- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.721
hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler inşallah bu aralar az az yicem artık ne yapayım sütü de milkshake yapıyorum öyle tüketebiliyorumO donemde oyle oluyor kafana takma canim.sonradan acilinca zaten bol bol yicez ins.uc aya kadar bebis depodan besleniyor zaten.yediklerin ona gitmiyor su anda.uc aydan sonra istahta aciliyormus.bebek senin yediklerinin tadini bile aliyormus.hatta acikinca daha cok tekme atiyorlar.yiyince duruyor.benm ark in bebisi oyle su an:) bende o haftalarda yiyemedim.bu ara hafifledi daha iyiyim
tabiki yasak, kahvenin her tipi çeşidi yasakKizlar sizden bise istiyecegim lutfen benim randevum 1ay sonra ama ogrenmem lazim turk kahvesi yasak. Mi nescafe yasak biliyorum ama turk kahvesini ogrenmwm lazim ders calisicaz yorgun dusuyoruz doktorda hain cok gec verdi randevuyu cok kizdim ama ole oluyo hamilelerde 1ayda 1kere geliyolar dedi ozel buarada meyse doktorunuza sorar misiniz lutfennn bugun gidecek arkadasimiz varsa
benim her gün .Benim 2 gunde bir sabahlari bulantim oluyor....Ama bu ara aksamlari bulantim daha cok
Benimde 2 gundur aksamlari bulaniyor hatta dun yagmur olmasina ragmen bulantidan aksam uyuyamadimbenim her gün .
hem kokudan, hem kendınden bulanıyor..bıraz fazla hareket edeyım bulantı o zaman da baslıyor.Benimde 2 gundur aksamlari bulaniyor hatta dun yagmur olmasina ragmen bulantidan aksam uyuyamadim
benım doktor neden hıc bısı sormuyor bana7+1 kontrolünden geldkm. Benimle ayni donem olanlar " Kalbini duyar miyiz ki ?" diye soruyordu. Ben duydum :)) Bu 3. hamileligim olmaadjna ragmen ilk defa duydum kalp atisini. Guzel bi duyguymuş :)))
Ama kanaman oldu mu diye sordu doktor. Yok, dedim. İcerde kanama var dedi. Progestana devam, rapor yok. Dikkat et dedi bir de... Sevinsem mi kalbi duydum diye, üzülsem mi kanama var diye bilemedim.
benim doktorum türk kahvesi günde 1 taneyi geçmicek şekilde içebilirsin deditabiki yasak, kahvenin her tipi çeşidi yasak
canımm hurma yemek çok güzelde ilk aylarda hurma yemek zararlı diye okudum ama bazı yerlerdede hamilelik boyunca yemek faydalı yazıyor. ne yapacağımı bilemedim. bende tam buraya yazıp soracaktım. sizce yemelimiyiz hurma?
Bana sormasinin nedeni de icerde kanama gormesi, yoksa benimki de pek merakli bi tip degil.benım doktor neden hıc bısı sormuyor bana
anlamıyorum. kanamam falan yoksadece bakınca '' her sey cok ıyı, super'' dıyor.
doktorda mı sorun var acaba? şunu yapma, bunu etme falan da demedi
bende araştırdım biraz bi yerde faydalı yazıyor bi yerde ilk aylarda yemek zararlı diyor. son aylarda yediğinde doğurmayı kolaylaştırıyormuş bilemedimCanım ya ben sadece hurma yiyorum o tutuyo. hurma herşeyde faydalı hertürlü vitamin var.bir sıkıntı olmaması lazım.
anladım. yanı, ınsan hareketklerıne dıkkat et falan derBana sormasinin nedeni de icerde kanama gormesi, yoksa benimki de pek merakli bi tip degil.
doktor benı 2 hafta once cagırmıstı ama gıtmemıstım, çunku boşa gıtmek ıstemedım. en az 7 hafta olmalı bebeiş gıtmek ıcınBu halsizlik ve hiç bişeyden zevk alamamak hiç bişi yapmak istememe durumu nezaman son bulcak acabaZaten günler geçmiyo doktor pzt çağırdı ama 6 haftalık olcaz kalp atışını duyamıcaz yüksek ihtimal acaba biraz daha beklesem mi gerçi kese büyüdümü aşama kaydedildimi çok merak ediyorum. Bide kese 5 haftalıkken 0.86 cm yazıyodu normalmi acaba
Ilk zamanlar bende şüpheye dustum.bazi yerde faydasi bazi yerde dusuge sebeb oldugu yaziyordu.Ama annemin bi komsusu hamileligin basindan beri hergun 5..6 hurma yemis ve dogumu cok kolay olmus ayrica kansizligina iyi gelmis....canımm hurma yemek çok güzelde ilk aylarda hurma yemek zararlı diye okudum ama bazı yerlerdede hamilelik boyunca yemek faydalı yazıyor. ne yapacağımı bilemedim. bende tam buraya yazıp soracaktım. sizce yemelimiyiz hurma?
Mide bulantım yok canım çok şükür şimdilik.senin bulantıyla başın dertte biliyorum canım nezaman başladı peki? İnşallah en kısa zamanda geçerdoktor benı 2 hafta once cagırmıstı ama gıtmemıstım, çunku boşa gıtmek ıstemedım. en az 7 hafta olmalı bebeiş gıtmek ıcın
hatta kendı de ıyı yapmısısn dedı :=) bence 1 hafta daha bekle, şu iğrenç mide bulantıları donemınde yorma bosuna kendını
6 haftalıkken basladıMide bulantım yok canım çok şükür şimdilik.senin bulantıyla başın dertte biliyorum canım nezaman başladı peki? İnşallah en kısa zamanda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?