• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canimmm cok benzer seyleri yasiyoruz benim de ptesi doktor randevum.. inşallah bebişlerimizin kalp atislarini duyariz 7ay sonra da saglikla kucaklarimiza aliriz canimm:KK68: kese icin bol su icmek iyiymis diye duymustum.. inşallah pazartesi cok güzel haberler aliriz canimmmm:KK15:
İnşallah canım benim güzel hayırlı haberlerle döneriz :KK19: mujdeli haberlerimizi paylaşırız :21:

kizlar biz geldik sonunda kalp atislarini duyduk sukur 7+2 misiz doktor bana bulanti ilaci verdi kanser tedavilerndede kullaniliyo gebeliktede dedi merak etme bende kullandim dedi bole gitmez bebek seni yiyo beslenmen lazim dedi ilaci 1 tane ictim hemen etkisini gosterdi masallah biraz kesemizin yannda kanama bolgemiz varmis ondan geliyonus prigestana devam vajinalde kullanabilirsin dedisonuc bole mutluyuz bana dua eden herkese cok tsk derm fotograf yuklenmio sanirim deniyorum ama herkese saglikli hamilelik dilerim
Gözün Aydın cnmm daRısı bize artık bizde mide bulantısı yok ama yeni daha ve Olmasını istedimden değil keşke Olmasın sağlıklı bi gebelik olsunda ben kan verdim yine Beta değerini merak ediyorum yarın alcam Perşembe günüüde ultrasona gircem,

5.Hafta bitince takvim hemen 6. Haftaya geçiyor.mesela 5+1 olunca 5 bittiğinden 6. Haftaya geçiyor sistem. Benim de sat 16 nisan ama geç döllenme olduğundan 2-3 gün ekledim üstüne.
Anladım cnm hemen hemen aynıyız ben Perşembe günü girecem ultrasona bakalım bugün yine Beta verdim sırf merakımdan sendedemi belirti hala yok...

Anladım cnm hemen hemen aynıyız ben Perşembe günü girecem ultrasona bakalım bugün yine Beta verdim sırf merakımdan sendedemi belirti hala yok...
Yok bendw de belirti. Bi meme hassasiyeti var, bi de çok wcye gidiyorum.
Doktor beni de perşembe çağırdı kese için. Aynı gün gidiyoruz desene:)
Betam da 415 olmuş bugün tahlil yaptırdım. 3. Tahlilim oldu daha yaptırmayacağım.
Senin kaç betan?

Betam da 415 olmuş bugün tahlil yaptırdım. 3. Tahlilim oldu daha yaptırmayacağım.
Senin kaç betan?
doktor keseyı göremeyınce beta ısteyecek zaten :=) benım öyle olmustu
bence de kan tahlılı yaptırma artık
kollarda yer kalmayacak :D
3 kere kan verdım
ilki meraktan. 2. doktor bişi göremeyınce ıstedi
3. sağlık ocagında bazı tahlıller ıcın.
bu arada saglık ocagı zorunluymuş.

doktor keseyı göremeyınce beta ısteyecek zaten :=) benım öyle olmustu
bence de kan tahlılı yaptırma artık
kollarda yer kalmayacak :KK70:
3 kere kan verdım
ilki meraktan. 2. doktor bişi göremeyınce ıstedi
3. sağlık ocagında bazı tahlıller ıcın.
bu arada saglık ocagı zorunluymuş.

Sağlık ocağına gitmedim daha. Grev varmış. Pazartesi bi uğrayayım diyorum.

Doktor hesaplayıp tarih verdi.inşallah kese görünür de beta yapılmaz artık.Gerçekten damar kalmadı kolumda :KK49:

Sağlık ocağına gitmedim daha. Grev varmış. Pazartesi bi uğrayayım diyorum.

