- 3 Aralık 2014
- 419
- 322
- 23
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.281
gözün aydın canım :) inş pıtpıt atışlarını da duyarız
pardon canım 0,68 mm idi.Geçen hafta kaç mm Demişti.
Bence erken gitme cnm ben 10 gün gecınce gıttım gördüm daha erken gidersen belki goremeyebilirsin...negatif dusunme hepimiz senin gibi geç gittik erken gitsende bir işe yaramayacak bu arada aile hekiminden testlerini yaptırdınmıKızlar bi sorum olucak. Benim sat 16 nisan. 14 mayıs bhcg 32 16 mayıs bhcg 121 ve 18 mayıs bhcg 271 çıktı. Birdaha da test yaptırmadım dr.a da gitmedim değer henüz düşük diye. Ayın 25inde gitmeyi düşünüyorum sat.ın üzerinden 9 gün geçmiş olcak. Gittiğimde keseyi görmek istiyorum ama dr.a gitmediğim in de endişeleniyorum. Sanki değer artmayacakmış gibi negatif şeyler geliyor aklıma. Aslında ne bi kanamam ne de başka bi şikayetim yok. Sizce dr.a daha erken mi gitsem?
Aile hekimi ne testleri yapıyor canım? Benim aklıma gelmedi hiç gitmek.Bence erken gitme cnm ben 10 gün gecınce gıttım gördüm daha erken gidersen belki goremeyebilirsin...negatif dusunme hepimiz senin gibi geç gittik erken gitsende bir işe yaramayacak bu arada aile hekiminden testlerini yaptırdınmı
Cnm butun testleri yapıyor sadece kızamıkcıga bakmıyor.....yani demir kan tam kan sayımı hepatit tsh daha birsürü ben orda yaptırıp goturdum şukur iyi çıktı sonuclarAile hekimi ne testleri yapıyor canım? Benim aklıma gelmedi hiç gitmek.
Kafalarina gore yapiyolar biseyler neyse elbet doktorlarin bi bildikleri vardir.ben hamile kalmadan bir ay once yaptirmistim.hamile kalmayi dusunuyorum bi eksik biseyim varmi diye.Cnm bilmiyorum ya ben az önce biraz arastırdım aslında ikiside olmalıymıs eski test lerime baktım şimdi 6 ay önce rubella ıgg yaptırmısım pozitif çıkmış sonuçta ikisinide yaptırmışım yani
Ayy bide hamile kalma zamanim adetliyken guya tovbe Yarabbim bence ben daha 6.haftadayim klomen kullandimya bide ondan aklimda kaldi :))
Kizlar bende duydum melegimin kalbini gumgumgumgumokadar cok duygulandimki cok sukur rabbime haftaya kontrole gidicez yeniden progeston fitil verdi haftaya kadar kullan dedi kahverengi akintim icin
Aynen bende hamilelik isterken yaptırmısım ozaman başka dr şimdi başka dr ikiside farklı istemiş...ama senden şuan hamileyken yapılmadımı hamileyken ıgm ye bakıyolar demekkiKafalarina gore yapiyolar biseyler neyse elbet doktorlarin bi bildikleri vardir.ben hamile kalmadan bir ay once yaptirmistim.hamile kalmayi dusunuyorum bi eksik biseyim varmi diye.
Hımmn cuma günü ben de bi gideyim. Sağol bilgilendirdiğin için.Cnm butun testleri yapıyor sadece kızamıkcıga bakmıyor.....yani demir kan tam kan sayımı hepatit tsh daha birsürü ben orda yaptırıp goturdum şukur iyi çıktı sonuclar
Cnm burda çok yazmıstıkta sen denk gelmemişsin demekki testi öğleden önce yapıyorlar tamammı ben saat 9.30 gibi gittim öğleden sonra almıyolar bide aç karınla gideceksin...sonra beni orada bi ebe vardı onunla gorusturduler benimle ilgili bilgileri aldı kilo tansiyon hepsine bakıyolar kan sonucu ertesi gun çıkıyor ileriki aylarda kan ilacınıda aile hekimi verecekmişHımmn cuma günü ben de bi gideyim. Sağol bilgilendirdiğin için.
slm kızlar :) allah izin verirse bende ocak annesi olucam.dün regl günümdü kan tesiti 373 çıktı bana biraz düşük geldi sizce nasıl?
inş. normaldirBenim adet gecikmesi olduğu gün gitmiştim 29. günde 350 çıkmıştı, normal gibi bence değerin canım
Ben bieaz geç katıldım ya aranıza sanırım kaçırdım o kısmını. İyi ki söyledin yarın sabah aç kkarnına gideyim bakayım.Cnm burda çok yazmıstıkta sen denk gelmemişsin demekki testi öğleden önce yapıyorlar tamammı ben saat 9.30 gibi gittim öğleden sonra almıyolar bide aç karınla gideceksin...sonra beni orada bi ebe vardı onunla gorusturduler benimle ilgili bilgileri aldı kilo tansiyon hepsine bakıyolar kan sonucu ertesi gun çıkıyor ileriki aylarda kan ilacınıda aile hekimi verecekmiş
Yok canim sadece dusuk cikmis olan degerlerim d vitamini ve ferritin yapildi.Aynen bende hamilelik isterken yaptırmısım ozaman başka dr şimdi başka dr ikiside farklı istemiş...ama senden şuan hamileyken yapılmadımı hamileyken ıgm ye bakıyolar demekki
6,8 mm di canım
Bende duydum canim bugun mukemmel birseyBugün kalp atışını duyduk Allah'ım herkese nasip etsin inşallah. Çok Heyecanlı bir duygu.
Amin canimmmm insallahne güzel inş bize de nasip olur :)
D vit bende baktırmak istiyorum ferritin ne acabaYok canim sadece dusuk cikmis olan degerlerim d vitamini ve ferritin yapildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?