- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.681
duyarsınız Allahın izniyle.. Bir bakmışız kocaman olmuş göbüşlerimiz <3Saol canım,bugünü atlatsam en azından rahatlıcam,yarın muayenede anlıcaz herşeyi,hiç geçmiyor zaman.
Herkes tek tek kalp atışlarını görmeye başladı,çok sevindim herkes için,hadi bakalım bizde inş yarın duyarız.
Sana koooooskocaman bir amiiiiiiiin ! Arkadaşım :)Miniklerimizin kalbini duymayı bize de nasip etsin allahım inşallah ♡
İNŞALLAH ÖYLESİNDİR CANIMTeşekkür ederim canım, inşallah hamileyimditr.Eşimi zarzor ikna ettim 2. Bebek için.şimdi gidip kan da veremiyorum benden önce öğrenecek diye.haberi ben vermek istiyorum kendisine. Hem test silik çıktı hem de adetim 5 gün gecikti ( ki son zamanlarda adet günüm değişmiyordu) o zaman hamileyim diye düşünebilirim
ben de aynıyımSlm kizlar size bisey sorucam hormonlarin etkisimi bilmiyorum ama ben yaptigim hicbiseyden keyif almiyorum evi temizlemek yemek yapmak ise gitmek hicbisey yapmak istemiyorum sadece yatip zaman gecsin diye bakiyorum kitap okumayi cok severim simdi elime bile alamiyorum basimi donduruyo varmi benim gibi olan 1 ay sonra gecer heralde bu duygudurumu
@aynen kendimi mutlu hissedemiyorum ama 1 ay sonra gecicek ins.oyle umut ediyorum hormon degisimine vucudumuz dengesini sagliyacak.canım aynı beni anlatmışsın.evde bir sürü iş var,öğretmenim not işleri filan var.işe gitmek,yemek yapmak ,kitap okumak ,gezmek bile istemiyorum sanki.ki normalde hepsini keyifle yaparım .herşey zor geliyor. kendimi mutlu hissedemiyorum.
Merhabalar bununla alalali kafanizda soru isareti olmasin benim oglumda gec dollenmeydi 10 gun geriden gidiyodu herhangibir sıkıntı yasamadimNurbebekistiyor canım sende adet düzensizliği mi vardı benim de bebiş geriden geliyor keseyle sat uyuşmuyor geç yumurtlamışım.
okurken kendimi gördüm sankiDün eşimle hiç yoktan sebepten büyük bir kavga ettik. Çok ağladım karnım ağrıdı ağlamaktan. Çok korktu özür diledi ki suç benimdi. Çok değiştim farkındayım ama engel olamıyorum. Çocuğuma bişey olmuşmudur düşüncesi hep kafamda. Aramız düzeldi tabii ki, özürler sarılmalar şuan mutluyum ama acaba o büyük üzüntü bebeğimi etkilemişmidirbu arada eşime de çok üzülüyorum adamın yapmadığı kalmıyor. Hiç bişeyden memnun olmuyorum. Elimde olnadan onu çok üzüyorum şu 2 gündür. Ne yapsam ? Aranızda var mı bu durumları yaşayanlar ?