Doktor hesaplayıp tarih verdi.inşallah kese görünür de beta yapılmaz artık.Gerçekten damar kalmadı kolumda :KK49:
bende zaten kan tahlılını gostermek ıcın dondugumde doktor yoktu
hemşire vardı '' ne lazım başka'' dedım ve bır kagıda bişiler işaretleyip bunun için saglık ocagına gıtmen lazım dedı.
hem ıdrar hem kan tahlılı yaptırdım. idrarı zaten saglık ocagında yapmıyorlar onu dısarda yaptırcaksın.
sağlık ocagına gıdecegım tarıhlerı yazdı kadın. 4 kere kesın gıtmek zorunluymus :=)
carsamba cagırmıstı gıtmedım, gidemeyınce de gösteremedım
haftaya gıdıcem ıste :=)

bende zaten kan tahlılını gostermek ıcın dondugumde doktor yoktu
hemşire vardı '' ne lazım başka'' dedım ve bır kagıda bişiler işaretleyip bunun için saglık ocagına gıtmen lazım dedı.
hem ıdrar hem kan tahlılı yaptırdım. idrarı zaten saglık ocagında yapmıyorlar onu dısarda yaptırcaksın.
sağlık ocagına gıdecegım tarıhlerı yazdı kadın. 4 kere kesın gıtmek zorunluymus :=)
carsamba cagırmıstı gıtmedım, gidemeyınce de gösteremedım
haftaya gıdıcem ıste :=)

Aslında hiç bildirilmeyedebilir. Sistemden görüp arıyorlarmış. Aile hekimleri gebelerde daha fazla ücret aldığından üstüne düşüyorlar bu kadar.

Benim bağlı olduğuö aile hekimliğinde idrar da var. Bi gideyim bakalım noluyo:anneadayı:

Aslında hiç bildirilmeyedebilir. Sistemden görüp arıyorlarmış. Aile hekimleri gebelerde daha fazla ücret aldığından üstüne düşüyorlar bu kadar.

Benim bağlı olduğuö aile hekimliğinde idrar da var. Bi gideyim bakalım noluyo:anneadayı:
evet evet
ayagımıza gelıyorlarmıs eger bıldırme olmayınca :KK70: ama gerek yok
zaten doktor bazı seyler ısteyecek. hem ınsan rahatlıyor sonucları gorunce :=)
allah allah idrar artık alınmıyor dedıler saglık ocagında

Senin kaç betan?
Canım bende o belirtilerde yok ,ilk betam 47 çıkmişti 2 ci 225 yarında 3 cüyü alcam ,negüzel Perşembe yazarız Ozaman ,ama bugün sol böğrüm çok ağrıdı ya

evet evet
ayagımıza gelıyorlarmıs eger bıldırme olmayınca :KK70: ama gerek yok
zaten doktor bazı seyler ısteyecek. hem ınsan rahatlıyor sonucları gorunce :=)
allah allah idrar artık alınmıyor dedıler saglık ocagında
Bizim ocağın karşısında labratuar var sanırım ondan cnm. daha önce başka bi hastalık şüphesi için yapmışlardı idrar tahlili bana, ordan biliyorum.

Canım bende o belirtilerde yok ,ilk betam 47 çıkmişti 2 ci 225 yarında 3 cüyü alcam ,negüzel Perşembe yazarız Ozaman ,ama bugün sol böğrüm çok ağrıdı ya
Benim de sağ tarafta. Arada batıyor. Kahverengi akıntım var, iki doktora gittim. Betan normal takılma dediler. Progestan verdi işte doktor bugün. Başlayacağım, içim rahat olsun.

Benim de sağ tarafta. Arada batıyor. Kahverengi akıntım var, iki doktora gittim. Betan normal takılma dediler. Progestan verdi işte doktor bugün. Başlayacağım, içim rahat olsun.
Benim idrarimda enfeksiyon çıktı cnm bugün ,antibiyotik verdi doktor yatarken alcam ,ondan olabilrmiki bende progesteron kullanıyorum çok şükür lekelenmeler falan yok ama verdi doktorum hayırlısı olsun yarın 3 cü Beta sonucu yazarım inş

Kızlar ya ben de 5 haftalık hamileyim. genelde hamilelikte afedersiniz kabızlık olur derler ama bende tam tersi bağırsak hareketliliği arttı. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri dr.a gitmedim pzt gidicem ama böyle bişey yaşayan var mı?

