2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler inşallah bu aralar az az yicem artık ne yapayım sütü de milkshake yapıyorum öyle tüketebiliyorum

tabiki yasak, kahvenin her tipi çeşidi yasak

7+1 kontrolünden geldkm. Benimle ayni donem olanlar " Kalbini duyar miyiz ki ?" diye soruyordu. Ben duydum :)) Bu 3. hamileligim olmaadjna ragmen ilk defa duydum kalp atisini. Guzel bi duyguymuş :)))
Ama kanaman oldu mu diye sordu doktor. Yok, dedim. İcerde kanama var dedi. Progestana devam, rapor yok. Dikkat et dedi bir de... Sevinsem mi kalbi duydum diye, üzülsem mi kanama var diye bilemedim.

benım doktor neden hıc bısı sormuyor bana
anlamıyorum. kanamam falan yoksadece bakınca '' her sey cok ıyı, super'' dıyor.
doktorda mı sorun var acaba? şunu yapma, bunu etme falan da demedi

Canım ya ben sadece hurma yiyorum o tutuyo. hurma herşeyde faydalı hertürlü vitamin var.bir sıkıntı olmaması lazım.

Bu halsizlik ve hiç bişeyden zevk alamamak hiç bişi yapmak istememe durumu nezaman son bulcak acaba Zaten günler geçmiyo doktor pzt çağırdı ama 6 haftalık olcaz kalp atışını duyamıcaz yüksek ihtimal acaba biraz daha beklesem mi gerçi kese büyüdümü aşama kaydedildimi çok merak ediyorum. Bide kese 5 haftalıkken 0.86 cm yazıyodu normalmi acaba

doktor benı 2 hafta once cagırmıstı ama gıtmemıstım, çunku boşa gıtmek ıstemedım. en az 7 hafta olmalı bebeiş gıtmek ıcın
hatta kendı de ıyı yapmısısn dedı :=) bence 1 hafta daha bekle, şu iğrenç mide bulantıları donemınde yorma bosuna kendını

Ilk zamanlar bende şüpheye dustum.bazi yerde faydasi bazi yerde dusuge sebeb oldugu yaziyordu.Ama annemin bi komsusu hamileligin basindan beri hergun 5..6 hurma yemis ve dogumu cok kolay olmus ayrica kansizligina iyi gelmis....
Bende ogrendigimden beri hemen hemen hergun 5 hurma 5 kuru incir bi avucta ceviz badem findik yiyorum gun icinde canim..
Allah in izniyle bize bebegimize sifa olur yarar insallah

Mide bulantım yok canım çok şükür şimdilik.senin bulantıyla başın dertte biliyorum canım nezaman başladı peki? İnşallah en kısa zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…