ben 6+5 oldum ama midem bulantım başlayalı 1 hafta oluyor heralde. kusmalarım da başladı bu hafta. inşallah sen mide sorunu yaşamayan şanslı azınlıktan olursun. sürekli rapor izin falan bu hafta hiç işe gitmemiştim. bugün bi gidiyim dedim. 2 saat anca dayandım. orda da kusunca çıkıp geldim. bilmiyorum nolcak böyle....
benim de 3 kilo farketmiş. hadi doktorun yanında kıyafetli ayakkabılı falan tartıldım desem 2 kilo almışım en az. ben de şaşırdım bu kadarına...
canım 1-1,5 kilo normalmiş heralde. yediğimizle alakalı değil. vücutta hem şişlik var hem rahim göğüs falan derken kilo farkediyor sanırım artık.
"her canlı bir mucize, hayatta her şey olasıdır; madem ki yaratılmıştır insan 9 ay 10 günde" :) bebek zaten başlı başına bi mucize... fazlasına olan inancın için elinde yeterli sebep var... duayı eksik etme. duanın gücüne inan. ve bence de bi süre burdan uzak kalmaya çalış. kafanda bi şey kurma. ve olumsuz konuşmalarda asla bir doktora güvenme. bazı doktorlar kötü senaryoları kendilerine saklamayı bilemiyor maalesef. senin zaten geç döllenmeydi hatırladığım kadarıyla öyle demiştin. içini ferah tut. bizi de habersiz bırakma sonuçtan.
DARISI BAŞIMA