Listemiz ilk sayfada, papatyaesra güncelliyor listeyi arada, ismin yoksa ona özelden msj at ekler seni.
Hımmm tamam anladım canım sağol, bi bakayım o zaman benimki ne konumda :)
Yapılıyor evet, iltahap daha fazla zarar verir çünkü. hatta çok gerekli durumlarda ilk üç ayda da müdahele ediyorlar. ben hamile kalmadan kontrole gitmiştim dişçime sordum o zaman. Sağlıksız diş çok daha zararlı tedavi edilmesi lazım demişti. Yani ağrı çekme boşyere dişçine git konuş çok ağrırsa.
Senin zaten çok bulantın var hiç tavsiye etmem progesteronu ağızdan almanı kuzum, ciddi bulantı yapıyor çünkü öyle. bence vajinadan al. Benim kanamam yok ama tedaviyle hamile kaldığım için kullanıyorum daha bir 10 gün devam edicem hep vajinadan aldım. Hiç bir şey olmuyor korkma hiç. Sen yapamazsan eşine rica et olmadı o yardım etsin. Sadece elini iyice yıka öncesinde bir o önemli.
Ben 6+6 da gördüm kese ve kalp atışını, keseyi kesin görürsün ama kalp atışı bazen erken duyulmayabiliyormuş.
Gözün aydın, kan testi sonucunda çok iyi çıkar inşallah
Test çizgisi kontrol çizgisinden koyu çıkmış yani yumurtluyorsun demek bu. bugünü değerlendirin mutlaka.
İlk üç aylık dönemde hafif lekelenmeler ve kanamalar normalmiş bana da doktorum söyledi olursa panikleme dedi. Yerleşme kanaması değil bu tabii ama bu dönemde olabilyormuş. Devamı gelmezse endişe etme bence, yine de içine sinmiyorsa doktoruna sorabilirsin.