2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende de 5-6 gün boyunca bir kıpırtı bi bulantı falan yoktu bende senin gibi kuşkucuydum :) zamanla geçiyor zamanla başlıyor sanırım. benimde dün itibariyle geri geliyor bulantılarım.
Bu hafta enerjiğim az uyuyorum bulantım falan olmayınca boşluğa düştüm Bulantılara fazlasıyla alıştım sanırım.

Arkadaşlar benim karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar var. Sizlerde de oluyor mu?

Çok şiddetli değilse normal canım benim 6-8 hafta arası kasık sancılarım, bel ağrım vardı. Şimdi de ara ara batma hissediyorum doktorum normal dedi

canım eşim eczacı ona sordum, hamilelere veriliyormuş ama ilk üç ay için veriliyor mu bilmiyorum

Arkadaşlar benim karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar var. Sizlerde de oluyor mu?
ben o ağrıları hergün her saniye çekiyorum hamileliğimin başından beri çünkü bende miyom var ve ağrı yapıyor.Senin ağrın eğer miyomun yoksa rahim büyüdükçe kaslarda gerilme oluyor o yüzdendir. Doktoruna gittiğinde yinede ağrın olduğunu söylemeyi unutma.

Kızlar yaaa ev temizliğini nasıl yapıyosunuz özellikle kimyasallarla? Çamaşırsuyu kokusuna hasret kaldım sanki hiçbiyer yeterince temiz olmuyo gibi geliyo

@Mihriaydin canim bana igne falab vermedi sadece progestan verdi gunde 3 defa rapor al dinlen dedi bebegin iyi oldugunu gelisiminin normal oldugunu soyledi hatta ilk gittigim dr.hafif bir kanama gordu demeseydim onu bile soylemiycektim kendi drum kafani rahat tut dedi hatt 4 gunluk dinlenme bile yeter cok onemli bisey degil dedi ama iste insan yine de kafayi takiyor sana da cok gecmis olsun cnm bakalim bende devlette bi drdan randevu bakayim en azindan kanama alani azalmismi azalmamismi ona bakarim

canım eşim eczacı ona sordum, hamilelere veriliyormuş ama ilk üç ay için veriliyor mu bilmiyorum

İçim rahatladı bana da ZOFRAN verdi 3gün önce ama içmemiştim , zaten 1-2 hafta daha sürer en fazla (öyle umuyorum) sonra belki hiç ihtiyacımız kalmaz , inşallah

canım doktorun özelmi? devlete mi gidiyorsun?

canım çok sevindim anlaşılan senin bebiş önden gidiyo rahat ol artık

Arkadaşlar kan tahlillerinizi yaptırdınız mı? Ben dün kan verdim sonuçlarım bugün çıkacaktı ama doktorumla görüştüm çıkmayanlar var yarın hepsini değerlendirelim dedi.stres oldum. Kötü bişey çıkmaz dimi bu testlerde.

Çok sevindim hep sağlıklı olsun inş. ..yani bebisin gelişimi önden mi gidiyor cnm

canım onlar genel testler takılma kan değerlerine falan bakıcak ona göre ilaç veriyorlar stres yapma

ayy cok sukur okudum sayfalar almis basini gitmis giremedim kacgundur. @cimcim kiz seni cok merak etmeye basladim ne kadar enerjiksin okudukca yazdiklarini icim kipir kipir oluyor. esim cok evhamli dogru duzgun biyere cikmioruz benide korkutuo 3 ay dikkat etcez kim ne derse desin dio yani calisirken hamile kalsaymisim nolurmus bilmiorum minimoy canim ben rentipta nazmiye senturke gidiorum memnunumda guler yUzlu birisi hem hastanede yakin esentepedede ibrahm bey vardi ama karsi komsumun kardesi orda dogm yapti gecen hafta demet hanima mahfetmisler kizi hastanr igrenc pas icinde dedi vazgectim bide sezeryan yokmus anadolu hast gondrriolarms zaten o hastanede cok kotu oyüzden vazgectm kismetse normal dogumu dusunuorm ama ya kotu bisi olur sezeryana alinmam gerekirse nasi olcak die vazgectm.allah yardmcin olsn canim o doktorada cok kizdim zaten evhamliyiz duzgun yorum yapsa ya anlatsa ya kardesnin arkadsndada var bisuru miyom 7 aylik hamile ve gayet ii dogumda gecer aliriz dems tabi ikinizin durumunda fark varmi bilemiorum bi bak istersen ben memnunum

doktor kötü demiyorum iyi bir doktor. ben konuşma tarzını beğenmedim herkesin algısı farklıdır.. O yüzden kötü diyemem ama beni çok korkuttu gidenler çok memnun
daha çok merak ettim şimdi :) bana da doktorum sen neden bukadar paniksin daha önce kötü bir deneyimde yaşamamışsın diye sokuşturmuştu :)

birde benim goguslerimde pisik gbi bisiler olusmaya baslamisti kasinioda doktor yirtilmalar olabilir badem veya bebeyagi sur dedi bendr badem killandirio die zeytinyagli bebeyagi aldm ama degisen bisi olmadi 16.haftada ilacli krem verioruz ama daha cok erken dedi o ole diince baskada almak istemedm napim bilmiorm goguslerim kucuktu irilesince ortalarindan gogus ucuna dogru bunlar olmaya basladi korkuyorum da cok catlarsa die ama ne yapim ne alayim ne kullanayim bilemedim varmi kullanan kizlar aranizda

benim bu sabah yine başladı bulantım parfüm sıkanlara illet oluyorum bugün

bende de aynı sekılde adet sancısına benzer sancılar oluyor arkadaşlar. doktorum rahmin genişlemesinden dolayı böyle gerilme ve sancıların normal oldugunu söyledi.
bu arada taze denız balıgı sormuşsunuz . istanbulda oturanlar için karaköy deki balıkcılardan taze deniz çuprası bulabilirsiniz rahatlıkla . biz ordakı balıkcılarla ahbap olduk artık tavsiye ederim.

Kızlar yaaa ev temizliğini nasıl yapıyosunuz özellikle kimyasallarla? Çamaşırsuyu kokusuna hasret kaldım sanki hiçbiyer yeterince temiz olmuyo gibi geliyo
hamileliğimi öğrendiğimden beri ne temizlik ne de yemek yapabiliyorum. temizlik için destek alıyorum ama yemek konusunu napıcam hiç bilmiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…