim dun.Ama dogum tarihine gore 8.hafta anlamadim hangi haftadayim tam olarak ama 6nin bitmesine yakin krakerle dost olduk

Kızlar bişi sorcam simdi ben 6+5'deyim, bu 7. haftanın içinde olduğumumu gösterir yoksa haftaya mı 7. haftanın içinde olacağım

Benimkide karisik kizlar doktor dogum zamani 2 yada 5 ocak dedi ona bakarsak 8.haftadayim hatta 2ocaga gore 8.hafta bitiyo.... Ama ultrasona gore 7+1 soranlara 1bucuk aylik diyorum kisaca :))

Canım açlık kan şekeri TSH Hemogram tam idrar tahlili HCV istedi. Toplamda 39 tane test sonucu çıktı yarın göstermeye gidiyorum. Toxoplazma Rubella da istedi ama onu yaptıramadım.
Hee tamam canim rubella kizamikcik sanirim.pozitif cikmasi lazim onun.bagisikligimizin oldugu anlamina geliyomus.yoksa hamilelikde sıkıntiymis.kizamik asisi belli bi donemde yapiliyomus.eger negatif cikarsada.

Canim bende ilk yaptigimda silik cikti ve bi sure sonra belirdi.hatta esimle beraber yapiyoduk yok deyip gitti.ben 2 dk daha bekledim zamanla soluk bi cizgi cikti.ve suanda ikizlere hamileyim.seninde oyle olabilir canim.en guzeli kan testi.

Hee tamam canim rubella kizamikcik sanirim.pozitif cikmasi lazim onun.bagisikligimizin oldugu anlamina geliyomus.yoksa hamilelikde sıkıntiymis.kizamik asisi belli bi donemde yapiliyomus.eger negatif cikarsada.
Pozitifmi benim negatif çıktı onlar doktor sorun yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…