Bende de aynı haftalarda oldu tam ishal değil ama normalden fazla çalışıyordu bağırsaklarım, bir hafta öyle sürdü 7.haftaya girdiğimde bu sefer kabıza yakın oldum:)) Bi sıkıntı yok doktora sordum kiminde kabızlık kiminde ishal yapar başlangıçta dedi. Şiddetli ishal durumu olmadıkça normal yani.

kizIar sacimi acik kumraI yapmistim simdi hamiIeyim dip boya yapamicam.koyu kendi rengime bidefacik dipIere cok degirmeden boyasam hemencik bisi oIurmu ki acaba

Ben yurtdışındayım, burda doktorlar hamilelik döneminde inanılmaz rahatlar, türkiyedeki kadar yasak koymuyorlar ama buna rağmen saç boyama konusunda hassaslar. Benimde çok beyazım var genetik olarak 15 yaşımdan beridir var. boyamazsam bembeyaz olacak diplerim. 2 ayrı doktora sordum burda, ikisi de eğer çok çok çok mecbursan boyamaya(ki bunu boyamasan daha iyi şeklinde söyledirler) asla kendin evde boyama, kuaför boyayacak, ortam çok iyi havalandırılmış olacak ağır boya kokusu olmayacak ve kesinlikle diplere boya değmeyecek ve tekrar söylüyorum asla kendin boyamayacaksın evde dedi.
Yani işte bende öyle kaldım, yarısı beyaz yarısı siyah saçlarla dolaşcam gibi duruyor.

Ben bisey sormak istiyorum benim gobegimde surekli bi nokta segiriyo sizlerde de boyle bisey varmi karnimin icinde bisey var gibi anornal bisey mi acaba .doktorada haftaya cuna gidicem sigarayi biraktim bende cok zorlanmadim cocuk daha onemli dedim.ki ben 35 yasindayim ve 17 yadindan beri paket paket icen biriydim.

bende de oldu o noktasal ağrılar göbeğimde salı günü doktordaydım bi sıkıntı yoktu, ağrıları sorunca normal dedi.
Sigara için de çok iyi yapmışsın aynen devam vesile olur hem tamamen kurtulmuş olsursun. Ben de uzun yıllar içip bıraktım, kolay değil ama imkansızda değil :KK66:

kızlar ben 1 kilo vermişim
:) Ben 62 kiloydum son adetim başladığında hamileliğimi öğrendikten sonra 1 kilo verdim, bu hafta o bi kiloyu yeniden aldım :) demek oluyor böyle şeyler tek değilim :)

Sey bi sey sormak istiyorum. Doktorum ben bebegi yani iste keseyi gorene kadar iliskiye ara verin dedi. Size de oyle bi sey soylendi mi

Buradaki doktorlar düşük riski olmadıkça cinsel ilişkiyi yasaklamıyorlar. Ama senin kendi doktorun ne dediyse onu yap bence.

Eki Görüntüle 1536258 Eki Görüntüle 1536259 iste kac haftadir burnumuzdan getiren minnak kalbi hizli atiodu o yizden cinsiyet tahmini yaptim ama tabi en onemlisi saglikli olmasi bugun 160 mismis Allah bulanti vermesin ins hayirli gebelik versim kiz gibi ama kalp atisindan . kese konumundan ve

Gözün aydın:nazar: Nasıl anladın kese konumundan merak ettim şimdi:)

5 haftalıkken bende de bısı yoktu :=) yenı yenı başladı. gecen bır arkadas burada bişi dedi '' kalp atısı oldugu andan ıtıbaren baslıyor bulantılar '' dıye
dogru mudur acaba? hanı sonucta hormon sevıyesı yukselmıs oluyor
aman inşallah olmaz sen de :=) bende yogun degıl ama az olması bıle berbat bişi

Bulantının kalp atışı ile bir ilgisi yok. Bende gebelik testi yapmadan başladı bulantılar yani neredeyse 3,5 haftalıkken zaten ondan şüphelenip adetime 6 gün kala test yaptım ve çıktı ikinci silik. Sanırım vücudun hcg hormonuna gösterdiği reaksiyon ile ilgili kiminde fazla oluyor kiminde az.

Aile hekimleri gebelerden daha fazla Ücret aldığından değil birinci basamak sağlık kuruluşunun görevi olduğundan üstüne düşüyorlar. Doğum öncesi Bakım almak anne ve bebek ölümlerini azalttığından bu kadar önemli.isterseniz bildirmeyebilirsiniz hiç sağlık Ocağına da gitmeyebilirsiniz.

İyi aksamlar annisler sabahtan beri geçmeyen belalı bi bas agrim var sizinde oluyor mu ?bilmiyorum ama bu çok şiddetli hic boyle yaşamamıştım. Ensemden alnima, egilince de yüzüm sanki felç gibi oluyor kaslarimi cattiriyo doktor ağrı kesici kullanabilicginizi hic soyledimi söylediyse hangisi acaba BN cok fenayim agliycak raddeye geldim..:mad::KK43:

Back
X