- 31 Ekim 2015
- 240
- 473
- 18
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.941
Ben de öyleyim kalktım, bebeğime atkı örmeye devam ediyom,bi yandan tv acık... Bebiş olunca 5 dk uyumak bile kıymetli olcak ama şimdilik böle 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel olmus, eline saglik
Tşk ederim tartllmmCok guzel olmus, eline saglik
gündüz uyumamak için direndim dün bütün gün sırf gece rahat uyuyayım diye al işte yine uyuyamıom bgn gündüz bi uyucam ohh Akşama :) ben gündüz yattım mı ağZım açık uyuyakalıyom gece uyku olmayınca :)bnm hamilelikte anlayamayacagim tek konu bu uykusuzluk.ya neyin antrenmani bu yaaa off yaaa yeterrvalla kalkip oturuyorum aglicam
![]()
Amin canım :)Allahım hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin bize
Benim sabahlari uyaninca basim agrio dun alamadm tansiyon aletide bugun esime sen al dedim o alicak korkuo insanKızlarrr artık bu haftalarda mide bulantısı, kusma , baş ağrısı normal değil. Evinde aleti olan, yakında eczanesi olan tansiyonunu ölçtürsün. Riskli şeyler bunlar ihmale gelmez.
bişi olur diye bnmki de korkuyo tabi yapçandan da geri kalmıyo ama :)
Canım biz oda yapmadık beşik aldık ahşap 60*120 boyutları babytech kurduk simdilik iyi gibi ama sen oda düşünüosun sanrm arkadaşlar yardımcı olur![]()
evdeysen yat gitsin ne işin var bu saatteGünaydın herkese. Evde olmak ne güzelmiş ya ama yapacak çok iş var![]()
70x130 da nevresim yorgan daha rahat bulunuyor. bende 60x120 aldım. yatak bile yok diyorlardı.uyku seti vs çeşidi az.Merhaba bende babytech düşünüyorum ama henüz almadım. 60/ 120 ölçüsü iyi mi boyut olarak ben 70/130 arasında karasız kaldım da alıncada duruma göre 3 4 yasına kadar yatar diye düşünüyorum
Ev temiz ve derli toplu olmayınca içim rahat etmiyor. Şimdi doğum yapsam apar topar eve biri girse eyvahhhhhhhevdeysen yat gitsin ne işin var bu saatte![]()
ay hala temizlik yapabiliyor musunuz yaEv temiz ve derli toplu olmayınca içim rahat etmiyor. Şimdi doğum yapsam apar topar eve biri girse eyvahhhhhhh
Ağır şeyleri eşime yaptırıyorum ama çalışınca birini yapıyor birini yapamiyordum şimdi dinlenerek evi olsun toparlayayim.ay hala temizlik yapabiliyor musunuz yaben sadece toz alıp evi toparlayabiliyorum.birde yemek yapabiliyorum.
![]()
Anladım canım hep bu bebişler neyse ki bizde kalıcı şeyler bırakmazlar inşAllah...Aynı gebelikte şeker gibi bir durum kuzum gebelikte olan bir yüksek tansiyonmuş bebek yapıyormuş. Çok riskli bir durummuş anneyi de bebeği de ölüme kadar götürüyormuş. Yediklerimle çok ilgisi yok ama, tuz her zaman olduğu gibi riskli. Şimdi not alıyorum, tansiyonu sürekli. Eğer böyle devam ederse, erken alınabilirmiş bebek
Bunla geziyorum küçük idrar numuneler az geldi bana
![]()