• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok diyolar ama ben yaptırmadım ısrarla bekledim 2 hafta sonra karından baktırdım...bence baktırmayın

ben 2 kere alttan baktırdım bebişime çok şükür hiç bir sorun olmadı, doktorum doçent, tamamen güvenilir olduğunu söyledi ama bazı doktorlar sanırım tecrübesiz olduğu için yapmıyor, yapmak istemiyor

ben 2 kere alttan baktırdım bebişime çok şükür hiç bir sorun olmadı, doktorum doçent, tamamen güvenilir olduğunu söyledi ama bazı doktorlar sanırım tecrübesiz olduğu için yapmıyor, yapmak istemiyor
Valla bilemem benim doktorum karşı oldugumu bildiği için hiç teklif bile etmedi bana goremediğinde ozaman 2 hafta sonra bakalım dedi...ben biraz panik oluyorum bide....yani benim iki arkadasım alttan muaynede kotu tecrıbesi var belkide ben oyuzden kesin karsıyım...Rabbim korusun bebişleri

Dun aksam yazdim kimse bisey dememis :cool:beli agriyan yok galiba maşallah kizlar. :anneadayı:
canım benimde çok ağrıyor belim. Umarım geçici bir şeydir. İlkinde son 1 ay 200 metre yürüyemiyordum bacağım kasıyordu. dün gene oldu çok korktum. Anne deposundan alıyorlar şimdi kalsiyum tüketmek lazım oda etkiliyor olabillir.

...Hayırlı cumalar ..nasılsınız bugün sabah midem çok kötü oldu derin nefes ala ala düzeldi...:) yemek yiyorum arkasından midem bomboş gibi hissediyorum ya açlık oluyor napacağım neden böyle oluyor ızlar ....
Ah aynıyım şuan. Sanki hiç yemek yemiyorum. Kilo alcam diye çok korkuyorum artık. İnsan gibi yemiyorum çnküü :)

Sabahtan hiçbir şeyim yoktu. normal hayatıma devam ediyordum. Öğleyin eve gittim. şekerim düşmüştü hemen yemek ısıttım yedim ardından meyve suyu içtim, hala düzelmeyince bir gofret yuvarladım üstünede bir bardak su. >Ardından başladımı mide bulantısı hem de çok feci halde... iş yernde bulantılar çok zor oluyor. mide bulantısını geçirmek için neler yapıyorsunuz? bitkisel olarak. zencefili deniyorum şimdi bakalım iyi gelecekmi

Selam hamişler,
Kontrolden geldim,gebelik sağlıklı gitmiyor,büyük ihtimal kürtaj olucam.çok üzüldüm. Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.kendinize dikkat edin.

Selam hamişler,
Kontrolden geldim,gebelik sağlıklı gitmiyor,büyük ihtimal kürtaj olucam.çok üzüldüm. Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.kendinize dikkat edin.

Canımm çok üzüldüm.. Tek bir doktorla sakın böyle bir karar alma bir üniversite hastanesine falan git. Rabbim senin ve bebeğin için hayırlısı neyse onu versin sana. Nasıl böyle bir kanıya vardı peki doktor?

Aynen bende esimde yok bir suru esya tasi koltuk falan cek bi yandan iide oldu bilmeden bahar temizliginide hallettim simdi olsa yapamazdim heralde elimi yuzumu zor yikiyorum
Valla gerçekten zor oluyor temizlik... İnsanın aklında pek şüphe oluyor keşke bende önceden yapsaymışım :(

Back
X