2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

[QUOTE="_Lavin_, post: 41030121, member: 424303Bna da hayırlı olsun. Ben belki betayı cuma günü tekrar ederim daha karar vermedim.

Bana 15 gün sonra gel dedi doktor. Hem kese hem de kalp atışı için.

Yani kalp atışını ne zaman duymayı ön görüyor? Ben dün gittim doktora. Adete göre 5+5 sin ama ultrasonda 6 haftalıksın dwdi. Buna rağmen sadece kese gördük. Gerçi ben kesenin üst yarafındaki puslu şeyin bebk olduğunu iddia ediyorum ama bilimsel olarak kanıtlanmadı :)[/QUOTE]

işte 4+3 falan olmalıyım ama kese görününce belli olacak tam kaç haftalığım.
Zaten dün baktı ama kese için değil de kist ya da dış gebelik var mı diye.

Doktor aslında kese için 15 gün dedi. Ben üç hafta sonra gidip ikisini bir kerede yapmak istiyorum. Tabii kahverengi akıntılarım kesilirse ya da çoğalmazsa.

Aynen canim benim kasik agrim azaldi ama belim çok agrio bugun ve mide bulantilrim basladi sicak havadan bile midem bulanio nasi bisiyse :)

Aynen canim benim kasik agrim azaldi ama belim çok agrio bugun ve mide bulantilrim basladi sicak havadan bile midem bulanio nasi bisiyse :)
Cnm normal mide bulantıları 7.yada 8. hafta başlayıp genelde 12.13. haftaya kadar devam ediyormuş bu daha iyi günlerimiz

Cnm normal mide bulantıları 7.yada 8. hafta başlayıp genelde 12.13. haftaya kadar devam ediyormuş bu daha iyi günlerimiz
Insallah bole az az kalir herseyden tiksinmeye basladm kolonya yanimda dolaşıyor um ama onuda cok koklayinca ondanda midem bulaniyor

Insallah bole az az kalir herseyden tiksinmeye basladm kolonya yanimda dolaşıyor um ama onuda cok koklayinca ondanda midem bulaniyor
Bende birkaç şeyden tiksindim şuan...ve cnm deli gibi kek istiyor normal hazır kekten yedim azcık geçti hevesim

Ben bugün gittim. Bir gün önce gittim. Sadece kesemizi gördük. 2 haziranda kalp atışı için gidicem.
Darısı kalbe de olsun inşallah canım benim.... 2 Haziran çok değil mi yaaa?? Doktorlarda pek garantici pööffff....

Benim gibi kabızlık sorun çeken varmı tuvalete girmek istemiyorum. Erik demissiniz cırcırlikla Hic bi alakası yok 2kilo erik yediğimde olduu ayni
canım ben elma süt ve cevizi beraber tükettim ve o akşam cırcır oldum... bu üçlüden oldu diye düşünüyorum bi dene istersen

gözün aydın kuzum darısı başımıza olsun

Yalnız değilsin canım öğrendiğimden beri aklımda deli sorular var... Yetebilecek miyim kaygısı, eski rahatım kalmayacak düşüncesi ve daha niceleri..... Allah yardımcımız olsun... Miniklerimizin hareketleri başlasın tüm sorular gidecektir eminim

Evet harika bisey.allah tamamina erdirsin cnm benimde kese yuvarlak degil.neden elips daha iyiymis ki.bana dr um bisi demedi sekliyle alakali..

yarın sabah ben de kan vermeye gidicem
inşallah seninki gibi olur

kızlar siz bebeğiniz için bir şey hazırlıyor musunuz. Resim video ajanda gibi ben bir şey hazırlamak istiyorum ama ne olduğuna karar veremedim
günlük tutabilirsiniz
ben hamilelikte değil ama doğduktan sonra saati saatine 7 ay günlük tuttum
hala açar açar okurum
vericem onu oğluma saklasın
şu saatte emdi
şu saatte uyudu
şu saatte uyandı
bugün kaka yaptı v.s. v.s

Ozele gidenler devlette test yaptiriyor ya onu sordum canim ozelde yapilacak testleri alip devlette ayrica doktrdan sira aliniomu onu merak etmistim bende ozelde yaptrmayi düşünmüyorum çünkü
anladım kuzum ben şuan şehirdışındayım eğitim dolayısıyla o yüzden özeldeki doktoruma ist. gidince cuma görünücem... o benden test isterse onlarıda devletteki doktora veririm yaptırırım... Geçen gittiğim ankara da bi devlet hastanesiydi yine ona yaptırırım bende ama her test devlette yapılıyor mu onu bilmiyorum... uzattım lafı Sen al özelden listeni götür devlette bi kadın doğumcuya ver listeyi yaptır kuzum

Sat 12 nisandi. 13 mayista test yapip ogrendim hcg 1157, iki gun sonra 3091 olmustu. Ultrasona girmedim kac haftalik hamileyim ya da dogum tarihim ne doktordann ogrenemedim. Ama intrnetten baktigim kadariyla 27 ocak... :)

Sat 12 nisandi. 13 mayista test yapip ogrendim hcg 1157, iki gun sonra 3091 olmustu. Ultrasona girmedim kac haftalik hamileyim ya da dogum tarihim ne doktordann ogrenemedim. Ama intrnetten baktigim kadariyla 27 ocak... :)
Tebrik ederim cnm hayırlısı olsun inş kaç yıllık evlisin ilk çocukmu bide çok uğrastınmı

Evet harika bisey.allah tamamina erdirsin cnm benimde kese yuvarlak degil.neden elips daha iyiymis ki.bana dr um bisi demedi sekliyle alakali..
Aminnn tatlımmm :) bu dönemde o şekli alması gerekiomuş canım normal ilerlediğini gösteriomuş yuvarlak olmaya devam edenlerin düşük ihtimali oluo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…