2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlaaaar, ben artık izne çıkmak istiyorum yaa :( Karnımın sol tarafında bir acı var 2 gündür, sanki bir şey batıyo gibiii özellikle eğilip kalkarken çok canım acıyoo, bebişin kemikleri fln mı batıyo acabaa, sizde de oluyo mu böyle? :KK64:

Geçmiş olsun canım, :KK16:

Günaydın herkeslere ......

Yine 6 da uyandım :)
Günaydın herkese :)

Benim sabahlari uyaninca basim agrio dun alamadm tansiyon aletide bugun esime sen al dedim o alicak korkuo insan

evdeysen yat gitsin ne işin var bu saatte :KK57:
Vay anam herkes benden önce uyanmış :D

Günaydın şisko göbüsler.
Ya benimki çok sivri öyle böyle değil :D

Günaydın kızlaaaar, ben artık izne çıkmak istiyorum yaa :KK43: Karnımın sol tarafında bir acı var 2 gündür, sanki bir şey batıyo gibiii özellikle eğilip kalkarken çok canım acıyoo, bebişin kemikleri fln mı batıyo acabaa, sizde de oluyo mu böyle? :KK64:
Canım bağlar geriliyormuş dr.um dedi. Derisi agrıyo dimi icten de dıstan da

70x130 da nevresim yorgan daha rahat bulunuyor. bende 60x120 aldım. yatak bile yok diyorlardı.uyku seti vs çeşidi az.

Bende ayakustu bakmıstım ölçüsü ufak gelmişti ama emin olamadım yatak odasına koyacağım odamda büyük değil ama o zaman ben yinede 70/130 alayım çocugumun rahatı daha önemli bide katlanabilen özellikte olanlardan m almıstın sen

doktora sordum kaburga ağrısını.kaburgalar genişliyodur dedi.ağrıyı o yapıomuş.bi de mide bulantım var dedim mutlaka idrar tahlili yaptır dedi.sağlık ocağına gidip yaptırıcam bikaç gün içinde.mide bulantınız varsa siz de ihmal etmeyin valla allah korusun

Can dün de ben uyardım herkesi normal sanıyorlar ama çok fazla risk etkeni var, sakın ihmal etme. Ben de ilave yüksek tansiyon var son 3 kontroldür her gittiğimde kan + idrar testi veriyorum. Çok ciddi bir konu, insanın önce idrarına ve sonrasında kanına karışan bir madde var. Anneyi ve bebeği zehirliyor. Baş ağrısı, ve tansiyon sorunu bir diğer belirtileri dikkatli ol.

Ve anneler artık sürekli bebeğinizin hareketlerini izlemeniz gerekiyor ihmal etmeyin.

kızlar günaydın dün doktora gittim 32.haftalık raporumu aldım ama doktor bana 35.hafta da gel dedi, ama suyum az dedim, suyun az ama artık azalmıyor o sınırda kalmış dedi ama sonuçta 3 hafta çok değilmi ya daha da azalırsa bana çok saçma geldi. gönlüme göre doktor yok ya. birde erken doğum olursa beni bursaya ya da kocaeline yönlendiriyorlar yalova da küvöz sorunu varmış, her şeyi olan yalova güya çok güzel evleri 1000tl'den aşağı değil ama küvüzü yok, pahalılığa gelince on numara

kızlar günaydın dün doktora gittim 32.haftalık raporumu aldım ama doktor bana 35.hafta da gel dedi, ama suyum az dedim, suyun az ama artık azalmıyor o sınırda kalmış dedi ama sonuçta 3 hafta çok değilmi ya daha da azalırsa bana çok saçma geldi. gönlüme göre doktor yok ya. birde erken doğum olursa beni bursaya ya da kocaeline yönlendiriyorlar yalova da küvöz sorunu varmış, her şeyi olan yalova güya çok güzel evleri 1000tl'den aşağı değil ama küvüzü yok, pahalılığa gelince on numara

Allah allah olur mu öyle şey ya, o kadar da yazın geleni gideni var Yalova'nın. Kuzum doktorun 3 haftayı abartmış artık son düzlükteyiz. 2 hafta arayla gitmemiz gerekiyor. Hatta birçok hastane 10 günde 1 çağırıyor ki kontrol olarak gösterip ücretlendirmiyor. Senin doktor biraz paragöz olmasın. Üstelik suyun da az, en ufak bir sızıntı seni ve bebeğini nasıl etkileyecek bilmiyor mu bunu. Eğer ki acil bir durum olursa, doğum gibi kesinlikle araştırma hastanesi veya devlet hastanesi var ise önceliğin o olsun. Bebek için kuvöz gerçekten çok önemli.

beni iki hafta sonra gel diye cagırdı cnm... üç hafta ben dayanamam zaten ..her hafta gidesim var bebeğimi görmek için

