- 13 Mayıs 2015
- 46
- 12
- 38
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.901
kızlaaar bi sorum olacak ya bu muayenelerin vajinal olmasının bize bi sakıncası varmı ki acaba ??
(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrımazmı hiç geziyo kasık bacak belDun aksam yazdim kimse bisey dememisbeli agriyan yok galiba maşallah kizlar.
![]()
Yok diyolar ama ben yaptırmadım ısrarla bekledim 2 hafta sonra karından baktırdım...bence baktırmayınkızlaaar bi sorum olacak ya bu muayenelerin vajinal olmasının bize bi sakıncası varmı ki acaba ??(
benim de aklıma takıldı şimdi sen de bursadasın galiba canımYok diyolar ama ben yaptırmadım ısrarla bekledim 2 hafta sonra karından baktırdım...bence baktırmayın
Evt cnm bursbenim de aklıma takıldı şimdi sen de bursadasın galiba canım
Yok diyolar ama ben yaptırmadım ısrarla bekledim 2 hafta sonra karından baktırdım...bence baktırmayın
Valla bilemem benim doktorum karşı oldugumu bildiği için hiç teklif bile etmedi bana goremediğinde ozaman 2 hafta sonra bakalım dedi...ben biraz panik oluyorum bide....yani benim iki arkadasım alttan muaynede kotu tecrıbesi var belkide ben oyuzden kesin karsıyım...Rabbim korusun bebişleriben 2 kere alttan baktırdım bebişime çok şükür hiç bir sorun olmadı, doktorum doçent, tamamen güvenilir olduğunu söyledi ama bazı doktorlar sanırım tecrübesiz olduğu için yapmıyor, yapmak istemiyor
canım benimde çok ağrıyor belim. Umarım geçici bir şeydir. İlkinde son 1 ay 200 metre yürüyemiyordum bacağım kasıyordu. dün gene oldu çok korktum. Anne deposundan alıyorlar şimdi kalsiyum tüketmek lazım oda etkiliyor olabillir.Dun aksam yazdim kimse bisey dememisbeli agriyan yok galiba maşallah kizlar.
![]()
hangi doktora gidiyorsun canımbenim de aklıma takıldı şimdi sen de bursadasın galiba canım
Ah aynıyım şuan. Sanki hiç yemek yemiyorum. Kilo alcam diye çok korkuyorum artık. İnsan gibi yemiyorum çnküü :)...Hayırlı cumalar ..nasılsınız bugün sabah midem çok kötü oldu derin nefes ala ala düzeldi...:) yemek yiyorum arkasından midem bomboş gibi hissediyorum ya açlık oluyor napacağım neden böyle oluyor ızlar ....
Ben druma sordum içebilirsin dedi. İlk gebeliğimde de içmiştim hatta bir yaşında kızımda reflü çıkmıştı ona bile vermişti dr.dayanamazsam ağrıya daha fazla bence içicem öyle gözüküyor canım
Benimde içimden hep erkek geçiyo arada oğluşum bile diyorum ama sanırım kız olcak :) 5 6 hafta sonra bakalım kimin hissi tutacak :)))Ay cinsiyetleri bir belli olsada doya doya bir şeyler alabilsek içimden hep kız bebek için bir şeyler almak geçiyor ama kesin erkek olacak :))![]()
Allah'tan hayırlısnı diliyorum. Bir umut var yine de. Doktor da kanama yok, ağrı yok bu kadar kolay karar vermeyelim dedi ama bekliyorum işte. Dünden beri perişan old
Ahhh calisiyoruz be guzelimKızzx soğukk Bursalılar nirdesiniz çarşıya gelen yokmuuuu :)
Aynen bende esimde yok bir suru esya tasi koltuk falan cek bi yandan iide oldu bilmeden bahar temizliginide hallettim simdi olsa yapamazdim heralde elimi yuzumu zor yikiyorumkeşke bende yaptıktan sonra öğrenseydımkorkudan bişey yapamıyorum
Selam hamişler,
Kontrolden geldim,gebelik sağlıklı gitmiyor,büyük ihtimal kürtaj olucam.çok üzüldüm. Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.kendinize dikkat edin.
Valla gerçekten zor oluyor temizlik... İnsanın aklında pek şüphe oluyor keşke bende önceden yapsaymışımAynen bende esimde yok bir suru esya tasi koltuk falan cek bi yandan iide oldu bilmeden bahar temizliginide hallettim simdi olsa yapamazdim heralde elimi yuzumu zor yikiyorum