- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.481
Hangi hastanede kime gidiyordun söyleki kimseler gitmesinsağol canım bende şok oldum başka doktor arayışındayım
Kızlarrr benim ajanda tıpış tıpış zamanlar geldi bilginize...fikrimi sorarsanız orta ayar beğendim...bildiğiniz boş cizgisiz sayfalar var ve bol bol sticker lar var aslında yaptıgınız herşeyi siz yaratıyorsunuz ister espirili ister duygusal piyasaya göre fikrimi soylim bence incelediklerim arasından en iyisiçünkü hamile kaldıgımdan beridir en az 10 tane inceledim çok basittiler bu kötünün iyisi diyebilirim....sadece hoşuma gitmeyen ne resim yeri ayrı suslenmiş ne anne baba soyagacı eklenmiş herşeyi senin hayal gücüne bırakmış yani sanki biraz gezip başka şeyler incelemeniz daha hoş olabilir!!! Size resimde yuklerim birazdan sticker ları ona göre karar verirsiniz
canım benimde dr kese etrafında kanama görmüştü. ama kanamam yoktu. bir hafta sonra göremedim dedi dr um.ama ondan bir hafta sonra 8. haftamda kanamam oldu maalesef.dr um bebek sağlıklı dedi bişey olmaz dedi.iğne vuruldum ben pruloton.çok şükür geçti.bebek damarını patlatmış kök salmış sana dedi dr umSlm kizlar hersey yolunda giderken bugun kahverengi cok az kanama oldu calistigimicin yakinlarda bi hastaneye gidiverdim dr.suanda bi sıkıntı yok kese atrafinda hafif bir karalti goruyrm ama kafani bununla bulandirma dedi progestan verdi sonra eve geldigimde kanama daha fazlalasmis apar topar kendi druma gittim kese etrafinda hafif kanama var bebek iyi dedi simdi birsz daha iyiyim ama bugun aglamaktan helak oldum benim gibi kese etrafinda kanamasi olan varmi baska ins bebislerimiz bizr sıkiı sıkıya tutunur allah saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip eder
Canım benımde 6haftada aynen böyle oldu çok kanamam oldu ama şuan 8 bitıyor ve hiç bır problem görünmüyor merak etme inşallah hiç bişey olmaz
inşallah bu dönemi sağlıkla atlatırsınız bu mübarek gecede dualarım sizinle siz de bol bol dua edin duanın gücü çoook büyük. stres olmamaya çalışın bu hormonları çok etkiliyor iyi düşünün iyisini isteyin Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Allah yardimcin olsun canım. İnsan hamile olunca böyle durumlari daha iyi anliyor. İnsallah bir sıkıntı olmaz bundan sonra da bebisin icinde sağlikla büyür. Pozitif düsünmeye calis. Biliyorum söylemesi kolay ama bak ilk iyi adim baslamis. Kan azalmis kese büyümüs. Belki de böylelikle gelisir. Beslenmene dikkat et. Bolca dinlen.
şu 6 kilonun sırrını versene banadafazla kilonun bebeğe hiç bir yararı yok valla...
benim hayatım boyunca mide bulantısı ne bilmedim, inş bilmem de, ama iştah açıklığı konusu cidden fena, her gördüğümü yemek istiyorum cidden
ayy 2 hafta sonra bende kalp atışlarını duyacağım, inş rabbim bana da o duyguyu tattırır
hah , nihayet benim gibi iştahı açık bir hamile varbeslenme uzmanı 20. haftaya kadar kilo alımı yasak dedi, nası olacaksa şu an henüz -500 gr verebildim bakalım yol uzun, minişler sağlıklı olsunda,gerisi boş
şu an her gün 5 km yürüyorum, kaliteli karbonhidrat tüketmeye çalışıyorum , sağlıklı şeylerden çok yemeye çalışıyorum, aynen ilk doğumundaki gibi kılı kırk yarıyorum desem yerikeseyi görmeye gittiğimizde doktora hangi sporları yapabilirim diye sormuştum, adamın yüz ifadesini görmeliydiniz yazın tatile de gidicez, eskiden olsa bir ay pilates yapıp form tutardım ama şimdi nerde, tempolu yürüyüş bile yasak
benim ilk gebeliğim ya, birazcıkda psikolojik her şeyden istiyorum, çevremde ohh ohh ye hamilesin modunda zatenilk üç ay yediklerimizden beslenmeyeceği için ne yesek boş şimdi,üzülme o yüzden, anca depoları dolduruyorum şu an...