Bende salona koycam canim ama ilk gunler daha yakin olmak amacli yatagmn kenarina da koyablrm alisana kadar gozumu uzerinden alamam herhalde :) tam goz hizasina geliyor uzaninca cok guzel.yegenimi yatirdim icine oyuncaklariyla oynadi:) birde igne veriyorlar son ay o da yetebiliyor.umarim oyle olur seninde. Nasil yani? Dr un soylediginden agir mi gelmis bebekler? Bizimkiler 4 kg gozukurse hic guvenmeyelim o zaman 4 u gecerse nanayi yeriz hepten normal dogururken pek normal seyler yasanmaz :) dedigin gibi bari fazlalarsa gostersinler de 4 un ustunde sezeryana alirlar.4 gozukurse tam sinir normal doguma alirlar o zaman.ama ben onu bile yapamicam ya.. o uzun bacaklari cikart cikart bitmez:) su an bile nefes boruma vuruyor ayaklari sanki :) ya en cok sanci cekip cekip sezeryana alinmak zorunda kalmaktan korkuyorum
Kesinlikle bende alamam :) odada yanimda durur yatakodasnda olucak zaten ozaman duruma gore ya oraya koyarm yada anakucagiyla götürürüm :) ayy ben daha ulasamadim o zevke.. e bebegi aradim kargoya cikmistir vs die geveledi esim arayinca daha cikmamis dedi sinir oldum. Ne ignesi kiz anlamadim. Valla ben 3600den sonrasini cikaramam. Ayyy en cok korktugm o. Arkdasim vardi ya cati muayenesi olan 3 gun cekti agri doguramadi dun sezeryana aldilar komple bayilmis 4 saat ayilamamis ya bunyesi hassas ya dr da var bisi. Bide 39 da almislar. Sanci yoksa bekle 1 hafta daha. Drlarda kobay gbi oynuo malesef bizlerle

kızlar annem gelince bebeğimin cicişlerini yıkadık...ben battaniyeleri makinaye attım..battaniye kundak örgü olan polar olan hepsini 20 derecede bebek sabunuyla yıkattım 800 devirde..onlar güzelce yıkandı bişey olmadı.

annem tutmasa bütün zıbın hahstane cıkısı falan onları da aynı bu sekilde yıkıycaktım..nasıl olsa dusuk seviye diye..ay annem iyi ki yıkatmamış..arada solan maviler olmus cunku :KK43:( elinde yıkadı anneciğim..Allah ondan razı olsun yoksa hepsi curcuna olucaktı..aklınızda olsun..

Son düzenleme:
kızlar annem gelince bebeğimin cicişlerini yıkadık...ben battaniyeleri makinaye attım..battaniye kundak örgü olan polar olan hepsini 20 derecede bebek sabunuyla yıkattım 800 devirde..onlar güzelce yıkandı bişey olmadı.

annem tutmasa bütün zıbın hahstane cıkısı falan onları da aynı bu sekilde yıkıycaktım..nasıl olsa dusuk seviye diye..ay annem iyi ki yıkatmamış..arada solan maviler olmus cunku :KK43:( elinde yıkadı anneciğim..Allah ondan razı olsun yoksa hepsi curcuna olucaktı..aklınızda olsun..

Canım ben de hepsini makinada yıkadım, hem de 30 derecede, hiçbir şey olmadı, çok mu renkliydi aldığın kıyafetler?

Kesinlikle bende alamam :) odada yanimda durur yatakodasnda olucak zaten ozaman duruma gore ya oraya koyarm yada anakucagiyla götürürüm :) ayy ben daha ulasamadim o zevke.. e bebegi aradim kargoya cikmistir vs die geveledi esim arayinca daha cikmamis dedi sinir oldum. Ne ignesi kiz anlamadim. Valla ben 3600den sonrasini cikaramam. Ayyy en cok korktugm o. Arkdasim vardi ya cati muayenesi olan 3 gun cekti agri doguramadi dun sezeryana aldilar komple bayilmis 4 saat ayilamamis ya bunyesi hassas ya dr da var bisi. Bide 39 da almislar. Sanci yoksa bekle 1 hafta daha. Drlarda kobay gbi oynuo malesef bizlerle

canım gelir gelir merak etme :) bende nevresimi aldım hala gelmedi.. kolonyaları sipariş vericem bugün :) iğne kan için canım. kansızlıkta iğne yapılıyormuş son ay.yeterse kan alımına gerek kalmıyormuş. ay işte o çok kötü.dr lara emanetiz. sancı gelmeden hemen sezeryana almalarını bende anlayamıyorum.neymiş açılma olmıcakmış nerden biliyorsun? yok eve göndersem geri gelceksin ağrın tutcak.oysaki daha 1.5 hafta var dusun bebecik karnımızda ya yararı var ki allah öyle ayarlamış.

Back
X