2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ev işi ve yatmakla geçiyor canım günlerim,eskisi kadar takılamıyorum kk'da :) sen nasılsın bu arada :)
Iyi olmaya çalışıyorum ya pek mümkün olmuyor ama
Dun kahverengi akintım geldi nişan sandik ama azdi ve devaminda bi gelisme olmadi gecen sende de vardi yoruldum demistin. Ben de iş yaptimdi ondandir dedim artık. Eşim heyecanlandı bebiş geliyo diye. Dedim ben ne lekeler gördüm heveslenme hemen

CRAZYBEL senCRAZYBEL yazıcam diye E="CRAZYBEL, post: 43869713, member: 495043"]CAnim hiç korkmayın benim bebiste tersti iki gun arayla ultrason a girmek zorunda kaldım başka sebeple doktor dönmüş dedi bukadar çabuk donecegini dusunmemistim ama hareket ve yürümek çok önemli doktor atkadasimada tetsken bol bol yürü demiş onunkide dönmüştü :)[/QUOTE]
Ay inş bebegm ben yuruyemem çünkü acilmam var 5cm sürekli yatiyorum hatta doktor hastahaneye giderken bazen beni tekerlekli sandalyeyle aliyo yatırmak istemiyrm enfeksiyon kapma diye diyo lavabo dışında kalkma diyo Allah razi olsun adamdan valla on numara doktor o olmasaydı ben 28de doğurmuştum çünkü ozaman kimse anlamadı en son buna gittikten bu anladi bakalm bugün nolcak çok dua ettim canım çok sağol ılgın icin[/QUOTE] Canim sana yazıcam diye uğraşıyorum bir saattir:) senle konuşan bendim bir faydam olduysa çok sevindim gözümüz aydın olsun:) burda herkes birbiri için dualarda buluşuyor sahsima dua etmen ayrıca sevindirdi:) hepimiz için bu süreç hayırlı bir şekilde biter bebislerimizi kucagicagimiza sağlıcakla aliriz:)

Bulamadım grubu

Daha ne olsun eline sağlık

Aynen canm yorunca geliyor yalancı nisanlar :)) ama belli olmaz dikkat et canim belki de nisandir çünkü nisandan bikaç gün sonra doğum oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…