yaşasın yemek yemek o zaman
seninki gene iyi, benimki faceden yayınlamaya kalktı, kıyameti kopardımvalla ben sinirlenmemeye çalışıyorum ve açıkca istemediğimi söylüyorum, boşver sinirlensek de sinirlenmesek de bildiklerini okuyorlar, hem bebeğe zarar
canım yanlış anlamada , senin morale ihtiyacın varken neden bu kadar telaşa kaptırmış seni, benim arkadaşımda da miyom vardı, hatta gebeliğinde öğrendi, 6. ay olsun ameliyatla alacağız dendi, çok ağrı çekti tamam ama nur topu gibi kızını da eline aldı... Bence bir başka doktora git derim...
ilk üç ay bebek çok etkilenmiyor ama sonrası için oldukça önem taşıyor canım, tabi şimdiden sağlıklı beslenmeye başlasak iyi olur...
Evet canım yaptığım stres bana bebişime zarar. Olan olmuş dediğin gibi hayırlısı artıkCanim.olan olmus artik(bazi insanlar.sevinclerini de uzuntulerini iclerinde tutamazlarsoyleme.demen. ragmen soylemeleri yalnis ama sen genede.kendini negatif.kodlama . Allah buyuktur veren odur,duracak bebek allahin izniyle orda durur, ben de ssoylemeyin.diyorum arkami donuyorum.soyluyorlar napalim sinir oluyorum ama sonra bakiyorsun sinirin kendine bebegine dokunuyor,bosvermek en iyisi
Benim doktorum 7+4 te çağırdı bugün yani :) ama randevumu 2 buçuğa ertelemiş bakalım duyabilcek miyiz.Kızlar biz bugün 5+2 olduk son adet tarihi m 26nisan ama tüp bebiş olduğumuzdan transfer günü 16mayıs . Biz 6.haftaya girdik ama bende 2gündür mide bulantısı yok internetten araştırınca mide bulantılarının hamileliğin sağlıklı gittiğine işaret OLDUĞUNU yazıyor bu arada kese ve Kalp atışını ne zaman duyarız alttan muayene de duyulurmuş ama ben daha önce düşüklerim olduğundan alttan muayene istemiyorm sizce ne zaman gitmeliyim
ben normal yolla gebe kaldım 3 yıldır çok istiyoduk. benm de 26 nisan son adet. ve benim de bulantım yok. çok stres oluyorum ben de. haftaya bugün kontrolüm var bakalımKızlar biz bugün 5+2 olduk son adet tarihi m 26nisan ama tüp bebiş olduğumuzdan transfer günü 16mayıs . Biz 6.haftaya girdik ama bende 2gündür mide bulantısı yok internetten araştırınca mide bulantılarının hamileliğin sağlıklı gittiğine işaret OLDUĞUNU yazıyor bu arada kese ve Kalp atışını ne zaman duyarız alttan muayene de duyulurmuş ama ben daha önce düşüklerim olduğundan alttan muayene istemiyorm sizce ne zaman gitmeliyim
günaydın canım:) umarım hepimizin bebişleri iyidir..evet hepimiz bazen o boşluklara düşüyoruz.acaba orda mı ne yapıyor.kalbi atıyor mu.aynı sorular bende de var.hatta geçen ark a eve ultrason almak istediğimi de söyledimGünaydın herkese,
Umarım siz ve bebişleriniz iyidir. son 2 gündür değişik ruh halleri içindeyim. Şuan gebeliğimin 9. haftasındayım. Kendime acaba yaşıyor mudur? kalbi atıyor mudur ? diye sorular sormaktan başıma ağrılar giriyor. Elimde değil kafamı dağıtmaya çalışsam da bir türlü geçmiyor. Daha kontrolüme 15 gün var utanmasam eve ultrason cihazı alacağım o dereceSizde de böyle kuşkular oluyor mu?
