• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bende 5 haftalik hamileyim ve 2012 ekim grubunda bende vardim cok guzeldi paylasimlar insallah buradada oyle olur mujdelerimizi birbirimize verebiliriz
Aaa oyle mı ne guzel CNm :KK54: benim kan testim negatif cikti kızlar fkt 1.7 cikti idrar testi pozitif cikti halbu ki dun adet günümdu bugun hala olmadım baya okudum bazen kan testinde de gec olabiliyormuş pozitif sonuc beklicem hafta ici adet olmazsam hala tekrar kan testi yaptırıcam :KK66:

Listemiz ilk sayfada, papatyaesra güncelliyor listeyi arada, ismin yoksa ona özelden msj at ekler seni.

Hımmm tamam anladım canım sağol, bi bakayım o zaman benimki ne konumda :)

Yapılıyor evet, iltahap daha fazla zarar verir çünkü. hatta çok gerekli durumlarda ilk üç ayda da müdahele ediyorlar. ben hamile kalmadan kontrole gitmiştim dişçime sordum o zaman. Sağlıksız diş çok daha zararlı tedavi edilmesi lazım demişti. Yani ağrı çekme boşyere dişçine git konuş çok ağrırsa.

Senin zaten çok bulantın var hiç tavsiye etmem progesteronu ağızdan almanı kuzum, ciddi bulantı yapıyor çünkü öyle. bence vajinadan al. Benim kanamam yok ama tedaviyle hamile kaldığım için kullanıyorum daha bir 10 gün devam edicem hep vajinadan aldım. Hiç bir şey olmuyor korkma hiç. Sen yapamazsan eşine rica et olmadı o yardım etsin. Sadece elini iyice yıka öncesinde bir o önemli.

Ben 6+6 da gördüm kese ve kalp atışını, keseyi kesin görürsün ama kalp atışı bazen erken duyulmayabiliyormuş.

Gözün aydın, kan testi sonucunda çok iyi çıkar inşallah:nazar:

Test çizgisi kontrol çizgisinden koyu çıkmış yani yumurtluyorsun demek bu. bugünü değerlendirin mutlaka.

İlk üç aylık dönemde hafif lekelenmeler ve kanamalar normalmiş bana da doktorum söyledi olursa panikleme dedi. Yerleşme kanaması değil bu tabii ama bu dönemde olabilyormuş. Devamı gelmezse endişe etme bence, yine de içine sinmiyorsa doktoruna sorabilirsin.
Banucum ben seni 2012 de hatta 2011 sonu. Bebek düşünürken umudumuz Ocak ayı gurubundan tanıyorum CNm simdi hamileni sanırım Rabbim Hayrli etsin gözün Aydın dogru hatırlıyorum dimi :KK37:

Aaa oyle mı ne guzel CNm :KK54: benim kan testim negatif cikti kızlar fkt 1.7 cikti idrar testi pozitif cikti halbu ki dun adet günümdu bugun hala olmadım baya okudum bazen kan testinde de gec olabiliyormuş pozitif sonuc beklicem hafta ici adet olmazsam hala tekrar kan testi yaptırıcam :KK66:

Adetten kaç gün önce yaptırdın cnm?

Bakıyorum da bir çoğunuzun mide bulantısı çok.Benim hiç midem bulanmadı ama hiç geçmeyen kasık ağrım var.Doktorum normal dedi her kadında farklı oluyormuş

İyi geceler hanimlar...
Kafami karistiran bi konu var...
8 MAYISTA 5+3 gunluk hamileydim..Sata gore 5+6 ydim ama ultrasona gore 5+3...
Persembe gunu telefondaki uygulamaya gore 7+2 gunluktum...Ama ultrasonda 7+1 cikti...bi gun fark var dedim cok takmadim...Ama bugun devlette muayene oldum kanamam geldigi icin gece...Doktorda bana 7 haftaliksin dedi..+ gun yok yani...
Hani benim kanamam oluyorya acaba bebek azmi gelisiyor ondanmi oluyor..Bide bana bugunki doktor bidaha kanama olursa dusuk olur dedi.Kendi doktorum bu kadar umutsuz konuşmamisti panik yapma dinlenmene bak igneyi jeli yap demisti...
Ultrasona gore haftalar gunler degisiyormu tecrubesi olan varmi canlarım???
Birde kabizlik icin duphalac surubu iciyorum ama faydasini henuz gormedim...belkide kanamalarim gercek ten kabizliktan zorlandigim icin...Oysa hep sivi tuketiyorum sebze yiyorum ama iste bebeklikten bagirsaklarim tembelmis annemde diyo hep:(

Adetten kaç gün önce yaptırdın cnm?
Aslında tam adet günümde yaptırdım bilmiyorm hic gitmediğin bir hastanede yol ustundeydi yaptıralım dedim sonra hastanede mı var bir gariplik bi yanlışlık yani ben pozitif olmadıkça idrar testinte çıkmaz diye okudun hep şaşırdım cok emin gittim hastaneye halbuki bu hafta beklicem tekrar gidcem

