2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cimcim16 nerede bulabiliriz canım D&R falan mu ? Ben hiç görmedim şimdiye kadar..

canım benimde dr kese etrafında kanama görmüştü. ama kanamam yoktu. bir hafta sonra göremedim dedi dr um.ama ondan bir hafta sonra 8. haftamda kanamam oldu maalesef.dr um bebek sağlıklı dedi bişey olmaz dedi.iğne vuruldum ben pruloton.çok şükür geçti.bebek damarını patlatmış kök salmış sana dedi dr um sende cam sildim falan yazmıştın aman canım yapmayın öyle ağır şeyler.

Canım benımde 6haftada aynen böyle oldu çok kanamam oldu ama şuan 8 bitıyor ve hiç bır problem görünmüyor merak etme inşallah hiç bişey olmaz

Hepinize (cevap yazan/yazamayan) çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım.
Sağlıkla bebeklerimize kavuştuğumuz günleri görmek dileğiyle.
Sonsuz sevgiler...

Günaydın herkese,
Umarım siz ve bebişleriniz iyidir. son 2 gündür değişik ruh halleri içindeyim. Şuan gebeliğimin 9. haftasındayım. Kendime acaba yaşıyor mudur? kalbi atıyor mudur ? diye sorular sormaktan başıma ağrılar giriyor. Elimde değil kafamı dağıtmaya çalışsam da bir türlü geçmiyor. Daha kontrolüme 15 gün var utanmasam eve ultrason cihazı alacağım o derece Sizde de böyle kuşkular oluyor mu?

:) bakalım olan oldu artık sağır sultan bile duymuştur

Evet canım yaptığım stres bana bebişime zarar. Olan olmuş dediğin gibi hayırlısı artık

Kızlar biz bugün 5+2 olduk son adet tarihi m 26nisan ama tüp bebiş olduğumuzdan transfer günü 16mayıs . Biz 6.haftaya girdik ama bende 2gündür mide bulantısı yok internetten araştırınca mide bulantılarının hamileliğin sağlıklı gittiğine işaret OLDUĞUNU yazıyor bu arada kese ve Kalp atışını ne zaman duyarız alttan muayene de duyulurmuş ama ben daha önce düşüklerim olduğundan alttan muayene istemiyorm sizce ne zaman gitmeliyim

Benim doktorum 7+4 te çağırdı bugün yani :) ama randevumu 2 buçuğa ertelemiş bakalım duyabilcek miyiz.

ben normal yolla gebe kaldım 3 yıldır çok istiyoduk. benm de 26 nisan son adet. ve benim de bulantım yok. çok stres oluyorum ben de. haftaya bugün kontrolüm var bakalım

günaydın canım:) umarım hepimizin bebişleri iyidir..evet hepimiz bazen o boşluklara düşüyoruz.acaba orda mı ne yapıyor.kalbi atıyor mu.aynı sorular bende de var.hatta geçen ark a eve ultrason almak istediğimi de söyledim dr 20-25 haziran da gelin dedi ama biz dayanamayıp 15 inde gidicez sanırım

Hiç kafanı takma canım ,
6.haftaya girdinse keseyi bugünlerde görebilirsin , ben 5.hafta başındayken görmüştüm keseyi,
sonra 6+4 te de kalp atışı duymuştum. (Karından muayene ile) Ama herkeste böyle olacak diye birşey yok, bildiğim kadarıyla beta hcg artışı ile ilgili olabilir bu konu bazısı 1 hafta -10 gün daha geç görebilir.Hatta 8 .haftada kalp atışı duyanlar bile duydum ve gayet te saglıklı gelişiyor bebekleri. Tabi bunu görmek duymak insana çok huzur veriyor.İnşallah Allah sana da kısmet etsin ,öpücükler

Benim doktorum 7+4 te çağırdı bugün yani :) ama randevumu 2 buçuğa ertelemiş bakalım duyabilcek miyiz.
İnşallah duyacaksın Canm şimdiden hayırlı olsun cok heyecanlandım darısı bana inşallah ama 7+4bayagı uzak geldi ben nasıl dayanırım bilmem herhalde Cumartesi giderim Dayanamayıp

ben normal yolla gebe kaldım 3 yıldır çok istiyoduk. benm de 26 nisan son adet. ve benim de bulantım yok. çok stres oluyorum ben de. haftaya bugün kontrolüm var bakalım
Merhaba Canm ne güzel hamilelik haftamız aynı desene bu arada sans olsa gerek benim ismimde tuba :) Canm sendede yokmuş bulantı biraz rahatladım demekki olması gereken bu BELKİDE haftaya bugun görürsün Canm ben Cumartesi düşünüyorm bakalım cokta KORKUYORM daha önce düşüklerim oldu hatta biri tam 7haftalık düştü bu Yüzden su 7.haftayı atlatsaydım. Inan lavaboya gidemiyorum korkudan ve son 2haftada bu Sıcaklarda sadece 3defa banyo Yaptım düşün artık korkudan Allah'ım hepimizin kucağına sağlıkla versin inşallah

Canım Benm Allah Razı olsun içimi rahatlattın Benm beta Hcg değerim maşallah cok iyiydi transferin 8.günü 134 10.günü 325di .ayın 25inde gecen hafta pazartesi 325di hesaplamama göre eğer sorun yoksa suan 2000leri aşması Lazım tabi Allah bilir inşallah bende sağlıkla kesemi ve kalp atışlarımı duyarım bende çokkkk ama cok öptüm sevgiler annesi Ve kuzusu

Cevabın için çok tşk ederim bi an kendimden korkmuştum. Doktorumdan korkmasam erken giderim bende ama bu konularda hassas bebeğe zarar veriyor diyor yoksa hergün ordaydım. Gerçekten zor içinde minik bi kalp var ama ne durumda nasıl ne yapıyor bilemiyorsun. Hareketlerini hissetmeye başladığımızda biraz daha rahatlarız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…