2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimki yapmıyor işte. gerçi bi ara kandırmıştım ama ne zaman olsa ya sancı oldu ya da bebeğin hareketleri azaldı. denk mi geldi bilemiyorum sonra bıraktı işte :63:

ağrı ve kanama varsa yapmayın canım

Can dün de ben uyardım herkesi normal sanıyorlar ama çok fazla risk etkeni var, sakın ihmal etme. Ben de ilave yüksek tansiyon var son 3 kontroldür her gittiğimde kan + idrar testi veriyorum. Çok ciddi bir konu, insanın önce idrarına ve sonrasında kanına karışan bir madde var. Anneyi ve bebeği zehirliyor. Baş ağrısı, ve tansiyon sorunu bir diğer belirtileri dikkatli ol.

Ve anneler artık sürekli bebeğinizin hareketlerini izlemeniz gerekiyor ihmal etmeyin.
ya benim tansiyonum da düşük çıkıo hatta sağlık ocağındaki doktoe her gün tuzlu ayran içeceksin dedi 7 ye 5 çıkmıştı.başka neden olur ki mide bulantısı?

Nst ye de 36 dan sonra girecekmisim niye her dr farkli bunun bi standarti yok mu :KK57:

10 degil 20den fazla oluyo benim ya. Poposu saniyodum ben onu.
aa ultrasona almicak mi artık

bazilari kasilma bazilari bebek hareketi onlarin da ayirt etmek bazen guc oluyor yaa.. kasilma olunca bnm nefesm kesiliyo icim daraliyo genelde..ama bebis dayandiginda oyle hissetmiyorum tabi bu ayrim dogruysa..yoksa bende de ne 19u ne 20si yani..hareketli bebisimz old icn dha cok oluyor napalm:KK71:

bazilari kasilma bazilari bebek hareketi onlarin da ayirt etmek bazen guc oluyor yaa.. kasilma olunca bnm nefesm kesiliyo icim daraliyo genelde..ama bebis dayandiginda oyle hissetmiyorum tabi bu ayrim dogruysa..yoksa bende de ne 19u ne 20si yani..hareketli bebisimz old icn dha cok oluyor napalm:KK71:
Benim de nefesim daralıyo a aa aahh diyorum fuuh fuuuh fffuuhhh diye nefes veriyorum :D

Patates kizarttim kahve yaptım ter içinde kaldım kızlar artık evin içinde bile rahat değilim sabah uyaniyorum bacak ağrısı ile kramp gibi.bebek hareketleri ile kasilmalari nasıl ayırt edicez? ???????????

canım biz sonrasında oda yapicaz diye bu boyu aldık tayin durumumuz var olana kadar bununla idare edicez özellik olarak çok beğendik sallanıp tekerlekleri ile kolay taşınıp park yatak gibi iki kademe oluyor bir de katlanıp kaldırılabilir o yüzden bunu tercih ettik eğer yerin varsa uzun sure kullanacak şan 70*130 daha iyi olur ama 60*120 de 3 yaşına kadar yeter dedi kullanan arkadaşlar :KK66:

ay canım gozunaydin inşallah biz de görürüz o günleri 30+6 yım gün sayıyorum ama 37 te kadar çalışmayı düşünüyorum :KK43::KK43:

Bana da çok kullanıslı gelıyor park yatak ıstıodum göruntusu içime sinmiyordu bu güzel oldu kaldırılabılmesı de ayrıca cok mantıklı geliyor bn en iyisi görüp duruma göre karar vereyim çünkü bende 3 4 yaş gibi oda yapacağım.Bide kaç paraya almıştın mağazalarda fiyatlar daha yüksek sanırım olmadı netten alırım diyorum

Herkese günaydın hatunlar. Şuan da evden bildiriyorum evde olmak çooooook güzel :KK28::KK71: dün işte son günümdü acayip heyecan yaptım mesai bitse de kurtulsam diye. 3 gündür giremiyorum umarım çok şey kaçırmadım :KK53:
Ben de evdeyim bu hafta rapor aldım
Çok güzel geldi valla :)

Slm annişler nasılsınız :anneadayı: az önce dersteyim, sinirle hızlı hızlı ders anlatıyorum, oğluşta basıyor tekmeyi :KK46: ben sanıyorum ki belli olmuyor dışardan, meğersem öğrenciler beni dinlemiyor karnımı izliyormuş :eek: soru sordum hepsi bön bön bakıyor, soru sordum cevap yok mu dedim birisi kalktı hocam biz sizi dinleyemedik, bebişiniz çok güzel tekmeliyor onu izledik demez miii :oops: sonra koptu bi kahkaha hala toparlayamıyorum :KK20::KK20:

Kizlar gobusler ne alemde :) bu benim gobuss..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 142
Back
X