- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.201
[QUOTE="_Lavin_, post: 41030121, member: 424303Bna da hayırlı olsun. Ben belki betayı cuma günü tekrar ederim daha karar vermedim.
Bana 15 gün sonra gel dedi doktor. Hem kese hem de kalp atışı için.
Aynen canim benim kasik agrim azaldi ama belim çok agrio bugun ve mide bulantilrim basladi sicak havadan bile midem bulanio nasi bisiyse :)Cnm bende camasır selesini az az koyup asılıyorum bi makinayı 3 seferde goturup asıyorum düşün yani :) büyük supurgeyi açmıyorum senin gibi el süpürgesiyle ve hiç baskısız yinede karnım kasığım çok ağrı oluyor
Cnm normal mide bulantıları 7.yada 8. hafta başlayıp genelde 12.13. haftaya kadar devam ediyormuşAynen canim benim kasik agrim azaldi ama belim çok agrio bugun ve mide bulantilrim basladi sicak havadan bile midem bulanio nasi bisiyse :)
Insallah bole az az kalir herseyden tiksinmeye basladm kolonya yanimda dolaşıyor um ama onuda cok koklayinca ondanda midem bulaniyorCnm normal mide bulantıları 7.yada 8. hafta başlayıp genelde 12.13. haftaya kadar devam ediyormuşbu daha iyi günlerimiz
Bende birkaç şeyden tiksindim şuan...ve cnm deli gibi kek istiyor normal hazır kekten yedim azcık geçti hevesimInsallah bole az az kalir herseyden tiksinmeye basladm kolonya yanimda dolaşıyor um ama onuda cok koklayinca ondanda midem bulaniyor
Darısı kalbe de olsun inşallah canım benim.... 2 Haziran çok değil mi yaaa?? Doktorlarda pek garantici pööffff....Ben bugün gittim. Bir gün önce gittim. Sadece kesemizi gördük. 2 haziranda kalp atışı için gidicem.
canım ben doktora gittim o istedi testleri...Devl
DevleTte bu testleri yaptrmak icin doktrdan sirami aliosun yoksa hastanede danismadan direk basvurup yapabiliomusun canm
canım ben elma süt ve cevizi beraber tükettim ve o akşam cırcır oldum... bu üçlüden oldu diye düşünüyorum bi dene istersenBenim gibi kabızlık sorun çeken varmı tuvalete girmek istemiyorum. Erik demissiniz cırcırlikla Hic bi alakası yok 2kilo erik yediğimde olduu ayni
gözün aydın kuzumKızlaaarrrr duydukkii duydukkiii
Allahımm harika bişi yaaa :)) nasıl atıo minicik kalbi bebeğiminn , bu arada kese elips şekline gelmiş artık yuvarlak şekilde değil bu ii bişimiş
Allahım hepinize bu duyguyu nasip etsinnn
Yalnız değilsin canım öğrendiğimden beri aklımda deli sorular var... Yetebilecek miyim kaygısı, eski rahatım kalmayacak düşüncesi ve daha niceleri..... Allah yardımcımız olsun... Miniklerimizin hareketleri başlasın tüm sorular gidecektir eminimKızlar ben anne olmaktan korkuyorum.Yapabilirmiyim diye Allahın gücüne gitmesin çok şükür aratmadan verdi pıt pıtımı bana. bu korkuyu yaşayan sadece ben miyim. hiç birşey eskisi gibi olmayacak. vs.. bir sürü şey geçiyor aklımdan
Ozele gidenler devlette test yaptiriyor ya onu sordum canim ozelde yapilacak testleri alip devlette ayrica doktrdan sira aliniomu onu merak etmistim bende ozelde yaptrmayi düşünmüyorum çünkücanım ben doktora gittim o istedi testleri...
Bende etci olacam sanirim hep aklim ette koftedeBende birkaç şeyden tiksindim şuan...ve cnm deli gibi kek istiyor normal hazır kekten yedim azcık geçti hevesim
Kızlaaarrrr duydukkii duydukkiii
Allahımm harika bişi yaaa :)) nasıl atıo minicik kalbi bebeğiminn , bu arada kese elips şekline gelmiş artık yuvarlak şekilde değil bu ii bişimiş
Allahım hepinize bu duyguyu nasip etsinnn
yarın sabah ben de kan vermeye gidicemCanım benimde çoook silik çıktı eczacıya gösterdim test yanlıştır dedi gebelik yok dedi. Kan verdim sonra 62 çıktı 2 gün sonra 212 ye yükseldi çok şükür gebeyim. Geçen hafta kesemizi gördük :)
günlük tutabilirsinizkızlar siz bebeğiniz için bir şey hazırlıyor musunuz. Resim video ajanda gibi ben bir şey hazırlamak istiyorum ama ne olduğuna karar veremedim
anladım kuzum ben şuan şehirdışındayım eğitim dolayısıyla o yüzden özeldeki doktoruma ist. gidince cuma görünücem... o benden test isterse onlarıda devletteki doktora veririm yaptırırım... Geçen gittiğim ankara da bi devlet hastanesiydi yine ona yaptırırım bende ama her test devlette yapılıyor mu onu bilmiyorum... uzattım lafıOzele gidenler devlette test yaptiriyor ya onu sordum canim ozelde yapilacak testleri alip devlette ayrica doktrdan sira aliniomu onu merak etmistim bende ozelde yaptrmayi düşünmüyorum çünkü
Cnm ben bi ara full ciğer istiyodum normalde de hiç sevmem aslında ama o ara çok yedim seninki de geçici olur canın istiyoken ye valla :)Bende etci olacam sanirim hep aklim ette koftede
Tebrik ederim cnm hayırlısı olsun inşSat 12 nisandi. 13 mayista test yapip ogrendim hcg 1157, iki gun sonra 3091 olmustu. Ultrasona girmedim kac haftalik hamileyim ya da dogum tarihim ne doktordann ogrenemedim. Ama intrnetten baktigim kadariyla 27 ocak... :)
Aminnn tatlımmm :) bu dönemde o şekli alması gerekiomuş canım normal ilerlediğini gösteriomuş yuvarlak olmaya devam edenlerin düşük ihtimali oluo dediEvet harika bisey.allah tamamina erdirsin cnmbenimde kese yuvarlak degil.neden elips daha iyiymis ki.bana dr um bisi demedi sekliyle alakali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?