- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.801
selamlar.. mide bulantıları, size de merhaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen birbirimizi ii anlarızben de çok mutlu oldum zümreyiz diye.zümrenin halinden anca zümre anlar.yaa kıyamam onlar da haklı.alıştılar şimdi sana. niye böyle yapmışlar anlamadım.zorlan da bırak diye mi yapıolar napıolar.bana hep 5 verdiler allaha şükür rahatım.tabi Küçüklerin de kendine göre zorlukları var ama liseyle kıyaslanamaz sanırım.bir tek çok soru soruyolar biraz daha yoruluyosun onlara laf anlatıcam derken.yoksa çok tatlılar insan kızamıo kolay kolay.bayan da olmanın verdiği zorluk var çok fazla korkmuyorlar e zaten çok fazla bağıramıosun bu halde.haliyle biraz gürültü oluyo.ama yine de şükür.ben öğlenci yim bi de gezmeye gider gibi okula gidiyorum.şikayet etmemem lazım yani senin yanında![]()
Ne kadr guzel.. benm ilk dr um hapi bile ozel veriodu ayda 100 lira hapa verioduk vitamine ve kana. Bide kan vericekti bana kan degerim 10 ken. Arastrdik 7ye dusmeden verdirmeyin dedilerde verdirmedm paradan baska bisi bilmioduBen gerek tedavimse,gerekse suan gebelik takibini baska bayan doktora yaptiriyorum...gerci bu ikisinde karar kilana kadar oncesinde gezmisligi cok var ama cok memnunum doktorumdan... her seyi dusunuyor yatirirken kaldirirken elimden tutuyor... tahlilleri falan devlette yaptiriryor. Kontrolleri bile denk gelsin.ekstra muayene odemeyelim.diye ayarliyor... ve beni korkutmuyor hep rahatlatiyor allah ondan razi olsun....
yok benim şişkinlik zaten hep bebekten ama mide şişliği nasıl anlasılıyor onu anlamadım mide çok yukarıda artık, ben sadece midemdeki rahatsızlğı asit gelmesinden ve bulantıdan anlıyorumBebeğim bende hep şişlik var bebeğin poposu olduğuna eminim. Her gittiğinde doktora sor, bebeğin başı nerede poposu nerede bebeğin eşi ne tarafta diye. Ben kımıldadıkça bebiş oy annesi poposunu yer diye seviyorum o şişlikleri kafayı yedim sonunda![]()
Canım bende şekerden dolayı 3 gün hastanede yattım. Ama sen olumsuz şeyler gördüysen ondan da etkilenmiş olabilirsin... Bende çok sıkılmıştım... Ben sonrasından korkuyorum.. Nasıl olacak bakabilecek miyim, yetebilecek miyim![]()
Benim de iki gündür bulantılarım hortladı tekrardan, bugün hiç bişey yiyemedim nerdeyse, ne yediysem çıktı selamlar.. mide bulantıları, size de merhaba![]()
kusma yok ben de.. ama bulantı var işte gün boyuncaBenim de iki gündür bulantılarım hortladı tekrardan, bugün hiç bişey yiyemedim nerdeyse, ne yediysem çıktı niye böyle olduk ki
![]()
Ahh bu tansiyonlar, şekerler... Sen iyi ikna edebilmişsin ne güzel.. Peki şimdi nasıl tansiyonun biraz daha düzene girdi mi? Hem ne kadar yüksek çıkıyordu ki?Evet bebeğim kesinlikle hastane ortamı çok geriyor beniHatırlıyorum seni çok bunalmıştın hastanede
Benim de tansiyonum yüksek az daha yatışımı veriyordu doktor yalvar yakar dinlenicem dedim elinden zor kaçtım.
Şimdilik işin doğurma kısmındayım :)) Doğumdan sonrasına, bebek doğunca kafamı takarım ağlarım diye planlıyorumBakarız kız bebişlerimize güzel güzel Allah'ın izniyle :))
biz canı istemeyenler olarak şanslıydık bence.Bu aradaaaaaa, sigara içen bayanlar içiyomusunuz hala. Ben hamile olduğum gün bıraktım. Canım da hiç istemedi. Şu haftalarda ister gibi oluyo Allahtan az kaldı. Ben galiba emzirme olayı bittikten sonra tekrar içmeye başlıcam :/
üşüttük mü acabakusma yok ben de.. ama bulantı var işte gün boyunca
hele ki yemeklerden sonra
yok canımüşüttük mü acabanormal mi ki bulanması, zofer diye ilacım vardı bulantı dönemlerinden kalma,Dr artık kullanma demişti tekrardan başlasam mı ona
![]()
Ahh bu tansiyonlar, şekerler... Sen iyi ikna edebilmişsin ne güzel.. Peki şimdi nasıl tansiyonun biraz daha düzene girdi mi? Hem ne kadar yüksek çıkıyordu ki?
Şimdiden planını yapmışsın sen valla süper
Amin canım amin inşAllah... Bakan nasıl bakmış neyimiz eksik ayol![]()
Evet canım baya yüksekmiş... Yediklerinle bi ilgisi varmıymış peki? yoksa bebişten mi kaynaklanıyor tamamen?En son çarşamba günü doktordan geldiğimde 20/10 çıktı perşembe doktora gittim tekrar tansiyon için testler yaptırmaya. Bu sefer 14/10 çıktı tansiyon hapına başlattı kuzum günde 3 kere tansiyon ilacı içiyorum. 14/9- 13/9- 14/10 çıkıyor gene.
24 saatlik idrar biriktiriyorum şimdi, eğer idrarda bir şeyler çıkarsa ona göre yatışımı yapacak hastaneye
Wc bile idrar yapamıyorum elimde turuncu bir bidon var onunla geziyorum evde![]()
bu haftalarda mide bulantıları oluyormus canım.Kızlarrr artık bu haftalarda mide bulantısı, kusma , baş ağrısı normal değil. Evinde aleti olan, yakında eczanesi olan tansiyonunu ölçtürsün. Riskli şeyler bunlar ihmale gelmez.
Evet canım baya yüksekmiş... Yediklerinle bi ilgisi varmıymış peki? yoksa bebişten mi kaynaklanıyor tamamen?
O nasıl bişey ki biriktirip labrotuvara mı gönderiyorlarBu bebişler bizi şebek yaptı iyice yaaaaa
bu haftalarda mide bulantıları oluyormus canım.
Canım daha önceki bildirimimde linkini vermiştim.Nasıl bısey bu bant merak ettım