- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.641
Bende şöyle aralığın son haftasında doğuverse diyom....çerez niyetine oğluşumu yisembende yeni yılda gelsin istiyorum 26 27 raliktq doğmuş olsa.keskee
Ay annem nar ayikliyo simdi yersem erken dogururmuyumöff her seyı abartmıslar. nar yıyen var mı düzenli şekilde?
nar güya erken dogum riskine sebep oluyormus
bu zamana kadar yemedım. pek sevmemAyy nardami sebep oluyomus.hurmayi duydumda.dogum geciktiren meyve yokmu acaba
Benim 9 gun daha dayanmam lazimmmbu zamana kadar yemedım. pek sevmem
ama bu zamandan sonra yıyeyım de faydalı olsun dedim. 2 günde bır yerım
ne olacaksa olsun
Aynen yaa aynen...magnezyumu bıraktım bende doğumu geciktiriyomuş ve zaten ishal yapıyordu...böyle yatakta ayağımı esneteceğim diye aklım gidiyor ..ama kramp girince ayağını eşin dümdüz yapsın gersin ve ayak parmaklarını kavradoğı gibi sana doğru itsin anındaaaa kesiliyor anında hata gece aaaaaa diye bağırınca kociş hemen hangi ayak diyo girmeden kurtardık kac kezkızlar bu kısıma kramp giriyor benım.
mesela şuan her an girebilirmiş gibi hafıf var
belkıde abartı yıyenler ıcın denmıs olabılır. ben yedım 1 taneAy annem nar ayikliyo simdi yersem erken dogururmuyum
aynen :=) bir de tarıhlerımız yakın oldugu için sordumTakip ettiğim kadarıyla sen sezeryan düşünüyosun ve doktorun biran önce tarih vermesini istiyosun. Bu sebeple sordun bence yanlış anlaşılmış
Aman yiyim gitsin olacagi varsa biseyler sebep olur zatn.kizlarimiza leke olmasindabelkıde abartı yıyenler ıcın denmıs olabılır. ben yedım 1 tane
magnezyumun ishal yapmasının sebebi aç karına içildiği zamanmıs. gercekten de bende öyle olmustuAynen yaa aynen...magnezyumu bıraktım bende doğumu geciktiriyomuş ve zaten ishal yapıyordu...böyle yatakta ayağımı esneteceğim diye aklım gidiyor ..ama kramp girince ayağını eşin dümdüz yapsın gersin ve ayak parmaklarını kavradoğı gibi sana doğru itsin anındaaaa kesiliyor anında hata gece aaaaaa diye bağırınca kociş hemen hangi ayak diyo girmeden kurtardık kac kez
kesinlikle öyle. leke konusu bence tamamen hurafeAman yiyim gitsin olacagi varsa biseyler sebep olur zatn.kizlarimiza leke olmasinda
ayy senın o kadar az kalmıs kıBenim 9 gun daha dayanmam lazimmm
Bencede oylee biri yemesinler diye uydurmuskesinlikle öyle. leke konusu bence tamamen hurafe
Ay evet tekli rakamlara dustummmm.Allah bi cesaret verse yuregime aklimdan cikmiyorrayy senın o kadar az kalmıs kı
ben ilk zamanlar ciğer falan yaptım. ona da leke olur dıyorlarBencede oylee biri yemesinler diye uydurmus
Evet onuda biliyorum.bakalim bisey cikacakmiben ilk zamanlar ciğer falan yaptım. ona da leke olur dıyorlar
batıl şeyler işte hepEvet onuda biliyorum.bakalim bisey cikacakmi
internettede araştırdım dinlediğim doktorlar küçülür diyolar.Artık bizde bir gariplik yoksa küçülmesi lazımYaa evet bende ondan korkuyorm.zaten ameliyat fobim var.mutlaka kuculur dedi doktor ama sonrasinda tekrar ameliyat yapmak icin diyolarsa diye de dusunuyorum.insallah yok olur giderer yaa nerdende buldu bizi illett
bakalım yarın bana doktorum ne diyecek çok heyecanlıyımAy evet tekli rakamlara dustummmm.Allah bi cesaret verse yuregime aklimdan cikmiyorr
Ayy insallah yoktur bi gariplik.benim bi arkadasin aldilar 3-4 tane birden sezeryanda ama her doktor cesaret etmiyo yada ugrasmak istemiyor.internettede araştırdım dinlediğim doktorlar küçülür diyolar.Artık bizde bir gariplik yoksa küçülmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?