- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.201
Canim benim de 3bucuk aylikken yanliş hatirlamiyosam 4 ay da olabilir herneyse. Kabizlıgim vardı lekelenmem olmuştu acile gittik gece kadin dogumcu bakti bebek hareket ediyi bişey yok dedi eve gonderdi. Hafta ici kendi doktoruma gittigimde rahimde açılma olmus hemen pruloton iğne yaptırdı progestan miydi ne onu yazdi dinlen dedi düşük tehlikesi var dedi.Kizlar gecende yaxdim peceteyle siljnirken kan geldi diye.bir kacgun olmadi sma bugun kabiz olmusum cok ikininca peceteyle kurulanirken kan geldi yone sma dsmla damla degil sadece silinirken cok zorlafim ondanmi acaba .pazartesi kkntrolumhz var.kabizliktan dolayi boyle durum yasayan oldumu sizde
Hele ki bu aylardan sonra daha cok risk bu lekelenmeler. Eskiden leke olsa devam etmese sorun yoktu ama bu aylar leke akıntı sıvı ne gelse gel dedi doktorum mutlaka. En geç Ptesi git muhakkak kendi doktoruna. Gecmis olsun. Kabizlık da olmasın canım kayısı falan ye.
Selam kizlar.doktordan geldik.bebek dogum pozisyonuna girmis.catinin tam ustunde duruyomus.kafasi cok asagidaymis.calisma olayin bitti sadece yaticaksin dedi doktor.sadece tuvalete kalkmaya izin var.antibiyotik verdi.nst ye bagladilar.allahtan rahim agzi acilmamis.acilmis olsaydi hastaneye yatisini yapicaktim dedi.bu rahim acilma muayenesindende hic hoslanmadimannem gelicek yanima.bu halde nasil tasinicam ben bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun yat dinlen aman ha doktorunu dinle. Bakanın da var minnetsiz.Ay cok rahatsiz oldum kuzum ya sorma catimidir nedir istemiyorum normal dogum flndahepimiz dokulmeye basladik hakkaten.bugun ilk defa korktum.ama sabahtan beri yatiyorum.2 ay napicam boyle merak icindeyim:)
Bu ocak bebişleri de amma fırlama çıktı