2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bnce dr a alınacak hediyeyi geçin hanımlar,asıl kocişler size doğum hediyesi alacak onu konusalım
Ben kuyumcudan istek yaptım bile
Ben dun aldım hediyemi :) güzel zarif bir bileklik, gönül isterdi ki kendisi begensin alsın süpriz olsun ama bana sectirdi, kendi hediyemi kendim seçtim
Bir de bileklige uygun yüzük almak istiyorduk ama benim parmaklar dombili oldugu icin bu aralar dogumdan sonra alacaz onu

Yaa ben guzel bi kolye istiyorum ama bi turlu begenemedim.simden sonrada gezemem.sen ne istedin canim
Ben aylar önce vitrinden bakıp begenmiştim bu veya buna emsal bişeyler diye resim cekıp eşime atmıştım.Tugralı kolye ve örme üzerinde tuğra motıflı kelepce bılexık tarzı bısey.Bakalım daha ses yok ama hediye olayından

Bnce dr a alınacak hediyeyi geçin hanımlar,asıl kocişler size doğum hediyesi alacak onu konusalım
Ben kuyumcudan istek yaptım bile

ben de bunu beğendim ama bakalım kociş yaptırıp bana sürpriz yapacak mı?

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-09-22-40-11-1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 47
Bende o tarz bisey dusunmustum.gunlukde rahat takayim diye ama denk gelmedi.dur bakim yarin yollayim dolassin bulsun biseyler

Kızlar birsey sorucam. Bnm hastane kanı siz bulun 3 kişi hazirda olsun dedi. Bütün özel hastanelerde aynı mı oluyor. Bnm A- olduğu için onu da kafaya takiyorum
Bende A - im bana bişey demedi doktor üstelik kan değerlerimde düşük 10 civarı ilaç kullandığım halde düzelmedi sana neden öyle dediler açıkçası bende endiseliyim

Selam kızlar. Sonunda Ankarada'yım. Biraz önce hafif bir kanamam oldu. Yatışımı verdiler. Ciğer geliştirici ve kanama durdurucu iğne yaptılar. Kontrol altında tutuyorlar. Bana dua edin
Canım Allah yardımcın olsun, kontrol altindasin en azından insallah igneler falan ise yarar, bebis te aceleci davranmaz

Selam kızlar. Sonunda Ankarada'yım. Biraz önce hafif bir kanamam oldu. Yatışımı verdiler. Ciğer geliştirici ve kanama durdurucu iğne yaptılar. Kontrol altında tutuyorlar. Bana dua edin
Ayy bgn aklımdan geçtn canım naptın acaba diye merak ediodumm..sıkma canını..hazırlayabildnmi herşeyini peki.? Dualarımızdasın cnm..

Surrender süpersiniz kızlar valla hakedioruz biz okadarını yapsınlar tabi :))
Kolunuzu kıpırdatmayın çok az kaldı bu durumun bitmesine
aynen canım. çok çok fazlasını hak edıyoruz
kolay bişi değil bu içimizden insan çıkaracagız .
böyle deyınce korkunc oluyor aslında dogum yapıcaz daha iyi

Kizlar bisi dicem gülmeyin ama
Normal dogum esnasinda bazi kadinlar gaz veya kakasini yapiyorlarmis basima gelecek diye ödüm kopuyor
Bende öyle bir durumda naparim diye düşünüyordum, ama bebek hemşireleri ne o kadar doğal geliyor ki bu durum, neler neler görüyoruz biz, bu da mı dert mi diye konuşuyorlardi...

Epidural normal istiyorum ben, tabi istiyorum demekle olmuyor ben oğluma normal yolla doğma şansı vericem nasıl istiyorsa öyle gelsin çok takmıyorum, kardeşimin her şeyi normaldi bebek kanala girmedi, açıklık olmadı, 41. Haftada sezeryan a alındı. ... nasip kısmet. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…