Hiç kafanı takma canım ,Kızlar biz bugün 5+2 olduk son adet tarihi m 26nisan ama tüp bebiş olduğumuzdan transfer günü 16mayıs . Biz 6.haftaya girdik ama bende 2gündür mide bulantısı yok internetten araştırınca mide bulantılarının hamileliğin sağlıklı gittiğine işaret OLDUĞUNU yazıyor bu arada kese ve Kalp atışını ne zaman duyarız alttan muayene de duyulurmuş ama ben daha önce düşüklerim olduğundan alttan muayene istemiyorm sizce ne zaman gitmeliyim
İnşallah duyacaksın Canm şimdiden hayırlı olsun cok heyecanlandım darısı bana inşallah ama 7+4bayagı uzak geldi ben nasıl dayanırım bilmem herhalde Cumartesi giderim DayanamayıpBenim doktorum 7+4 te çağırdı bugün yani :) ama randevumu 2 buçuğa ertelemiş bakalım duyabilcek miyiz.
Merhaba Canm ne güzel hamilelik haftamız aynı desene bu arada sans olsa gerek benim ismimde tuba :) Canm sendede yokmuş bulantı biraz rahatladım demekki olması gereken bu BELKİDE haftaya bugun görürsün Canm ben Cumartesi düşünüyorm bakalım cokta KORKUYORM daha önce düşüklerim oldu hatta biri tam 7haftalık düştü bu Yüzden su 7.haftayı atlatsaydım. Inan lavaboya gidemiyorum korkudan ve son 2haftada bu Sıcaklarda sadece 3defa banyo Yaptım düşün artık korkudan Allah'ım hepimizin kucağına sağlıkla versin inşallahben normal yolla gebe kaldım 3 yıldır çok istiyoduk. benm de 26 nisan son adet. ve benim de bulantım yok. çok stres oluyorum ben de. haftaya bugün kontrolüm var bakalım
Canım Benm Allah Razı olsun içimi rahatlattın Benm beta Hcg değerim maşallah cok iyiydi transferin 8.günü 134 10.günü 325di .ayın 25inde gecen hafta pazartesi 325di hesaplamama göre eğer sorun yoksa suan 2000leri aşması Lazım tabi Allah bilir inşallah bende sağlıkla kesemi ve kalp atışlarımı duyarım bende çokkkk ama cok öptüm sevgiler annesi Ve kuzusuHiç kafanı takma canım ,
6.haftaya girdinse keseyi bugünlerde görebilirsin , ben 5.hafta başındayken görmüştüm keseyi,
sonra 6+4 te de kalp atışı duymuştum. (Karından muayene ile) Ama herkeste böyle olacak diye birşey yok, bildiğim kadarıyla beta hcg artışı ile ilgili olabilir bu konu bazısı 1 hafta -10 gün daha geç görebilir.Hatta 8 .haftada kalp atışı duyanlar bile duydum ve gayet te saglıklı gelişiyor bebekleri. Tabi bunu görmek duymak insana çok huzur veriyor.İnşallah Allah sana da kısmet etsin ,öpücükler
canım inş. iyi haberlerini bekliyorumBenim doktorum 7+4 te çağırdı bugün yani :) ama randevumu 2 buçuğa ertelemiş bakalım duyabilcek miyiz.
canım herkeste bulantı olucak diye bir şart yok telaşlanma. benimde bulantılarım daha dün başladıben normal yolla gebe kaldım 3 yıldır çok istiyoduk. benm de 26 nisan son adet. ve benim de bulantım yok. çok stres oluyorum ben de. haftaya bugün kontrolüm var bakalım
günaydın canım:) umarım hepimizin bebişleri iyidir..evet hepimiz bazen o boşluklara düşüyoruz.acaba orda mı ne yapıyor.kalbi atıyor mu.aynı sorular bende de var.hatta geçen ark a eve ultrason almak istediğimi de söyledimdr 20-25 haziran da gelin dedi ama biz dayanamayıp 15 inde gidicez sanırım
inşallah canım saat 9 daydı ertelenince sevincim kursağımda kaldıcanım inş. iyi haberlerini bekliyorumben randevu günümden erken gittiğim için malesef sadece görebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?