• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dün. zeaki tahirde randevum vardı ..kan testim normalidi. bebeğin kalp atışını göereemdi başka yere yönlendirdi .Allahım korktum alttan bktılar kalp atışları var bebeğin keksi göründü herşey normal dedi içim rahatladı 6+ 2 günlük çok şükür ...ama ben şimdi ankarada olan dr tavsiseyi olaları aruıyorum sincan koru çok uzak bana tek başıma nasıl gidip gelirim bilmiyorum kızlar yardımcı olun ...
Çankayada da Koru var oraya gidin

arkadaşlar merhaba.bugün şaşırtıcı bşy başıma geldi.biraz telaşlandım.7+6 dayım ve çok az kahverengi lekelenmem oldu.bu durumu yaşayan var mı.doktora gitmedim ama kararsızım
Canim ben başından beri bunu yaşıyorum. Sabah akşam 200 lük progestan kullanıyorum. Ama özellikle yoruldugumda yogun olarak geliyor malesef. Bu düşük olma riskinin göstergesi yogunlasir devam ederse en kisa zamanda doktoruna görün ve ilaca başla. Kendini yorma agir işlerden uAk dur ve uzan mümkün oldukça

7. Haftada Yerleşme kanaması olur mu? Bence doktora görünün bu durumlarda progestan veriyor düşük riskine karşı pek çok arkadaşımız var böyle olan
Yerlesme kanamasi adet döngüsü gecikmeden oluyor doktorumun soyledigi 3 kere tecrube ettim 1.Sinde 6 haftalikken oldu progesteron verildi ama mol gebelik benzeri birsey oldugu icin alındı demem oki eger saglikli olsa idi progestoranla kanama durduruluyor . bu arada hamileyim diye iltihapli kulaklarima ilac bile alamadim parol ve serum fizyolojik yani antibiyotiksiz nasil iyilesecegim bilmiyorum ucustan geldim ve yarinda ucusa gidecegim allah yarfimcimiz olsun

Kızlaaar sanırım bende aranıza katılacam dun idrar testi yaptım çizgiyi gordum :anneadayı: 4-5 aydır istiyorduk bir yane 2012 Ekim doğumlu oglum var ona hamile iken de gurubumuz vardır surekli konuşuyorduk cok guzel dostluklar kurduk burda da oyle olur insaallah :KK19:Birazdan da kan testi yaptırıcam
Merhaba bende 5 haftalik hamileyim ve 2012 ekim grubunda bende vardim cok guzeldi paylasimlar insallah buradada oyle olur mujdelerimizi birbirimize verebiliriz

Kızlar ben pzt. doktora gidicem ilk defa. 5+4 haftalık olcaz kısmetse. Merak ettiğim yolk sac nezaman görülüyor pzt görebilirmiyim acaba?

Merhaba bugün bebişimin pıtpıtlarını duydum Allah'ım çok mutlu oldum. 90-100 atış dedi hızına. Kese büyümüşzaten kocaman olmuş ve bebişlerimiz tam 3 mm olmuş. Bir dahaki randevum 3 hafta sonra 13 haziranda v bebişimin neredeyse gözükür artık :)

Bu arada ne kadar korkmayın densede insan tedirgin oluyor lekelenme düşük anlamına gelmiyor dedi doktr daha dün gittim doktra geçen hafta kalp atısını duymştm 3mmdi bebişim devlete gittm 8.7mm olms kalp atısını bir daha gördm nasıl güzel bir duygu..benm cok şükür hiçbir şikayetim yok bel ağrısı oluyor arada onu sordm o da dedi her kadında farklı olur leke gelse bile bi sağlıksız demek degil dedi.

evet fotosunu atsana minnakin canim..banada vermemisti hatta ben mide bulantisindan ck kotuydu ona ragmen vermedine zamanki bebegi gordu o iyi ben eruyorum o zaman verdi sana zarar veriyo dedi canim cok agir degilse hic kullanma

canım ben beceremedim atmayı ya fotoyu :) bu arada ben çalışıyorum canım çok zor olur gibi geliyor çünkü bulantım iyice arttı, bugun haftasonuydu Allahtan çok fenaydım şimdi biraz kendime geldim :(

canım ben beceremedim atmayı ya fotoyu :) bu arada ben çalışıyorum canım çok zor olur gibi geliyor çünkü bulantım iyice arttı, bugun haftasonuydu Allahtan çok fenaydım şimdi biraz kendime geldim :KK43:
benımde bulantım arttı. bugun daha şiddetliydi
bende yeni kendıme gelmeye başladım. ne olacak bılmıyorum :=) şu bulantılar benı sinir ediyor.

benımde bulantım arttı. bugun daha şiddetliydi
bende yeni kendıme gelmeye başladım. ne olacak bılmıyorum :=) şu bulantılar benı sinir ediyor.

aynen benide sinir ediyor canım hiç bişey yemek istemiyor bu seferde halsiz düşüyorum ama zor geçicek canım galiba ya Allah yardım etsin bize :(

aynen benide sinir ediyor canım hiç bişey yemek istemiyor bu seferde halsiz düşüyorum ama zor geçicek canım galiba ya Allah yardım etsin bize :KK43:
valla hamıle kaldıgıma üzülcem neredeyse ciddiyim..
sabahtan akşama kadar yatıyorum, sabahları kahvaltıdan sonra midem bulanmaya baslıyor akşama kadar ara ara devam edıyor. halsizim
canım hiçbişi istemıyo
su içemiyorum
bol bol karpuz yıyorum işte

evet yardım etsin. inşallah kısa sürer bu durum.

valla hamıle kaldıgıma üzülcem neredeyse ciddiyim..
sabahtan akşama kadar yatıyorum, sabahları kahvaltıdan sonra midem bulanmaya baslıyor akşama kadar ara ara devam edıyor. halsizim
canım hiçbişi istemıyo
su içemiyorum
bol bol karpuz yıyorum işte

evet yardım etsin. inşallah kısa sürer bu durum.
Şeker ve kiloproblemin yoksa karpuz iyi. Ama bende şeker var karpuz yasak

Şeker ve kiloproblemin yoksa karpuz iyi. Ama bende şeker var karpuz yasak
hayır hiç bir problemım yok şükür. karpuz mide bulantısına ıyı gelıyormus
ama hafif bulantılara.
fırında patates yaptım yagsız. tavsıyemdır guzel oluyor
hem de yagsız olunca mıdeyı rahatsız etmıyor. krakeri canım hiç istemıyor zaten
yıyemıyorum

Back
X