- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.521
Kabul ettim canimBende istek gönderdim
Yaa ben guzel bi kolye istiyorum ama bi turlu begenemedim.simden sonrada gezemem.sen ne istedin canimBnce dr a alınacak hediyeyi geçin hanımlar,asıl kocişler size doğum hediyesi alacak onu konusalım
Ben kuyumcudan istek yaptım bile
Ben dun aldım hediyemi :) güzel zarif bir bileklik, gönül isterdi ki kendisi begensin alsın süpriz olsun ama bana sectirdi, kendi hediyemi kendim seçtimBnce dr a alınacak hediyeyi geçin hanımlar,asıl kocişler size doğum hediyesi alacak onu konusalım
Ben aylar önce vitrinden bakıp begenmiştim bu veya buna emsal bişeyler diye resim cekıp eşime atmıştım.Tugralı kolye ve örme üzerinde tuğra motıflı kelepce bılexık tarzı bısey.Bakalım daha ses yok ama hediye olayındanYaa ben guzel bi kolye istiyorum ama bi turlu begenemedim.simden sonrada gezemem.sen ne istedin canim
Bnce dr a alınacak hediyeyi geçin hanımlar,asıl kocişler size doğum hediyesi alacak onu konusalım
Bende o tarz bisey dusunmustum.gunlukde rahat takayim diye ama denk gelmedi.dur bakim yarin yollayim dolassin bulsun biseylerBen aylar önce vitrinden bakıp begenmiştim bu veya buna emsal bişeyler diye resim cekıp eşime atmıştım.Tugralı kolye ve örme üzerinde tuğra motıflı kelepce bılexık tarzı bısey.Bakalım daha ses yok ama hediye olayından
32 den sonra daha sık çağırıyor ya ondan şeyyy ettim :)ben en son 31+5 te gitmişti şimdi de 34+3 te gidicem cumartesi aynı sayılır senle ama senin hamileliğin daha önde tabi
Kız bide pinkperest doğurmuş :)) bu kıyağımıda unutma bakAy evet sorma öyle oldu ama bu sefer takipteydim kaçırmadım
Bende A - im bana bişey demedi doktor üstelik kan değerlerimde düşük 10 civarı ilaç kullandığım halde düzelmedi sana neden öyle dediler açıkçası bende endiseliyimKızlar birsey sorucam. Bnm hastane kanı siz bulun 3 kişi hazirda olsun dedi. Bütün özel hastanelerde aynı mı oluyor. Bnm A- olduğu için onu da kafaya takiyorum
Ben düşünüorum ama neee olabilir :)Kızlae doğumdan sonra doktorunuza hediye almayi düşünüyomusunuz?
Canım Allah yardımcın olsun, kontrol altindasin en azından insallah igneler falan ise yarar, bebis te aceleci davranmazSelam kızlar. Sonunda Ankarada'yım. Biraz önce hafif bir kanamam oldu. Yatışımı verdiler. Ciğer geliştirici ve kanama durdurucu iğne yaptılar. Kontrol altında tutuyorlar. Bana dua edin
Ayy bgn aklımdan geçtn canım naptın acaba diye merak ediodumm..sıkma canını..hazırlayabildnmi herşeyini peki.? Dualarımızdasın cnm..Selam kızlar. Sonunda Ankarada'yım. Biraz önce hafif bir kanamam oldu. Yatışımı verdiler. Ciğer geliştirici ve kanama durdurucu iğne yaptılar. Kontrol altında tutuyorlar. Bana dua edin
hiçte bile düşünmüyorum... o bana alsın her ay 100 tl muayene parasını alıyo... :)))Kızlae doğumdan sonra doktorunuza hediye almayi düşünüyomusunuz?
aynen canım. çok çok fazlasını hak edıyoruzSurrender süpersiniz kızlar valla hakedioruz biz okadarını yapsınlar tabi :))
Kolunuzu kıpırdatmayın çok az kaldı bu durumun bitmesine
Bayanmi canim doktorunBen düşünüorum ama neee olabilir :)
o bana alsın. doktor olarak benımseyemedım pekKızlae doğumdan sonra doktorunuza hediye almayi düşünüyomusunuz?
Bende öyle bir durumda naparim diye düşünüyordum, ama bebek hemşireleri ne o kadar doğal geliyor ki bu durum, neler neler görüyoruz biz, bu da mı dert mi diye konuşuyorlardi...Kizlar bisi dicem gülmeyin ama
Normal dogum esnasinda bazi kadinlar gaz veya kakasini yapiyorlarmis basima gelecek diye ödüm kopuyor
Gunaydin kizlar dun ogleden beri giremedim ne cok yazmissiniz okuyamadim. Varmi onemli gelismeler :)) buarada takip ettigim kadariyla yuzde 80 sezaryan olucak heralde. Siz sezaryan dedikce ben kararimdan suphe ediyorum yahu. Yokmu benim gibi ignesiz mignesiz catir catir aci cekicek akillilarbirbirimizi gaza getirelim bari
Bencede bir tutmuyorlar sürekli kızının sorunu olduğunda eşimi arıyıp halet diyorZaten kizlariyla ogullarini da bir tuttuklarini sanmiyorym ki torunlsrini bir tutsunlar cok iyi laf etmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?