2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de çok mutlu oldum zümreyiz diye.zümrenin halinden anca zümre anlar.yaa kıyamam onlar da haklı.alıştılar şimdi sana. niye böyle yapmışlar anlamadım.zorlan da bırak diye mi yapıolar napıolar.bana hep 5 verdiler allaha şükür rahatım.tabi Küçüklerin de kendine göre zorlukları var ama liseyle kıyaslanamaz sanırım.bir tek çok soru soruyolar biraz daha yoruluyosun onlara laf anlatıcam derken.yoksa çok tatlılar insan kızamıo kolay kolay.bayan da olmanın verdiği zorluk var çok fazla korkmuyorlar e zaten çok fazla bağıramıosun bu halde.haliyle biraz gürültü oluyo.ama yine de şükür.ben öğlenci yim bi de gezmeye gider gibi okula gidiyorum.şikayet etmemem lazım yani senin yanında :KK22:
Aynen birbirimizi ii anlarız :KK76: ay ne kadar güzelmiş öğlenci olman, 5.Sınıf olması :KK16:hoş miniklerle uğraşmak da ayrı bir dert ama, laf dinlemezler kıpır kıpır :KK55:herşey idarede bitiyor ya sizinkiler çok anlayışlıymış bu konuda ne güzel, benim hep tüm gün arada boşluklarım var ama perşembe cuma full 8 saat, :KK14:bizimkilere kalsa bana kursta vereceklerdi dil sınıfı diye, başvuru fln yapmadım ondan bari yırttım :p ben herhalde 37 yi göremem bu yoğunlukta o_O

Ben gerek tedavimse,gerekse suan gebelik takibini baska bayan doktora yaptiriyorum...gerci bu ikisinde karar kilana kadar oncesinde gezmisligi cok var ama cok memnunum doktorumdan... her seyi dusunuyor yatirirken kaldirirken elimden tutuyor... tahlilleri falan devlette yaptiriryor. Kontrolleri bile denk gelsin.ekstra muayene odemeyelim.diye ayarliyor... ve beni korkutmuyor hep rahatlatiyor allah ondan razi olsun....
Ne kadr guzel.. benm ilk dr um hapi bile ozel veriodu ayda 100 lira hapa verioduk vitamine ve kana. Bide kan vericekti bana kan degerim 10 ken. Arastrdik 7ye dusmeden verdirmeyin dedilerde verdirmedm paradan baska bisi bilmiodu

Bebeğim bende hep şişlik var bebeğin poposu olduğuna eminim. Her gittiğinde doktora sor, bebeğin başı nerede poposu nerede bebeğin eşi ne tarafta diye. Ben kımıldadıkça bebiş oy annesi poposunu yer diye seviyorum o şişlikleri kafayı yedim sonunda:KK70:
yok benim şişkinlik zaten hep bebekten ama mide şişliği nasıl anlasılıyor onu anlamadım mide çok yukarıda artık, ben sadece midemdeki rahatsızlğı asit gelmesinden ve bulantıdan anlıyorum

Canım bende şekerden dolayı 3 gün hastanede yattım. Ama sen olumsuz şeyler gördüysen ondan da etkilenmiş olabilirsin... Bende çok sıkılmıştım... Ben sonrasından korkuyorum.. Nasıl olacak bakabilecek miyim, yetebilecek miyim :KK17:

Evet bebeğim kesinlikle hastane ortamı çok geriyor beni :( Hatırlıyorum seni çok bunalmıştın hastanede :( Benim de tansiyonum yüksek az daha yatışımı veriyordu doktor yalvar yakar dinlenicem dedim elinden zor kaçtım.

Şimdilik işin doğurma kısmındayım :)) Doğumdan sonrasına, bebek doğunca kafamı takarım ağlarım diye planlıyorum :-) Bakarız kız bebişlerimize güzel güzel Allah'ın izniyle :))

Kızlar bugün bebeğin yatağını yıkadım umarım bozulmamıştır küçük beşik içindeki elyaf yatak oluyorya onu kuruyunca göreceğiz ama inşallah bir şey olmaz

Evet bebeğim kesinlikle hastane ortamı çok geriyor beni :KK43: Hatırlıyorum seni çok bunalmıştın hastanede :KK43: Benim de tansiyonum yüksek az daha yatışımı veriyordu doktor yalvar yakar dinlenicem dedim elinden zor kaçtım.

