- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.521
Bu hafta enerjiğim az uyuyorum bulantım falan olmayınca boşluğa düştümbende de 5-6 gün boyunca bir kıpırtı bi bulantı falan yoktu bende senin gibi kuşkucuydum :) zamanla geçiyor zamanla başlıyor sanırım. benimde dün itibariyle geri geliyor bulantılarım.
Arkadaşlar benim karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar var. Sizlerde de oluyor mu?
canım bendede oluyodu doktorum normal dedi adet olucak gibi sancın olabilir demişti daha ben sormadan içimi rahatlattı :)Arkadaşlar benim karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar var. Sizlerde de oluyor mu?
Slm kızlar. Bulantı kusma mahvediyo beni doktorum ZOFRAN ilac verdi ama ben bi kez kullandım prospektusunu okudum kemoterapi gören hastalarda kullanılıyormus ben acaba zararı olur mu bebeğe diye tedirginim.aranizda bu ilacı kullananlar var mı
ben o ağrıları hergün her saniye çekiyorum hamileliğimin başından beri çünkü bende miyom var ve ağrı yapıyor.Senin ağrın eğer miyomun yoksa rahim büyüdükçe kaslarda gerilme oluyor o yüzdendir. Doktoruna gittiğinde yinede ağrın olduğunu söylemeyi unutma.Arkadaşlar benim karnımda adet olacakmışım gibi ağrılar var. Sizlerde de oluyor mu?
@Mihriaydin canim bana igne falab vermedi sadece progestan verdi gunde 3 defa rapor al dinlen dedi bebegin iyi oldugunu gelisiminin normal oldugunu soyledi hatta ilk gittigim dr.hafif bir kanama gordu demeseydim onu bile soylemiycektim kendi drum kafani rahat tut dedi hatt 4 gunluk dinlenme bile yeter cok onemli bisey degil dedi ama iste insan yine de kafayi takiyor sana da cok gecmis olsun cnm bakalim bende devlette bi drdan randevu bakayim en azindan kanama alani azalmismi azalmamismi ona bakarimbende warım 5+1 de öğredim miniği dr içte kanama war dedi yerleşme kanamasıda olabilir başka bişeyde dedi...bir tane progestanmıdır nedir yaptılar istirahat et dediler...keseyi zor gördü...bebeği göremedi..cuma gitcez bakalım
canım eşim eczacı ona sordum, hamilelere veriliyormuş ama ilk üç ay için veriliyor mu bilmiyorum
canım doktorun özelmi? devlete mi gidiyorsun?Bugün 2,30 a erteledilerKalp atışını duyalım da hayırlısıyla gerçi hiç bitmicek onuda öğrenelim buda olsun şu iyi mi bi bakmışım doğuma gelmişiz
Galiba canım ama randevu konusunda hep sorun yaşadım ben doktorumdam memnunum ama böyle giderse değiştirmeyi düşünüyorum. Randevulu gidiyorum 2 saat bekliyorum. İşten izin almak zorunda kalıyorum sürekli sıkıntı oluyo bana. Ama hiç bişey bugün duyucağım pıtpıtların önüne geçemez
canım çok sevindimKizlaaaaarrr bebisimin kalp atislarini duydum yinee ay doyamiyo insan yaa :)))
10 gun once kanamam olmustu hani bidaha olmazsa 11.hafta gidcektim ama meraktan duramadim hala dusuk riskim varmi diye gittim hem tsh olcturdum...Dusuk riskim yokmus ama crinon jele devam (biktim her gece her gece ama mecbur saglikli olsunlarda) 9+2gunlukmus 2.53 cm mis :)))
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hanimlar....
Çok sevindim hep sağlıklı olsun inş. ..yani bebisin gelişimi önden mi gidiyor cnmKizlaaaaarrr bebisimin kalp atislarini duydum yinee ay doyamiyo insan yaa :)))
10 gun once kanamam olmustu hani bidaha olmazsa 11.hafta gidcektim ama meraktan duramadim hala dusuk riskim varmi diye gittim hem tsh olcturdum...Dusuk riskim yokmus ama crinon jele devam (biktim her gece her gece ama mecbur saglikli olsunlarda) 9+2gunlukmus 2.53 cm mis :)))
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hanimlar....
canım onlar genel testler takılma kan değerlerine falan bakıcak ona göre ilaç veriyorlar stres yapmaArkadaşlar kan tahlillerinizi yaptırdınız mı? Ben dün kan verdim sonuçlarım bugün çıkacaktı ama doktorumla görüştüm çıkmayanlar var yarın hepsini değerlendirelim dedi.stres oldum. Kötü bişey çıkmaz dimi bu testlerde.
çok zorlamazsa bence içmeyin, ben talcid çiğniyorum midem kötü olursaİçim rahatladı bana da ZOFRAN verdi 3gün önce ama içmemiştim , zaten 1-2 hafta daha sürer en fazla (öyle umuyorum) sonra belki hiç ihtiyacımız kalmaz , inşallah
daha çok merak ettim şimdi :) bana da doktorum sen neden bukadar paniksin daha önce kötü bir deneyimde yaşamamışsın diye sokuşturmuştu :)doktor kötü demiyorum iyi bir doktor. ben konuşma tarzını beğenmedim herkesin algısı farklıdır.. O yüzden kötü diyemem ama beni çok korkuttu gidenler çok memnun
benim bu sabah yine başladı bulantımBu hafta enerjiğim az uyuyorum bulantım falan olmayınca boşluğa düştümBulantılara fazlasıyla alıştım sanırım.
Çok şiddetli değilse normal canım benim 6-8 hafta arası kasık sancılarım, bel ağrım vardı. Şimdi de ara ara batma hissediyorum doktorum normal dedi
hamileliğimi öğrendiğimden beri ne temizlik ne de yemek yapabiliyorum. temizlik için destek alıyorum ama yemek konusunu napıcam hiç bilmiyorum vallaKızlar yaaa ev temizliğini nasıl yapıyosunuz özellikle kimyasallarla? Çamaşırsuyu kokusuna hasret kaldım sanki hiçbiyer yeterince temiz olmuyo gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?