Evi siler süpürür yeri gelir yemek yapar dışarıdan söyler yani Allahtan belanı mı istiyorsun be kadın diyorum kendime evde yalnız kaldığımda ama eve gelince küçücük şeye trip atıp ağlamaya başlıyorum :/ ruh hastası gibiyim farkındayım ama engel olamıyorum o an.okurken kendimi gördüm sankibende ani değişiklikler yaşıyorum sürekli birden saçma sapan bişeye sinirlenebiliyorum
eşime bazen hayatı zindan ettiğimi düşünüyorum gerçekten
cnm benm 2 gün önceki paylaşımların hep böyleydi 1 hafta aglamadan geçmeyen günüm olmadı acı içindeydim, dün doktora gittik maşallah pıt pıt atıyor kalbi hiçbişi olmamış, doktorda bişi olmaz ona dedi, sen kendine bak besle dedi bana, ama yine de rahat etmek için acile falan gidip dinleyebilirsin kalp atışlarını...Bu ruh hali değişimi de çok normalmişDün eşimle hiç yoktan sebepten büyük bir kavga ettik. Çok ağladım karnım ağrıdı ağlamaktan. Çok korktu özür diledi ki suç benimdi. Çok değiştim farkındayım ama engel olamıyorum. Çocuğuma bişey olmuşmudur düşüncesi hep kafamda. Aramız düzeldi tabii ki, özürler sarılmalar şuan mutluyum ama acaba o büyük üzüntü bebeğimi etkilemişmidirbu arada eşime de çok üzülüyorum adamın yapmadığı kalmıyor. Hiç bişeyden memnun olmuyorum. Elimde olnadan onu çok üzüyorum şu 2 gündür. Ne yapsam ? Aranızda var mı bu durumları yaşayanlar ?
aynısı gerçekten elinden gelenin fazlasını yapar ama ben hiç bişeyden memnun olamıyorum.Evi siler süpürür yeri gelir yemek yapar dışarıdan söyler yani Allahtan belanı mı istiyorsun be kadın diyorum kendime evde yalnız kaldığımda ama eve gelince küçücük şeye trip atıp ağlamaya başlıyorum :/ ruh hastası gibiyim farkındayım ama engel olamıyorum o an.
of valla ya şu kalp atışlarını bi duysak azıcık rahatlıycazYok canım daha duymadık 2 haziranda inşallah. Sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bir duysak içimiz rahatlayacak :)
Siz neredesiniz?
cnm benm 2 gün önceki paylaşımların hep böyleydi 1 hafta aglamadan geçmeyen günüm olmadı acı içindeydim, dün doktora gittik maşallah pıt pıt atıyor kalbi hiçbişi olmamış, doktorda bişi olmaz ona dedi, sen kendine bak besle dedi bana, ama yine de rahat etmek için acile falan gidip dinleyebilirsin kalp atışlarını...Bu ruh hali değişimi de çok normalmiş
Bulduk bunuyoruzaynısı gerçekten elinden gelenin fazlasını yapar ama ben hiç bişeyden memnun olamıyorum.
kendime geliyorum sonra ama adamın burnundan da getiriyorum valla
Yawrumm sinirlenince gel bana çat tamammıDün eşimle hiç yoktan sebepten büyük bir kavga ettik. Çok ağladım karnım ağrıdı ağlamaktan. Çok korktu özür diledi ki suç benimdi. Çok değiştim farkındayım ama engel olamıyorum. Çocuğuma bişey olmuşmudur düşüncesi hep kafamda. Aramız düzeldi tabii ki, özürler sarılmalar şuan mutluyum ama acaba o büyük üzüntü bebeğimi etkilemişmidirbu arada eşime de çok üzülüyorum adamın yapmadığı kalmıyor. Hiç bişeyden memnun olmuyorum. Elimde olnadan onu çok üzüyorum şu 2 gündür. Ne yapsam ? Aranızda var mı bu durumları yaşayanlar ?
şükür böyle eşlerimiz var :) bir de daha keseyi görmedik kalp atışlarını duymadık ya onu çok stres yapıyorum çok korkuyorum o geriyor en fazla beniBulduk bunuyoruzhiç bişeye yardım etmeyecekler, anlayışsız olcaklar o zaman görcez
Kizlar sizden bise istiyecegim lutfen benim randevum 1ay sonra ama ogrenmem lazim turk kahvesi yasak. Mi nescafe yasak biliyorum ama turk kahvesini ogrenmwm lazim ders calisicaz yorgun dusuyoruz doktorda hain cok gec verdi randevuyu cok kizdim ama ole oluyo hamilelerde 1ayda 1kere geliyolar dedi ozel buarada meyse doktorunuza sorar misiniz lutfennn bugun gidecek arkadasimiz varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?