HAYIRLI SABAHLAR GÜZEL ANNİŞLER

Bakıyorum da bir çoğunuzun mide bulantısı çok.Benim hiç midem bulanmadı ama hiç geçmeyen kasık ağrım var.Doktorum normal dedi her kadında farklı oluyormuş
benim oğlumda hiç bulantım olmadı
kzım da biraz oldu ama kusacak dereceye geldiyin de uaznıyodum biraz geçiyordu.
kadınların sadece %20 sin de bulantı olmazmış.biz de o gruptayız,çok şükür edelim :D

İyi geceler hanimlar...
Kafami karistiran bi konu var...
8 MAYISTA 5+3 gunluk hamileydim..Sata gore 5+6 ydim ama ultrasona gore 5+3...
Persembe gunu telefondaki uygulamaya gore 7+2 gunluktum...Ama ultrasonda 7+1 cikti...bi gun fark var dedim cok takmadim...Ama bugun devlette muayene oldum kanamam geldigi icin gece...Doktorda bana 7 haftaliksin dedi..+ gun yok yani...
Hani benim kanamam oluyorya acaba bebek azmi gelisiyor ondanmi oluyor..Bide bana bugunki doktor bidaha kanama olursa dusuk olur dedi.Kendi doktorum bu kadar umutsuz konuşmamisti panik yapma dinlenmene bak igneyi jeli yap demisti...
Ultrasona gore haftalar gunler degisiyormu tecrubesi olan varmi canlarım???
Birde kabizlik icin duphalac surubu iciyorum ama faydasini henuz gormedim...belkide ,kanamalarim gercek ten kabizliktan zorlandigim icin...Oysa hep sivi tuketiyorum sebze yiyorum ama iste bebeklikten bagirsaklarim tembelmis annemde diyo hep:KK43:
cihazdan cihaza gebelik haftası fark ediyor,endişelenme canım...
kabızlığa gelince;ben de kendimi bildim bileli kabızım,çocuklarım da öyle :(
duphalacı kaç gündür kullanıyorsun
o bağırsak düzenleyici olduğu için hemen etki göstermiyor,ishal falan da yapmıyor yani
bol su iç,kuru kayısı hoşafı falan yap
sabah aç karnına bir kaç kuru incir yiyip üstüne ılık su iç çok faydasını görürüsün

HAYIRLI SABAHLAR GÜZEL ANNİŞLER

benim oğlumda hiç bulantım olmadı
kzım da biraz oldu ama kusacak dereceye geldiyin de uaznıyodum biraz geçiyordu.
kadınların sadece %20 sin de bulantı olmazmış.biz de o gruptayız,çok şükür edelim :KK70:

cihazdan cihaza gebelik haftası fark ediyor,endişelenme canım...
kabızlığa gelince;ben de kendimi bildim bileli kabızım,çocuklarım da öyle :KK43:
duphalacı kaç gündür kullanıyorsun
o bağırsak düzenleyici olduğu için hemen etki göstermiyor,ishal falan da yapmıyor yani
bol su iç,kuru kayısı hoşafı falan yap
sabah aç karnına bir kaç kuru incir yiyip üstüne ılık su iç çok faydasını görürüsün

Gunaydin canim...4 ay once benim kabizlik sonunda kan geldi arkamdan genel cerraha gittik fissur olmussun ama damar catlamamis tam olarak, incelmiş dedi.Surekli kanama yasarsan catlar dedi.Iki tane hap ve bu surubu yazdi ama ilaclara cok bagli kalma sunu ye bunu yeme dedi.Ama benim bunyem kuru kayisiya bagisiklik yapmis bi paket yesemde ayniyim hatta lise doneminde cok cektim hosaf kuru kayisi incir vs yedim fayda vermemisti en son musil varya ondan icmistim rezalet :(
Surubu ilk aldigimda faydasini gormustum bi iki kez kullanmistim sonra vucudum azda olsa normale donmustu ama dun 2 kez ictim halen afedersin gitmedim lavaboya.

Sali ve carsamba gunu kabizlik yasadim zorlandim.Carsamba aksam kanama geldi burda yazdim bilmem okudunmu.Cuma aksam yine kabizlik cektim oysa kuru seyler yemiyorum ctesi sabaha karsi yine kan geldi.Bence dusuk riskim kabizliktan oldu....Persembe bi iğne olmustum bugun bi ignem daha var..Insallah bidaha kkanama olmaz..
Dunki cihazin ultrason kagidida bi garip bebek görünmüyor bile demek cihaza gore farkediyor cok sagol canim icimi rahatlattin

ama hiç yağ olmayacak :=) karpuz da çok ıyı gelıyor. sabahları soguk süt içiyorum
sogukta çok iyi gelıyor:=) ılık şeyler mide bulandırabılıyormus
suyu soguk içmeyı dene bakalım yıne bulanacak mı mıden?

zaten hep soğuk içiyorum canım ama genede bulanıyor ya, meyve suyuna biraz su katıp içmeyi denedim sanki daha iyi gibi, karpuzuda deneyeyim canım

ben yeni katıldım aranıza. benim muhtemel doğum tarihimde 20.01.2016. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.:anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46:bebişim 5+3 haftalık. perşembe günü öğrendim cuma doktora gittim ama kesem görünmedi. pazartesi başka bir doktora gideceğim. inşallah görünür.:KK68::KK68:

hayırlı olsun canım :)

Back
X