2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

duyarsınız Allahın izniyle.. Bir bakmışız kocaman olmuş göbüşlerimiz <3

İNŞALLAH ÖYLESİNDİR CANIM

ben de aynıyım ki ben hiç yerinde duramayan biriyimdir. o eski halimden eser yok şimdi :) gerçi yavaş yavaş geçiyor sanki ama... bu miskin halime alışacak kadar uzun sürmez inşallah

@aynen kendimi mutlu hissedemiyorum ama 1 ay sonra gecicek ins.oyle umut ediyorum hormon degisimine vucudumuz dengesini sagliyacak.

Dün eşimle hiç yoktan sebepten büyük bir kavga ettik. Çok ağladım karnım ağrıdı ağlamaktan. Çok korktu özür diledi ki suç benimdi. Çok değiştim farkındayım ama engel olamıyorum. Çocuğuma bişey olmuşmudur düşüncesi hep kafamda. Aramız düzeldi tabii ki, özürler sarılmalar şuan mutluyum ama acaba o büyük üzüntü bebeğimi etkilemişmidir bu arada eşime de çok üzülüyorum adamın yapmadığı kalmıyor. Hiç bişeyden memnun olmuyorum. Elimde olnadan onu çok üzüyorum şu 2 gündür. Ne yapsam ? Aranızda var mı bu durumları yaşayanlar ?

okurken kendimi gördüm sanki bende ani değişiklikler yaşıyorum sürekli birden saçma sapan bişeye sinirlenebiliyorum
eşime bazen hayatı zindan ettiğimi düşünüyorum gerçekten

okurken kendimi gördüm sanki bende ani değişiklikler yaşıyorum sürekli birden saçma sapan bişeye sinirlenebiliyorum
eşime bazen hayatı zindan ettiğimi düşünüyorum gerçekten
Evi siler süpürür yeri gelir yemek yapar dışarıdan söyler yani Allahtan belanı mı istiyorsun be kadın diyorum kendime evde yalnız kaldığımda ama eve gelince küçücük şeye trip atıp ağlamaya başlıyorum :/ ruh hastası gibiyim farkındayım ama engel olamıyorum o an.

cnm benm 2 gün önceki paylaşımların hep böyleydi 1 hafta aglamadan geçmeyen günüm olmadı acı içindeydim, dün doktora gittik maşallah pıt pıt atıyor kalbi hiçbişi olmamış, doktorda bişi olmaz ona dedi, sen kendine bak besle dedi bana, ama yine de rahat etmek için acile falan gidip dinleyebilirsin kalp atışlarını...Bu ruh hali değişimi de çok normalmiş

aynısı gerçekten elinden gelenin fazlasını yapar ama ben hiç bişeyden memnun olamıyorum.
kendime geliyorum sonra ama adamın burnundan da getiriyorum valla

Ay rahatladım biraz. Dün nasıl ağladım beeeen. Ömrümde ağlamadım böyle. Neyse artık daha dikjatli olucam :) saol rahatladım..

Yawrumm sinirlenince gel bana çat tamammı kız olur böyle şeyler biz anneyiz anne butun hormonlar havada bebeğine Allahın izniyle hiçbişi olmaz cnm içini ferah tut

Kizlar sizden bise istiyecegim lutfen benim randevum 1ay sonra ama ogrenmem lazim turk kahvesi yasak. Mi nescafe yasak biliyorum ama turk kahvesini ogrenmwm lazim ders calisicaz yorgun dusuyoruz doktorda hain cok gec verdi randevuyu cok kizdim ama ole oluyo hamilelerde 1ayda 1kere geliyolar dedi ozel buarada meyse doktorunuza sorar misiniz lutfennn bugun gidecek arkadasimiz varsa

Önce ki gebeliğimde günde 1 fincan türk kahvesi ya da nescafeye izin vardı. Bir fincandan fazlası zararlı. Ya çay ya kahve içeceksin.

genel olarak ruh hali değişimlerinden bahsetmişsiniz.bu normal tabi ki ancak bazı şeyleri abartmasak iyi olacak.1.hamileliğimde sizin yaşadıklarınızı yaşadım en ufacık şeyde eşime çattım kavga ettim.şidi komik geliyor.en iyisi sanırım onlarla konuşup ruh halinizin sık sık değişeceğini söylemek bazen alttan almasını hatırlatmak.unutmayalım onlar da ilk kez baba olup hamile birinin değişimlerini görüyorlar.ama mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalışalım bebeklerimiz herşeyi duyup hissederler.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…