2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm annişler nasılsınız :anneadayı: az önce dersteyim, sinirle hızlı hızlı ders anlatıyorum, oğluşta basıyor tekmeyi :KK46: ben sanıyorum ki belli olmuyor dışardan, meğersem öğrenciler beni dinlemiyor karnımı izliyormuş :eek: soru sordum hepsi bön bön bakıyor, soru sordum cevap yok mu dedim birisi kalktı hocam biz sizi dinleyemedik, bebişiniz çok güzel tekmeliyor onu izledik demez miii :oops: sonra koptu bi kahkaha hala toparlayamıyorum :KK20::KK20:

ogrenciler cok fena yaaa ama cok tatli:cool::-)

oglumu Turk kahvesi manyagi yaptimmm:KK71:Hoppa buyusun kola niyetine iceriz beraber ins,su anki gbi yani:cool: ins zararlı degildir yahuu:KK9:

Kızlar acilen taşınmamız gerekti. Ev alıyoruz ve bebek olmadan taşınmak daha mantıklı geldi ancak aldığımız evin ikinci odası hap kadar ve aldığım bebek odası sığmıyor. 4600 tlye yaptırdım. Özel tasarım ve şimdi satmak zorundayım. İlgilenen olursa bilginiz olsun. 3.000tl ye vericem. Yatak büyüyebiliyor, kendinden iki çekmeceli. Yatağı ve tekstilleri hepsi hazır. Dolap köşe olduğu için iki kapaklı yer işgal ediyo ama içi çok geniş. Masko hilal tasarım mobilyada yaptırdım aklımızda olsun :) image.webp image.webp image.webp image.webp

Slm annişler nasılsınız :anneadayı: az önce dersteyim, sinirle hızlı hızlı ders anlatıyorum, oğluşta basıyor tekmeyi :KK46: ben sanıyorum ki belli olmuyor dışardan, meğersem öğrenciler beni dinlemiyor karnımı izliyormuş :eek: soru sordum hepsi bön bön bakıyor, soru sordum cevap yok mu dedim birisi kalktı hocam biz sizi dinleyemedik, bebişiniz çok güzel tekmeliyor onu izledik demez miii :oops: sonra koptu bi kahkaha hala toparlayamıyorum :KK20::KK20:
zateb bişey olsun da dikkatimiz dağılsın diye bekliyolar sıpalar :KK67:

Az önce kontrolden geldik.doktora kasılmalarımı sordum, normal artık bu aylarda (33hft) yalancı sancılar dedi..ishal oluyorum arada bir dedim magnezyum yapar, ishal olunca içme dedi. . :KK20: bundan sonra böyle galiba :KK39:

Catlak var mı sende? O bolge catlayabilir benim gecen oyle oldu sabahina baktım catlak :KK43:

Canim sen arada başka dr.a görün istersen. 3 hafta çok. Burda da evler 1000tl urfa yani düşün koskoca şehir ama hastaneleri iki tane iyi var gerisi boş.
yaa çok tuhafima gidiyor bi metre önde :KK70: eltime de erkek olur dedik kız çıktı onun da sivriydi. :KK70:

bizim kızlar sivri demekki :KK70: demin ark ın odasına gittim.önce gobek girio sonra sen dedi :KK30::KK70:

Yarin cikickms bakalm
Insan hemen gelsin istio yaa :) keske nette olmasada yerinde olsa yakinda is yerime hemen oradan aliverirdik :KK70: ohh mis mis dagitin annesiii. Bende yapicaktim kolonya ama dogum gnnde yaparim dedim vazgectim. Ayyy igne kan artiricimi. :KK43: dr bana 3 unde gelirsin ozaman kan artirici ilac vericez hepatit vs tum degerlerine bakilacak eger yukselmzse kan vericez dedi. Bu ay kacis yok sona yaklastik :KK70: kesinlikle. Rabbim onu 40 hafta olarak belirlemis zaten. Arkdasm devlette 41 de dogurmust yurtdisinda bile bekliolarmis ya 42 ye kdr. Ama bizimkiler bklemez. Sabirsiz. Bana 38 39 alalim sancin yok derse aldirmicam 40 i gorucem. Yazik yaa. Ayy benim esimde ellesmio bana hersey oglumuz icin dio. Zaten 5 yil erteledik hayat nucadelesinden ben onun icin herseye katlanirim dio askkkk ya askkkk :KK70: dunde servis gecikince sacimi duzlestirdim cok sevio at kuyrugu yaptigimda. Bu sabah beni opuo sen dunyanin en guzel anne adayisin biliomusun dio. Oglum doguncada en guzel anneso olucaksin dio. Dedim eminim suan herkes karisina ayni seyi diodur :KK70: herkes kendine guzel gelir :)

hee kordon dolancak yok bi gün daha durursa özürlü olcak desinler de bakiim bekleyebilcez mi :KK43: hep aynı bahaneler:KK70:

bakımlı hamileyiz kızım biz :KK70: eşimde sen hep hamile ol diyor daha da güzel oldun böyle hee dedim çok kolaydı:p aynen en güzel hamile ve anne benim lütfeenn ama :KK55:

Bana da çok kullanıslı gelıyor park yatak ıstıodum göruntusu içime sinmiyordu bu güzel oldu kaldırılabılmesı de ayrıca cok mantıklı geliyor bn en iyisi görüp duruma göre karar vereyim çünkü bende 3 4 yaş gibi oda yapacağım.Bide kaç paraya almıştın mağazalarda fiyatlar daha yüksek sanırım olmadı netten alırım diyorum
Canım bende oark yataklari sevememistm bu iyi oldu birde biz kapilarimizin olculerini de dikkate aldik odadan odaya gecirirken sikinti olmasin diye ;) ben İzmir deyim kemer altından aldık canm biz herseyi icinde yatak uyku seti vs pazarlıkla 650 TL ama nette bile bu fiyat yok genelde sen hangi sehrdesn canm

ağrı ve kanama varsa yapmayın canım

ya benim tansiyonum da düşük çıkıo hatta sağlık ocağındaki doktoe her gün tuzlu ayran içeceksin dedi 7 ye 5 çıkmıştı.başka neden olur ki mide bulantısı?

yok canım ağrı ve kanama çok şükür. bir kere yaptğmzda sabah kalkarken sancı girdi.onla ilgisi vardır diye bıraktı.dr da alakası yok diyor.arada olur dedi.

Back
X