2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu kısıma kramp giriyor benım.
mesela şuan her an girebilirmiş gibi hafıf var
Aynen yaa aynen...magnezyumu bıraktım bende doğumu geciktiriyomuş ve zaten ishal yapıyordu...böyle yatakta ayağımı esneteceğim diye aklım gidiyor ..ama kramp girince ayağını eşin dümdüz yapsın gersin ve ayak parmaklarını kavradoğı gibi sana doğru itsin anındaaaa kesiliyor anında hata gece aaaaaa diye bağırınca kociş hemen hangi ayak diyo girmeden kurtardık kac kez

magnezyumun ishal yapmasının sebebi aç karına içildiği zamanmıs. gercekten de bende öyle olmustu
sonra tok karnına almaya özen gösterdım.
aynen, bacagımı bi gersem öyle kalacakmıs gibi. sabah sağ oldu, şimdi sol kendını gösterdı.
ahahaha
yok ben kendım halletmeye calısıyorum

Yaa evet bende ondan korkuyorm.zaten ameliyat fobim var.mutlaka kuculur dedi doktor ama sonrasinda tekrar ameliyat yapmak icin diyolarsa diye de dusunuyorum.insallah yok olur giderer yaa nerdende buldu bizi illett
internettede araştırdım dinlediğim doktorlar küçülür diyolar.Artık bizde bir gariplik yoksa küçülmesi lazım

internettede araştırdım dinlediğim doktorlar küçülür diyolar.Artık bizde bir gariplik yoksa küçülmesi lazım
Ayy insallah yoktur bi gariplik.benim bi arkadasin aldilar 3-4 tane birden sezeryanda ama her doktor cesaret etmiyo yada ugrasmak istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…