Şimdilik işin doğurma kısmındayım :)) Doğumdan sonrasına, bebek doğunca kafamı takarım ağlarım diye planlıyorum :-) Bakarız kız bebişlerimize güzel güzel Allah'ın izniyle :))
Ahh bu tansiyonlar, şekerler... Sen iyi ikna edebilmişsin ne güzel.. Peki şimdi nasıl tansiyonun biraz daha düzene girdi mi? Hem ne kadar yüksek çıkıyordu ki?
Şimdiden planını yapmışsın sen valla süper :KK48:
Amin canım amin inşAllah... Bakan nasıl bakmış neyimiz eksik ayol :KK53:

Merhaba arkadaşlar. Bugün kontrolumuz vardı. 29+6 yiz. Kızımın kilosu 1650gr. Boyu da 42 cm. Normal dedi dr hersey çok şükür. Artık haftada bir gideceğiz kontrole. Epidural normal doğum istiyoruz biz. 36.haftadan sonra durumuna göre bakarız dedi. Hayirlisi hepimiz için bakalım. Yaklaşıyoruz yavrularimiza.

üşüttük mü acaba :KK57: normal mi ki bulanması, zofer diye ilacım vardı bulantı dönemlerinden kalma,Dr artık kullanma demişti tekrardan başlasam mı ona :KK51:
yok canım
üşütme oldugunu sanmıyorum. sanırım son haftalarımız oldugu için normal
ama tabii cekmeyenler de var :=)
hormonal oldugu için ben o ilacın işe yaradıgını düşünmüyorum.
e tabii bir de mideye baskı arttı

Ahh bu tansiyonlar, şekerler... Sen iyi ikna edebilmişsin ne güzel.. Peki şimdi nasıl tansiyonun biraz daha düzene girdi mi? Hem ne kadar yüksek çıkıyordu ki?
Şimdiden planını yapmışsın sen valla süper :KK48:
Amin canım amin inşAllah... Bakan nasıl bakmış neyimiz eksik ayol :KK53:

En son çarşamba günü doktordan geldiğimde 20/10 çıktı perşembe doktora gittim tekrar tansiyon için testler yaptırmaya. Bu sefer 14/10 çıktı tansiyon hapına başlattı kuzum günde 3 kere tansiyon ilacı içiyorum. 14/9- 13/9- 14/10 çıkıyor gene.

24 saatlik idrar biriktiriyorum şimdi, eğer idrarda bir şeyler çıkarsa ona göre yatışımı yapacak hastaneye :(
Wc bile idrar yapamıyorum elimde turuncu bir bidon var onunla geziyorum evde :-)

Kızlarrr artık bu haftalarda mide bulantısı, kusma , baş ağrısı normal değil. Evinde aleti olan, yakında eczanesi olan tansiyonunu ölçtürsün. Riskli şeyler bunlar ihmale gelmez.

En son çarşamba günü doktordan geldiğimde 20/10 çıktı perşembe doktora gittim tekrar tansiyon için testler yaptırmaya. Bu sefer 14/10 çıktı tansiyon hapına başlattı kuzum günde 3 kere tansiyon ilacı içiyorum. 14/9- 13/9- 14/10 çıkıyor gene.

24 saatlik idrar biriktiriyorum şimdi, eğer idrarda bir şeyler çıkarsa ona göre yatışımı yapacak hastaneye :KK43:
Wc bile idrar yapamıyorum elimde turuncu bir bidon var onunla geziyorum evde :-)
Evet canım baya yüksekmiş... Yediklerinle bi ilgisi varmıymış peki? yoksa bebişten mi kaynaklanıyor tamamen?
O nasıl bişey ki biriktirip labrotuvara mı gönderiyorlar :KK48: Bu bebişler bizi şebek yaptı iyice yaaaaa

Evet canım baya yüksekmiş... Yediklerinle bi ilgisi varmıymış peki? yoksa bebişten mi kaynaklanıyor tamamen?
O nasıl bişey ki biriktirip labrotuvara mı gönderiyorlar :KK48: Bu bebişler bizi şebek yaptı iyice yaaaaa

Aynı gebelikte şeker gibi bir durum kuzum gebelikte olan bir yüksek tansiyonmuş bebek yapıyormuş. Çok riskli bir durummuş anneyi de bebeği de ölüme kadar götürüyormuş. Yediklerimle çok ilgisi yok ama, tuz her zaman olduğu gibi riskli. Şimdi not alıyorum, tansiyonu sürekli. Eğer böyle devam ederse, erken alınabilirmiş bebek :(

Bunla geziyorum küçük idrar numuneler az geldi bana:KK70:

idrar-toplama-kab%C4%B1.jpg

Back
X