- 30 Mart 2010
- 415
- 356
- 628
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.641
Günaydınnnlarrrrrr karnımmm midemm ağrıyooo çokkn acıkktımmm anam yine birsürü yağmur yağmışşşayyy aksam 5 te doktor randevumm varr :)
kısmet ama annelerin hisleri kuvvetli olur inş. sağsalim cinsiyetlerini öğreniceğimiz günleride görürüzben erkek gibi hissediyorumAma piskolojikte olabilir benimki hep kız istiyolar daha olmadan kayınvalideme diyodum kız istiyosunuz erkek olur kesin diye
Cnm ilk işim buraya yazıcam 2 haftadır bebişten bihaberim bu doktorlar 2 hafta sonra çağırıyo ama zaman gecmiyo işte keşke haftada bir baksalarcimcim16 bizide habersiz birakma
Cnm medicalpark Ahmet yılmazcimcim16 bizide habersiz birakma
Canim progestani iciyor musunAhh bu progestan! Kanamam yok ama daha önce düşük yaptım diye doktor verdi ve coraspin verdi. Şuan bu satırları size dünya dönerken yazıyorumÇok başdönmesi yapıyo. Böyle kanaması olmayıp da progestan kullanan varmı?
Evet içiyorum canım pzt kontrolüm var bisöyleyim bakalım ne diyecek.hakkaten kafa yapıyo sanki heheheheCanim progestani iciyor musun
Bende iciyordum aynen dedigin fibi kafam guzel oluyordu
Doktor fitil olarak kullanmami soyledi aksamlari fitil olarak kullaniyorum pek yan etkisi olmuyor
Slm kizlar size bisey sorucam hormonlarin etkisimi bilmiyorum ama ben yaptigim hicbiseyden keyif almiyorum evi temizlemek yemek yapmak ise gitmek hicbisey yapmak istemiyorum sadece yatip zaman gecsin diye bakiyorum kitap okumayi cok severim simdi elime bile alamiyorum basimi donduruyo varmi benim gibi olan 1 ay sonra gecer heralde bu duygudurumu
Yok canım daha duymadık 2 haziranda inşallah. Sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bir duysak içimiz rahatlayacak :)kısmet ama annelerin hisleri kuvvetli olur inş. sağsalim cinsiyetlerini öğreniceğimiz günleride görürüzcanım bu arada sen bebişinin kalp atışlarını duydunmu?
Özeldekilerde farklı değil inan. Bende temmuz sonu doktorumu değiştiricem başka özel doktora geçicem. Buarada güneş kremini neden kullanamaya başlayacaksın? Birde kaçıncı ayda çatlamasın diye kremlere başlanmalı bilginiz varmı
Peki canim senim tahlillerinde ferritin duauk degilmi? Benim kan degerim 12 veya 11.7 cikiyor ama ferritin cok dusuk cikiyorcanim bende akdeniz aanemisi tasiyicisiym ama arastirmalar ve gitmis oldugum doktorlardan ogrendigm tasiyicilarin demiri cok oluyor kani az oluyor bu yuzden demir hapi kullanmamalari gerekiyor ama genelde doktorlar uzmani olmadgi takdirde hep denir ilaci yaziolar ama onlarda zarar veriyor demir bizde cok oldugu icin. birkac hematologa gittim ve bi dahiliyeciyr gorundugumde oda tasiyiciymis ve oda aynisini dedi 2 kadin dogumcuya gidiyorum ikiside aynisini dedi ve ben gebeligim boyunca demir ilaci kullanmayacagim. doktorlar bunu gttigin her doktra de sen demir kullanamazsn bunu vitaminler le kapaticaz dediler hatta son zamanda dusus olursa kan nakli yapilacak. kuru uzum pekmek tuketiyorum surekli aklima geldikce istersen sende bi doktoruna sor canim yanlis tedavi yapmasnlar sonra
Benim 2 gunde bir sabahlari bulantim oluyor....Ama bu ara aksamlari bulantim daha cokuyandıgından ve yatana kadar bulantı yaşayan var mı?
mrb canım bende ankarada oturuyorum ben zekaitahir buraka gidiyorum ama sanırsam değiştircem çünkü doğum esnasında eşin yanında olmuyomuş varmış ama kalkmış eşim değiştir diyo lokman hekimde iyi diyolarcanım dışarı çıkınca lekelenme olmasın diye herzaman kullanılması lazım güneş kreminin cilt için yaz kış özellikle solunte hamileler için oalnı al ...valla yavşa yavaş kulalnamaya başlanmalı çatlak kremi kullanmaya canım ..bende araştırıyorum ankarada olanalra etimed hastanesi vrmış orası nasıl acaba .
benimde sabah yok ama öğleden sonra çok bulantım oluyo akşama kadar sadece ayran bide hurma iyi geliyoBenim 2 gunde bir sabahlari bulantim oluyor....Ama bu ara aksamlari bulantim daha cok
canım dışarı çıkınca lekelenme olmasın diye herzaman kullanılması lazım güneş kreminin cilt için yaz kış özellikle solunte hamileler için oalnı al ...valla yavşa yavaş kulalnamaya başlanmalı çatlak kremi kullanmaya canım ..bende araştırıyorum ankarada olanalra etimed hastanesi vrmış orası nasıl acaba .
ben hiç sevmiyorum krem tarzı birşey sürmeyi suratıma yacanım dışarı çıkınca lekelenme olmasın diye herzaman kullanılması lazım güneş kreminin cilt için yaz kış özellikle solunte hamileler için oalnı al ...valla yavşa yavaş kulalnamaya başlanmalı çatlak kremi kullanmaya canım ..bende araştırıyorum ankarada olanalra etimed hastanesi vrmış orası nasıl acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?